- 16 Haziran 2015
- 52
- 13
- Konu Sahibi aysegul 03
Slm hanımlar sekiz yıllık evliyimmm ilk zamanlar çok sıkıntılar yaşadık ayrı kaldık baristik tekrar falan dış teknisyeniyim çalışıyorum bi oğlum var sekiz yasında çok duygusal bi çocuk annesigil bakio ogluma ilimizde çalışıyoruz çalıştığım sure boyunca aldığım parayı getirip buna verdim ayrı gayri olmasın diye hiçbir zaman senin BM yapmadım ama bn eşimin hiç umrumdada da değilim bazen gece on iki de geliyorum ve o bni nerdesin bindim mi indin mi diye hiç arayıp sormuo ilgilenmiorummm ama maaş gününe geldiğimiz zaman paranın al-Din mi su mu bumu oluyooo bugün işten geldi hadi gel biraz gezelim çay içelim falan dedim kıyamet koptu bn yorgunum su bu diyee hiç bnle bisi yapmak istemiom yada para harcamak istemio ama artık bnde onunla yatmak bile istemiorum eşimin tek derdi maaş ve bnm onunla Yatmam başka bisi değil sekiz senedir daha bi defa bile tatile gitmedim bn onunla gezmek onunla eğlenmek hatta ikinci vocumuz olsunbistiom yanı ona tekrar aşık olmak istiorum ama bana bile yapınca bni umursamadinn ve sevmedini düşünüyorum hep ağlıyorum ve bnde ondan soguyorum artık sizce bosanmalimiyimm evlilik para ve seksmi sizce bana diokii beraber olmamak boşanma sebebii parayı ver yatt tamam ölmek istiorum artık