bana bi akil verin olmek istiyorum artik :-(

Çok ttesekkur ederim cnm okucam bunları inşallah düzelir allahım yardım etsin :-(
rica ederim canım,inşallah düzelir aranız ,haberlerini bekliyorum
bir de duanın kabul olduğu vakitler var,bunlardan 2 tanesinin tam zamanı şimdi biri iftar saati orucunu açarken diğeri de seher vakti yani sahura kalktığımız vakit,ezan okunurken,yağmur yağarken vs daha birçok vakit var da bunlar aklıma gelenler.

kendi maaşınız ayrıldığınız da size yetecekse düşünmeyin... böyle bir ömür geçmez...
evet bekara karı boşamak kolay ama para ve seks demek değil evet öncelikli olabilir bu ikli ama karşılıklı birşeyler paylaşmak birbirini hoş tutmaktır... kimse kusura bakmasın gecenin bir yarısı gelen kadını kocası merak edip aramıyorsa ben evliliğin devam etmesinden yana değilim... para lazımsa kadını hatırlayan kocayla zaman öldürülmesinden yana değilim... yaşınız çok genç çevrem 30-33 yaşında evlenen var tekrar hayat kurarsınız he zaman alır ama kurabilirsiniz ... bence çocuğunuz da var çocuğunuz için öncelikle kendinize zaman ayırmalısınız

benim babam da para manyağı tüm paralar onda olsun ben size ne isterseniz alırım yaparım der, ama hiçbir zaman tam yapmaz zorlasak bile muhakkak eksik olur (ki para vardır aslında) para yok diye söylenir... ama annem çalışırken 21,30 oldu mu nerede kalmış annen ara der ki çalışırken yürüyerek 5 dk lık mesefadeydi cadde üstünde oturuyoruz cadde üstünde işyeriydi... asla canımlı cicimli olmaz para konusunda hepimizi çok ağlatmıştır hala daha da öyle... ama sonuçta ufakta olsa düşünür ve mutlu edermiydi ederdi... ucuz yiyecek aldığımızda bu zaten zararlı madem alıyorsunuz bilindik marka alın buna para vermeyin diye anneme söylenirdi.. yani bana göre evlilik sadece seks para olmamalı birşeyler karşılıklı paylaşılmalı

eşinizin aldığı maaş nereye gidiyor ihtiyaçlarınız çocuğun ihtiyaçları rahat karşılanıyor mu? merak ettim.

Valla cnm bn bizim ilimizin maaşıyla çok lüks yaşamamız lazım diye dusunuorummm ama bn parayı ona veriyorum bisi sorunca da delirio bnde kavga etmeyelim diye bisi demiorum ama iş bu noktaya kadar geldi oglum için de bn derim şunu alalım bunu alalım diye para isteme canını işte yaniii bn oglumla kendime pasalar gibi vakar ve birikim yaparım yanı maasim falan çok iyi ama napcami bilmiorum hicc

Ben olsam maaşımı ona vermeyi keserdim ...
En azından bir bölümünü kendinize ayırın zaten bir kere ayrılık yaşamışsınız size daha anlayışlı olmalı biraz huyunuza gitmeli...

Kusura bakma ama bunun için ölmek istenmez.. Vee siz ne diye maaşınızı tutup eşinizin eline veriyosunuz ki?? Allaha şükür işiniz var ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz.. Eşinizle bu hissettiklerinizi konuşmayı denediz mi?

Konuşmayı demedim ama hep kendini haklı cikartio herşeyden surdada sen haklisin demio kii sürekli kavga edioz

Eşinizle birkaç kez yatmamışssınız buna boşanma sebebi demiş. İlişki için emek vermemek, ilişkiyi güzel şeylerle beslememek, sadece yatak ve para olarak bakıp duyguya dair bir şeye yer bırakmamak, yani ilişkiyi beslememek de boşanma sebebidir. Siz eve para getirip, çocuk büyütüp, yatmak için mi evlendiniz. Sosyalleşmek de bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacınızı eşinizle karşılamak da evliliğin gereklerindendir. Zaten çalışıyormuşsunuz, kendi ayaklarınızın üzerinde durabilen birisiniz, güçlüsünüz. Eşinizle konuşun, sorunu çözmeye çalışın, terapiye gidin. Düzelmezse de bu hayat çalışmaktan ibaret değil, kendinize başka bir yol çizin.

Ilımlı konuştuğunuz halde kavga çıkarıyorsa boşuna kendinizi tüketmeyin .nasılsa maaşınız kendinize ve çocuğunuza yeter boşanmak dünyanın sonu da değil. ama tabiki öncelikle biraz daha çabalayın.karsiniza alıp "inan maaşımı sana verince rahatsız olmam normalde ama ne benim nede oğlunun ihtiyaçlarını tam karşılıyorsun onun geleceği için uc kuruş bile koyamıyorum kenara.evin babası olarak güzel idare et canıma minnet ama bu şekilde olmaz.beni merak bile etmiyorsun eşin olduğunu hissetmem lazım. ben bu evliliği kurtarmak için seninle konuşuyorum kavga için değil. Disariyi sevmiyosan bile birbirimize zaman ayiralm birlikte bir şeyler yapalım. Lütfen biraz dikkat et kendine. istersen bu ay da al maaşı deneyelim ama aynı şekilde olursa artık sana vermiyorum maaşımı çocuğumu düşünmek zorundayım. bu evlilik için de son Şansın" diyerek son bir konuşma yapın. sonrasında kararınızı verirsiniz. bosanabileceginizi sizi kaybedecegini hissettirmeniz lazım.

canım annem de senin gibiydi... annem falan çalışmadan önce(annem 8 yıl çalıştı 2 senedir çalışmıyor) babam tek çalışırken ciddi maaşından artardı sürekli ailesine verirdi... abilerine babasına abisi ev aldı paranın yarısını verdi... diğer abisi (rahmetli) evli 3 çocuklu ama kumar karı kız olaylarından sürekli borç yapardı ona da verirdi... karı kız ile ilgilenen bir baltaya sap olamadan(babamın kazandığının 3 mislini kazanırdı) öldü... diğeri oğluna kendine ev aldı arabalar aldı köye ev yaptırdılar istediklerinde her sene olmasa da tatile giderler ... biz 3-4 yıl önce bir tane kücük ev aldık o da abisi dedi yaşlandın artık ev al diye ssdece 20 000 tl miz eksikti abisi kredi çektim size dedi 18000 tl verdi 25000 mi 28000 mi ne geri aldı...
sonuç hasta annem sürekli ben çocuklarımın rızkından arttırdım bir tane gün yüzü göstermedin... ben aHır gibi evde yaşadım(gerçekten öyle paramız vardı ama eşyalar 2.eldi ev 75 m2 ve sürekli akardı ve bu evden biz yıkılacağı için 6 yıl önce çıktık 10-15 yıl oturduk yani) oğlum yeni doğdu havale geçirdi bana para harcamayalım geçti gitti dedin abine verdin... milletin çocuklarına bakıp anne bizim yok derlerdi ben ağlardım sen boşver çocuk derdin... bayramda tatillerde hiç tatil yapmadan 1 fiil çalıştın ne oldu şimdi başını sokacak 90 m2 evini bile abin istedi diye aldın... bir kere lafıma gelmedin noldu... şimdi hastalanınca hastalık nedir bildin... hastalanınca onlar mı sana gelecek bakacak bak gün yüzü göstermediğin karın ile çocukların bakacak der... babam kendi bile şimdi söylediği bize direkt söylemiyor ama apartman alırdım ben de olmadı dedi yakın komşumuza geçen sene... babam 1,5 yıldır yüksek tansiyon hastası ancak paranın kıymetini biliyor şimdi de emeklilikte ne yapacağız diye başımızı yiyor para biriktirmek için ama çok şükür çalışıyoruz. babam şuan emekli çalışamıyor 4-5 aydır emeklilikten kastı biz evlenip gidersek ne olur derdinde
annemin maaşını da elinden alırdı ki asgari ücret kazanırdı

Öncelikle ilk işin karsina alıp konuşmak olsun anlat derdini sıkıldığını hatta sogudunu söyle tabi bu tip erkekler dinlemez bağırır çağırır amaa pes etme.
Sonra da ikinci işin aslaa maaşını verme sen ona maasini vermek zorunda degilsn.
Üçüncüsü deee birlikte olma bırak biraz surunsun biraz etrafında pervane olsun

öncelikle herkese merhaba hayrlı ramazanlar..bugün itibariyle artık aranızdayım çok yanlız çaresiz hissediyorum kendimi ve konusmaya yol bulmaya çok ihtiyacım var sizlerin tecrübelerinden yol izlemek istedim farklı bakıs açılarıyla belkı derdime bır care bulabılırım..buyuk skıntıma gelince;ben 2 sene kadar önce nişanlı olduğum ahlak yoksunundan çok şükür ki ayrıldım..o dönem biz ev kurmak için birlkte calışıp ev kuruyordk bende üzerime düşenin en iyisini yaptm esyaları almada kendi adıma da bikaç sey aldım.onlarıda bırlıkte ödüyorduk ardından çok buyuk bır talihsizlık yasadık ailesi dağıldı oda burda tek basına yasamak zorunda kaldı işte şerefsizlikler tamda buradan sonra basladı en yakın arkadsı bu ahlaksıza evini açtı ablasıda bu arkadasıyla kalıyordu ve bu rezil insanlıktan nasibni almamıs terbiyesiz ablasıyla ilişki yaşamaya başlamıs ve bu kadın üstelik bir anne 14 yasında kocaman bır çocuğu var!beni biliyorlardı çok kez evlerne davet edildim ve birlikte cok zaman gecirdiğimiz insanlardı..bu kadın benden helallık ıstedıkten sonra tekrar ilişkisine devam etti midesiz rezıller!kandırıldıgını soyledi ve bunu kabul ederek yasamına nasl bır gurursuzlukla devam edebiliyorlr anlamıyorum!neyse sıkıntım buda değil bu alınan eşyalar kadına hedıye edılmiş ve benim adıma borclar faize gırdı ve ıcra takıbıne baslandı ben okuyorum öğrenciyim aynı zamanda ve calısmıyorm doktor yardımcı olarak çalışıyordum ama belgem olmadıgı ıcın artık onuda yapamıyorum çalştıgım donem cogu borcu kapatmıstım sımdı kalan ise mıktarı cok fazla ve 1 hafta ıcnde ödemezsem evımıze icra gelecek annem kalp hastası aılemle kalıyorum bu buyuk bır tramva olur bızım ıcın üzerime kayıtlı bıseyım yok arabam evım esyam yok satabılecegım bı telefonum vardı onu sadece asgarısı olarak yatırdım bunca rezıllıgın uzerıne bu bana çok agır geldi..şimdi ben ne yapacağim gıdcek yerım yok işim yok bana yardım edebilcek hiç kimsem yok! durumumuzda orta halli memur insanlarız..aklımdan olmayacak seyler gecırıyorum psıkolojım cok bozuldu kaçıp gıtsem olmaz..iş bulsam 1 hafta ıcınde bana o kadar parayı kımse vermez yalvarsam mı acaba ne yapsam inanın bılmıyorum uyuyamıyorum her gun kapıya bırı gelcek dıye ödüm kopuyo..! uzun oldu yazım ama nolursunz bana yardım edın

Maaşı vermeyin ve seks isteğini kabul etmeyin. Paşa hazretleri de görsün bakalım nasıl oluyormuş. Çocuk üzülecek diye de katlanmayın bu adama. Çok da iyi bir baba olacağını sanmıyorum bu tipin. Boşanın. Hiç olmazsa maaşınızı kendiniz yemiş olursunuz. Elin herifinin (koca gibi davranmıyor çünkü) kahrını çekip durmayın.

Mumkun değil konuşmam yaa sürekli bisiler diyip cikio işin icind n son kelimesi bn boyleyim dedi şimdide arkadaşlarıyla hali sahaya gitti konuşulmuo yanı bnde boyleyim dedim çarptı kapıyı gitti

Aynen öyle cnm ama bn ona bunu bi turlu anlayamıyorum sürekli bnle tartışıp bi yerden kendini haklı cikario bn boyleyim diyoo :-(

[Cnm inan onuda soledin bn onunla beraber olmak istemedimi dolaylı yollardan soluorummm genelde kirmamak için bana dediği bu boşanma sebebi diyo bugün konuşmaya çalıştım gene ben boyleyim dedi ve arkadaşlarıyla hali sahaya gitti hicbisiii umrunda deil bu ay kii maasimi vermicem bakalım nolcaksa o zaman olacak başkada bisi gelmio elimden :-(

Evet çok haklisin da acaba diorum düzelir mii ama boşuna mi ugrasiorum bnde bilmiorum artık maas imi vermicem artık nolcaksa olsun herşey o zaman belli olcak işte

Canım ama sakın şunu yapma, maaşımı vermiyorum hadi bakalım hodri meydan deme. O zaman çok sert bi çıkışı olur sana. Antidepresan gibi yavaş yavaş kes. Bi bahane üret. Madem bu adam mevzu paraya gelince konuşabiliyor, bu ay şu kadarını veremeyeceğini, kendine ayırdığını, şunları bunları yapacağını anlat. Diğer aylar da duruma göre yapabiliyorsan biraz dahasını vermezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…