• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bı akıl verın

Hadi ama. Bi kadin la bi erkeğin basbasa kalmamaları için en büyük sebep birinin ateş birinin de barut olmasi değil miydi.

Ne ara unutuldu burda açılan komşu konularını ve diğer konuları.

Illede is ortamı diye gonlunuz rahat mi yani ?

Valla ben hiç masumane bulmadım. Yol ustu bile olsaydi asla masumane bulmazdim.

Illede erkek ler mi beklenti içinde olduğu kadınlara nazik kibar oluyorlar. Hayır.

Şimdi konu sahibini gaza getirmek istemem ama bu durum yarın bir gün dışarda bi kahve içmeye de gider molalarda derin sohbetlere de. Sonuçta paylaşılan bi zaman aralığı. Ve is ile ilgili değil.

Eşin eğer buna devam ederse kadin belkide bu aralığı daha kotu kullanacak.

Bütün kadınları ayni kefeye tabiki koymuyorum ama bunu yapan bi erkek olsaydi da tepkim ayni olurdu.

Yok arkadaş benim düşüncem bi kadınla bi erkek arkadaş ta olamaz yan yana da masum olamaz. Yasamak gerekmiyor bunu illede. Yaşamadan önüne de geçilebilir.

Benim fikrim bu yönde.

Rahatsız olduysaniz eşinizle bunu konuşun ve olmaması konusunda ki net fikrinizi belirtin derim ben.

Bilmem kimi zincire vurmuşlar zincirle oynaşmış derler yani yapacağı varsa ortama gerek yok yapar ruhun bile duymaz kadınla erkek başbaşa kalamaz demeniz beni sinirlendirdi yani size göre hepimiz potansiyel koca araytan insanlarız laf buraya geliyor aldatma tek taraflı olmaz eşinde karaktersizlik varsa olur konuya yorumum yol üstü olmadan bırakmak ne demek yani amaç ne bunu sorarım eşime bizde iş ortamında kızı erkeği herkesle çalışıyoruz benim eşim kaç aydır barda çalışıyor neleri neleri var ama hiç aklım kalmaz yapmayacağına güveniyorum yaparsa da suç sadece ortak olanda değil en büyüğü eşimdedir derim erkenden gördüğüm için şükrederek yoluma bakarım yani yapacak adam yapar tutamazsın kadının güzel olması çirkin olması ortam önemli değil
Kesinlikle haklısınız ben kıza bısey demiyorum zaten evine bırakmayı teklif eden eşim

Hayat görüşünüz o kadar kısıtlı ki ne yazsam havada kalacak..
Tek diyeceğim beni de patronum, müdürüm, iş arkadaşım bir yerlere bıraktı ama çok şükür hiç biriyle sırf bıraktı diye yakınlaşmadık.

Ama eşinizi yılın safı ilan ediyorum ki kalkıp evine veya neresiyse taksi gibi götürüp bırakıyor..
Bence bu konuda uyarıyı hakediyor..

Bana göre bırakamaz. Evine değil otobüs durağına bile bırakamaz..
Ozguven eksikliğine bağlamaya gerek yok her şeyi.. Bir kadın kocasını kıskanabilir ve bu gayet normaldir.. Bizi bi erkek evimize bıraksa kocalarımiz olabilir normaldir mi diyecek ??

Neden demesin? Her erkek siz ve eşiniz gibi güvensiz değil ki..

Benim eşim bir iş arkadaşımın arabasına binecek kararı verdiysem sorgulamaz. Yanına gelince bundan bahsetmekten de beis duymam..
Belki o kim nasıl biri der ama asla "sen kadınsın binemezsin" diyemez..

10 yildir calisiyorum is arkadaslarim mudurlerim pek cok kez eve birakti. Asla ne ben ne karsi taraf arkadasligin otesinde bir sey dusunmedik. Esim de kiskanmaz boyle bir seyi. Amaaaaaa esim bi kadini arabaya alsa olay cikar, kadini yolarim, arabayi yakarim. O da bilir zaten. Birazcik(!) kiskancim yapacak bir sey yok:KK8:

Benim eşim bir iş arkadaşımın arabasına binecek kararı verdiysem sorgulamaz. Yanına gelince bundan bahsetmekten de beis duymam..
Kadın olduğunuz için değil hanımefendi gerek olmadığı için yol ustu değil ve ulaşım sıkıntısı yok geç bı saatte değil ben buna takılıyorum yol ustu olsaydı essek değil ya kız otobüse binerken yanından geçmez geç bı saat olsa tamam bide benim en çok takıldıgım ben bu konularda hassasım normalde esımde öyledir biz çok gerekmedıkce bayanla erkeğin başbaşa kalmaması gerektiğine ınanırız bu hassasiyetımıze rağmen olması beni uzen

Eşim iş turuna çıktıgında benı ya patronum ya elemanlar evıme kadar bırakır .

Eşleri böyle düşünüyorsa ne acı .
Ben özellikle eğer elemanlar bırakıcaksa arka koltuga oturum ve fazla muhabbet etmem .
Yakıtı zaten şirket verıyor .
Götürmek zorunda açıkcası .

Senın eşin götürmek zorundamı ?
Kaçta çıkıyor ?
Araba şirket aracımı ?

Eşim iş turuna çıktıgında benı ya patronum ya elemanlar evıme kadar bırakır .

Eşleri böyle düşünüyorsa ne acı .
Ben özellikle eğer elemanlar bırakıcaksa arka koltuga oturum ve fazla muhabbet etmem .
Yakıtı zaten şirket verıyor .
Götürmek zorunda açıkcası .

Senın eşin götürmek zorundamı ?
Kaçta çıkıyor ?
Araba şirket aracımı ?
Hayır hıc bı mecburiyeti yok kendı aracımız ve gerçekten otobüsle ulaşımı çok rahat yanı çok gereksiz

Hayır hıc bı mecburiyeti yok kendı aracımız ve gerçekten otobüsle ulaşımı çok rahat yanı çok gereksiz
Hasta falan değil yani ?

Ozaman bende kıl olurdum haklısın .
Benım ulaşımım sıkıntılı oldugu için benı bırakıyorlar.

Kadın olduğunuz için değil hanımefendi gerek olmadığı için yol ustu değil ve ulaşım sıkıntısı yok geç bı saatte değil ben buna takılıyorum yol ustu olsaydı essek değil ya kız otobüse binerken yanından geçmez geç bı saat olsa tamam bide benim en çok takıldıgım ben bu konularda hassasım normalde esımde öyledir biz çok gerekmedıkce bayanla erkeğin başbaşa kalmaması gerektiğine ınanırız bu hassasiyetımıze rağmen olması beni uzen

Bu benim size yazdığım değil diğer üyeye yazdığım yorum. Çıkış noktaları farklı yani.
Size yazdığım biraz daha üstte..

Siz buna modernlik ve ozguven diyorsunuz.
O halde ben de size ve eşinize geniş tabiri yapsam nasıl olur acaba?

Siz güven meselesini bu şekilde yorumlayın sıkıntı değil. Sonuçta benim açımdan eksilen artan birşey olamayacak.. Ben kendi doğrumu savunurken insanlara sen böylesin demiyorum en azından..

Saygılar..

Hasta falan değil yani ?

Ozaman bende kıl olurdum haklısın .
Benım ulaşımım sıkıntılı oldugu için benı bırakıyorlar.
Aynen çok kıl oldum artık arabayla gitmiyor işe ama işte bı kere kıllanınca malum

Bir kadın ile bir erkek gayet arkadaş olabilir,yalnız kalabilir,beraber iş dışında da aktiviteler de bulunabilir. Ben tam tersi bakış açısını anlamıyorum.
Bu açıdan bana göre abartıyorsunuz.

Diğer yandan ise yolunun üstü olmayan bir yere iş arkadaşını bırakmak saçmalık. Hani bir defa olur hava kötüdür,arkadaşın kendini iyi hissetmiyordur vs. iyilik eder bırakırsın. Ama birkaç defa yolu uzatma pahasına eve bırakmak niye? Burası saçma.

Kıskançlıktan ziyade eşinizin iyi niyetini suistimal etmesin bu kişi?

Gereksiz..
Ulaşım sıkıntısı yok.. acil bir şey olmamış..
Ve bu bir kerelik bir olay da değil bir kaç kez..
Sebep ne ?
Her şeyi geç afedersin ama enayi mi bu adam yoluna ters istikamet o araba suyla çalışmıyor onca yol git gel yap :KK64:

Gereksiz..
Ulaşım sıkıntısı yok.. acil bir şey olmamış..
Ve bu bir kerelik bir olay da değil bir kaç kez..
Sebep ne ?
Her şeyi geç afedersin ama enayi mi bu adam yoluna ters istikamet o araba suyla çalışmıyor onca yol git gel yap :KK64:
Enayılık var zaten birazcık normalde erkek arkadaşlarını hıc otobüslere bırakmaz onlara bısey demiyordum da bayan olunca işin rengı degıstı

Benim esim bayan kuaforu. Yeri geliyor musterisini birakiyor yeri geliyor musterisi evinde sercis almak istiyor yeri geliyor bayan elemanimizi evine birakiyor. Bence esinize güvendiğiniz surece hicbir sorun yok bunda

Enayılık var zaten birazcık normalde erkek arkadaşlarını hıc otobüslere bırakmaz onlara bısey demiyordum da bayan olunca işin rengı degıstı

Sana verdiği cevap ne peki ?
Madem bu konuda (sozde) kendisi de hassas senin yapmanı istemediği şeyi neden kendi yapıyor?

Arabayla gitmiyor artık ise diyorsun "otobüsle eslik edeyim" gibi bir dusuncesi olmaz umarim..

Siz buna modernlik ve ozguven diyorsunuz.
O halde ben de size ve eşinize geniş tabiri yapsam nasıl olur acaba?

Siz güven meselesini bu şekilde yorumlayın sıkıntı değil. Sonuçta benim açımdan eksilen artan birşey olamayacak.. Ben kendi doğrumu savunurken insanlara sen böylesin demiyorum en azından..

Saygılar..

Neden böyle bir yorum okuyacağımı hissettim acaba? :olamaz:
Ardına saygılar yazınca hakaret olmamış olmuyor bilginize..

Back
X