bana bi akil verin olmek istiyorum artik :-(

aysegul 03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
52
13
Slm hanımlar sekiz yıllık evliyimmm ilk zamanlar çok sıkıntılar yaşadık ayrı kaldık baristik tekrar falan dış teknisyeniyim çalışıyorum bi oğlum var sekiz yasında çok duygusal bi çocuk annesigil bakio ogluma ilimizde çalışıyoruz çalıştığım sure boyunca aldığım parayı getirip buna verdim ayrı gayri olmasın diye hiçbir zaman senin BM yapmadım ama bn eşimin hiç umrumdada da değilim bazen gece on iki de geliyorum ve o bni nerdesin bindim mi indin mi diye hiç arayıp sormuo ilgilenmiorummm ama maaş gününe geldiğimiz zaman paranın al-Din mi su mu bumu oluyooo bugün işten geldi hadi gel biraz gezelim çay içelim falan dedim kıyamet koptu bn yorgunum su bu diyee hiç bnle bisi yapmak istemiom yada para harcamak istemio ama artık bnde onunla yatmak bile istemiorum eşimin tek derdi maaş ve bnm onunla Yatmam başka bisi değil sekiz senedir daha bi defa bile tatile gitmedim bn onunla gezmek onunla eğlenmek hatta ikinci vocumuz olsunbistiom yanı ona tekrar aşık olmak istiorum ama bana bile yapınca bni umursamadinn ve sevmedini düşünüyorum hep ağlıyorum ve bnde ondan soguyorum artık sizce bosanmalimiyimm evlilik para ve seksmi sizce bana diokii beraber olmamak boşanma sebebii parayı ver yatt tamam ölmek istiorum artık

öncelikle bi çocuğunuz varmış ve çok duygusalmış ayrılık çocuğunuzu çok fazla yıpratır bi bunu düşünmek lazım ben annesi babası ayrı büyümüz biri olarak bu duyguyu çok net anlayabiliyorum. ama eşinizin tavırları da katlanılacak gibi değil. bence onunla sakin bi şekilde konuşmalısınız . sizin istediğiniz ilişkiyi anlatmalısınız. evlilik onun için sadece yatak ve paradan mı ibaretmiş önce bi onu öğrenmelisiniz. belki de bilmediğiniz şeyler vardır. boşanmadan önce bi konuşun çabalayın derim. tabi karar yine de sizin.

öncelikle bi çocuğunuz varmış ve çok duygusalmış ayrılık çocuğunuzu çok fazla yıpratır bi bunu düşünmek lazım ben annesi babası ayrı büyümüz biri olarak bu duyguyu çok net anlayabiliyorum. ama eşinizin tavırları da katlanılacak gibi değil. bence onunla sakin bi şekilde konuşmalısınız . sizin istediğiniz ilişkiyi anlatmalısınız. evlilik onun için sadece yatak ve paradan mı ibaretmiş önce bi onu öğrenmelisiniz. belki de bilmediğiniz şeyler vardır. boşanmadan önce bi konuşun çabalayın derim. tabi karar yine de sizin.
Konuşmaya çalışıyorum kavga cikio her yerde herşeyden bni sucluo surdada bn hastaliyim demiiyo artık nasıl yada napcamida şaşırdım beraber vakit geçirelim dışarda yuruyelim bisiler olsun renk gelsin istiorum yok para yok yaok yorgunum kavga ediyoruz ama parayiii vereceğim zaman ses tonu gayet yumuşak bn artık kullanildimi dusunuorummm böle bi insanla yatmak dahi istemiorum bni hergun biraz daha itiyoo dun geceden beriii bir gram uyumadim sabaha kadar ağladım caresizligimden

Çocuk etkilenecek diye hayatınızın her gününü de ağlayarak geçirmeniz anlamsız olur. Annesi babası hiç olmayan çocuklar da var. Herkes bi şekilde büyüyor. Kimse durmuyor yerinde.

Evlilikte seks yoksa evlilik bitmiş demektir. Fakat asıl sorun seksin olmaması değil, buna neyin sebep olduğudur.

Çocuk etkilenecek diye hayatınızın her gününü de ağlayarak geçirmeniz anlamsız olur. Annesi babası hiç olmayan çocuklar da var. Herkes bi şekilde büyüyor. Kimse durmuyor yerinde.

Evlilikte seks yoksa evlilik bitmiş demektir. Fakat asıl sorun seksin olmaması değil, buna neyin sebep olduğudur.
Onun için sadecsadece su yatmak ve para başka zaman bni kiskanmaz umursamaz bana böle yaptıkça bn kendimi kukla gibi hissediyorum ailemede bisi diyemiyorum esimle evliliği istemediler yüzüm yok yanii kafayı yemek uzreyim

Dünya kendini mükemmel zanneden o kadar insanla dolu ki :110: Sözüm eşinize tabiki de, hep ben suçlu oluyorum dediniz ya. Bi empati yap kardeşim, ne diyor bu kadın de, otur bi düşün. Gamsızlığın bu kadarına pes.

Yaşınız kaç? Çocuğunuzla ikinize boşanma söz konusu olursa bakabilir misiniz? Boşanın demiyorum ama cidden sizin işiniz o yola girmiş. Son çare bi tehtid etseniz? Bi canı yansa sarsılıp kendine gelir belki?

Dünya kendini mükemmel zanneden o kadar insanla dolu ki :110: Sözüm eşinize tabiki de, hep ben suçlu oluyorum dediniz ya. Bi empati yap kardeşim, ne diyor bu kadın de, otur bi düşün. Gamsızlığın bu kadarına pes.

Yaşınız kaç? Çocuğunuzla ikinize boşanma söz konusu olursa bakabilir misiniz? Boşanın demiyorum ama cidden sizin işiniz o yola girmiş. Son çare bi tehtid etseniz? Bi canı yansa sarsılıp kendine gelir belki?
Cnm dediklerine sonuna kadar hakisin bn 29 yaşındayım oğlum sekiz yasinda biz bundan beş yıl önce bir buçuk sene bi ayrılık yaşadık sonra tekrar baristik yanı bn gidersem temelli biter bn esimle bi iki defa beraber olmadım ve bana bu boşanma sebebi dedi onla yatmaya gelince iyi bisiler yapıp vakit geçirelim eğlenelim dediğimde kötü inan elimden geldiği kadar ailesini de idare etmeye calisiom ama artık bitmeli mi bilmiorum dun ku tartışmada aynı kavgaları mızdan di ama bana çok koydu hiç ama hiç böle hissetmemistim bir gram uyumadim labirentte gibiyim çıkışı bulamıyorum

n elimden geldiği kadar ailesini de idare etmeye calisiom ama artık bitmeli mi bilmiorum dun ku tartışmada aynı kavgaları mızdan di amm
pes,bir iki defa olmadın dıye sneı boşamaya çıktı,yanlış anlmaıdm galiba,verme maaşını,inceldiği yerden kopsun
Canım hep dedim bundan sona paramı sana vermicem falan diye ama sonra hep dayanamadım verdim vermicem dediğim zamanlarda da bana işten cik evde oğluna bak gibi imalarda bulundu isimden ne olursa olsun çıkmam zaten ve bir iki defa işte su dedim bu dedim istemedimi belli ettim sanki başkası var gibi hayitmda senin bi derdin var ama çıkar kokusu su bu diyo ona dedimki herşey sexs mi dedim bana cvabii boşanma sebebi bu dedim yanı herşeye bi cvbi varr bilmiorum napcamida :-( :-(

Slm hanımlar sekiz yıllık evliyimmm ilk zamanlar çok sıkıntılar yaşadık ayrı kaldık baristik tekrar falan dış teknisyeniyim çalışıyorum bi oğlum var sekiz yasında çok duygusal bi çocuk annesigil bakio ogluma ilimizde çalışıyoruz çalıştığım sure boyunca aldığım parayı getirip buna verdim ayrı gayri olmasın diye hiçbir zaman senin BM yapmadım ama bn eşimin hiç umrumdada da değilim bazen gece on iki de geliyorum ve o bni nerdesin bindim mi indin mi diye hiç arayıp sormuo ilgilenmiorummm ama maaş gününe geldiğimiz zaman paranın al-Din mi su mu bumu oluyooo bugün işten geldi hadi gel biraz gezelim çay içelim falan dedim kıyamet koptu bn yorgunum su bu diyee hiç bnle bisi yapmak istemiom yada para harcamak istemio ama artık bnde onunla yatmak bile istemiorum eşimin tek derdi maaş ve bnm onunla Yatmam başka bisi değil sekiz senedir daha bi defa bile tatile gitmedim bn onunla gezmek onunla eğlenmek hatta ikinci vocumuz olsunbistiom yanı ona tekrar aşık olmak istiorum ama bana bile yapınca bni umursamadinn ve sevmedini düşünüyorum hep ağlıyorum ve bnde ondan soguyorum artık sizce bosanmalimiyimm evlilik para ve seksmi sizce bana diokii beraber olmamak boşanma sebebii parayı ver yatt tamam ölmek istiorum artık
sizin aranızda saygı ve sevgi bitmiş sanki,paranı vermekle çok büyük hata etmişsin,iradeni koru ve verme asla,o işten çık çocuğuna bak derse desin,bakımlımısın nasılsın?mesela benim eşim doğumda kilo aldığım dönemde çok kötü davranıyordu, şimdi zayıfım bakımlıyım sanki yeniden aşk yaşıyoruz tabi arada kavgamız oluyor ama çok uzun sürmüyor.herşey seks mi diyorsun ama maalesef erkeklerin yapısı bizim gibi değil,biz herşeye duygusal yaklaşıyoruz onlar daha farklı,eşinin zayıf yönünü kullanabilirsin mesela sekse düşkünse hep sen onu teşvik et sanki çok istiyormuş gibi.erkekler çok konuşan kadını sevmez,yataktan kaçanı sevmez ha bir de yemek çok önemli.

Cnm evet haklisin o konuda com hata ettim ve artık oda bnm maaşını aldığında yüzüme sanki parayı vereceksin der gibi bakio onu geçtim bana sadece yatak ve para olarak bakio ve bn bu durumdan çok Sıkıldım bizim hiç beraber keyfi gidip vakit gecirdimiz biseyimiz yok cnm yaa

Cnm evet haklisin o konuda com hata ettim ve artık oda bnm maaşını aldığında yüzüme sanki parayı vereceksin der gibi bakio onu geçtim bana sadece yatak ve para olarak bakio ve bn bu durumdan çok Sıkıldım bizim hiç beraber keyfi gidip vakit gecirdimiz biseyimiz yok cnm yaa
seni anlıyorum canım da aranızı düzeltmek için biraz aldığı yerden vereceksin aranız düzelince de istediğini yaptırabilirsin, belki gezmeyi seven biri değildir,kendisi tek başına ya da arkadaşlarıyla geziyormu hiç.

Canm sana şöyle anlatayım ben vardiyalı bi işte çalışıyorum mesela gece on ikide çıkıp gece birde eve geldiğim oluyo bn o saatte dışarda minibüs beklerken o evde uyuyo oluo ve bni hiç arayıp sormuo ve arkadaşlarıyla sürekli halisahaya gider bisi demem laf etmem gece on iki birde gider bazen hiç yorgunluk falan dinlemez bn ona dedim ki herşey para harcamak değil beraber vakit geçirelim havamiz degissin ama bn ona kendimi bi turlu anlayamıyorum ayrıca kırk beş kiloyum bakimliyim inan o bnm yanımda çok bakımsız dikkat etmez kendine bu en son kavgamizdada tqk etti vana çok koydu sabaha kadar ağladım napsam olmuo :-( :-( :-(

Canm sana şöyle anlatayım ben vardiyalı bi işte çalışıyorum mesela gece on ikide çıkıp gece birde eve geldiğim oluyo bn o saatte dışarda minibüs beklerken o evde uyuyo oluo ve bni hiç arayıp sormuo ve arkadaşlarıyla sürekli halisahaya gider bisi demem laf etmem gece on iki birde gider bazen hiç yorgunluk falan dinlemez bn ona dedim ki herşey para harcamak değil beraber vakit geçirelim havamiz degissin ama bn ona kendimi bi turlu anlayamıyorum ayrıca kırk beş kiloyum bakimliyim inan o bnm yanımda çok bakımsız dikkat etmez kendine bu en son kavgamizdada tqk etti vana çok koydu sabaha kadar ağladım napsam olmuo :-( :-( :-(
ne desem bilmiyorum ki inan üzüldüm haline,sen eşini tanıyorsundur düzelme ihtimali varsa düzelt ama yastık değişmekle kader değişmez derdi annem,bunun bu huyundan şikayetçisin başka adamın da başka huyu olur sonuç da çocuğunun babası arada çocuk mağdur olacak.öbür türlü de sen mağdursun.bak sana birşey diyecem de maneviyata bakış açın nasıl dualarla ilgili söyleyecem şey çünkü

İyi cnm tam kapanmayı dusunuosun etrafındakiler sen yapamazsın sen acarsin su bu dediler biraz cesaretin kirildiii açıkçası ne bilim kafam allak pullak

İyi cnm tam kapanmayı dusunuosun etrafındakiler sen yapamazsın sen acarsin su bu dediler biraz cesaretin kirildiii açıkçası ne bilim kafam allak pullak
boşver sen milleti sen rabbin için kapanacaksın,derdini Allaha açacaksın biz sadece akıl veririz ama kalpler Allah'ın elinde duayla Allah'ın dilemesiyle taş gibi kalp bile yumuşacık olabilir,ben mesela üzüntülü olduğum zamanlar kur'an-ı kerim okurum dua ederim rabbimle konuşurum bir nevi inzivaya çekilirim öyle bir rahatlarım ki dünya dertleri çok boş çok komik gelir ondan sonra velhasıl rabbine sığın bol bol tövbe istiğfar getir namazlarını kıl .nazar olunca da evde huzursuzluk olur bol bol aileniz için felak nas oku,''ve el gaytu aleyke mehabbeten minni''(muhabbet duası)bol bol oku çaktırmadan kocana üfle, ''ya vedud'' 1000 defa oku yine çaktırmadan üfle tabi bunları okurken muhabbetiniz için niyet edeceksin.bu dualar denenmiş ve tecrübe edilmiştir

X