- Konu Sahibi denizkizi48
kızlar ben kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ayrı eve çıkma durumumuz manevi nedenlerden dolyı olmuyo. yani kayınpederim tek erkek çocuğu olduğu için ğlundan uzak oturmak istemiy kendisi melek gibi bi insan olduğundan ve eşimle çok iyi olduğumuzdan kayınvalideme ve altlı üstlü turmanın zorluklarına katlanıyorum. ancak kayınvalidem zaman zaman beni delirtiyo çözemiyrum onu. yakın zamanda şöyle bişey oldu. ben doğum sonrası epey kilo verince doğum snrası aldığım kıyafetlerim büyük olmaya başlayınca terziye vermek istedim. kayınvalidem ben yaparım dedi. ama ben biliyrumki ona bıraksam günlerce yapmayacak istediğim gibide yapmayacak. bişey demedim götürüp verdim terziye eşimle. kayınvalidem önce umurunda değilmiş gibi yaptı ama zaman zaman laf sokmaya başladı.makinesini açtı günlerce kendine iş çıkarıp dikiş dikti.kayınvalidemle yaşadığım en büyük problem kızdığı bişey olunca önce suratı asılıyo sonra bi yer ve zaman yakalayıp yabancıların yanında bile bozabılıyo beni. ve ben bu bozmalara karşışlık veremıyorum eksiğim bu. istediği gibi laf sokuyo ben yapsam en ufak bi laf sokma gibi bişey bu sefer saygısızlıklardan bahsediyo. direk beni karşısına alıp kızmıyo hep laf sokuyo bıktım artık. bıktııııııııımmmmmm
bende laf sokmak istiyorum saygıda kusur etmediğim halde hiçbir kötülük etmediğim halde haketmmediğim laflara maruz kalıyorum.bana bi akıl verin kızlar nlur. şöyle çekinmeden kendi istediğimi doğrularımı yapmak istiyorum kayınvalidemin karışmalarına izin vermek istemiyorum ama bu konuda çok zayıfım. çok karışık oldu sanırım o kadar doluyumki özür dilerim