- 16 Ekim 2014
- 3.602
- 6.690
- 208
- Konu Sahibi aysegul 03
-
rica ederim canım,inşallah düzelir aranız ,haberlerini bekliyorumÇok ttesekkur ederim cnm okucam bunları inşallah düzelir allahım yardım etsin :-(
Valla cnm bn bizim ilimizin maaşıyla çok lüks yaşamamız lazım diye dusunuorummm ama bn parayı ona veriyorum bisi sorunca da delirio bnde kavga etmeyelim diye bisi demiorum ama iş bu noktaya kadar geldi oglum için de bn derim şunu alalım bunu alalım diye para isteme canını işte yaniii bn oglumla kendime pasalar gibi vakar ve birikim yaparım yanı maasim falan çok iyi ama napcami bilmiorum hicc
Konuşmaya çalışıyorum kavga cikio her yerde herşeyden bni sucluo surdada bn hastaliyim demiiyo artık nasıl yada napcamida şaşırdım beraber vakit geçirelim dışarda yuruyelim bisiler olsun renk gelsin istiorum yok para yok yaok yorgunum kavga ediyoruz ama parayiii vereceğim zaman ses tonu gayet yumuşak bn artık kullanildimi dusunuorummm böle bi insanla yatmak dahi istemiorum bni hergun biraz daha itiyoo dun geceden beriii bir gram uyumadim sabaha kadar ağladım caresizligimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?