bana yardım edin lütfen tecrübeli evli arkadaşlarım ... eğer hata bende ise lütfen birşeyler söyleyin ... aklımda dolaşan bir sürü düşünce aylardır gecelerce uyuyamıyorum... 6 aylık evliyim ve severek evlendim... gayet güzel bir düğün hazırlığı geçirdik. düğün öncesi bir sorun yoktu cinsellikle ilgili konuştuk. 26 yıldır yaşamadığım şeyleri yaşamak istiyorum seninle, benden sıkılsan bile yanından gitmem kaçacak yerler arayacaksın gibi şaka yollu konuşurduk .. evlendik herşey güzelde cinsellik hiç yok kocam beni arzulamıyor istemiyor.. birlikteliklerimiz bi elin parmaklarını geçmez oda benim baştan çıkarmalarımla oldu. sorduğumda yorgun ben abartıyorum ortda bi sorun yok ... konuştum anlattım hiçbirşey değişmedi ... bi sorun olduğunuda kabul etmiyor. 2 ay birlikte olmadığımız zaman oldu. düşünüyorum bi taraftan herşey cinsellik mi?? uyurken bakmaya kıyamadığım onu görmek için akşamı zor ettiğim bi insan karsımda. benden taşan sevginin zerresini dahi görmyorken ne kadar devam eder böyle diyede düşünüyorum ... evet belki herşey cinsellik değil ama evliliğin getirdiği gereksinimler olduğunu düşünüyorum ... ben bi ömürü böyle geçiremeyeceğimi düşünüyorum... ne yapmalıyım lütfen bana yardım edin