Hadi ama. Bi kadin la bi erkeğin basbasa kalmamaları için en büyük sebep birinin ateş birinin de barut olmasi değil miydi.
Ne ara unutuldu burda açılan komşu konularını ve diğer konuları.
Illede is ortamı diye gonlunuz rahat mi yani ?
Valla ben hiç masumane bulmadım. Yol ustu bile olsaydi asla masumane bulmazdim.
Illede erkek ler mi beklenti içinde olduğu kadınlara nazik kibar oluyorlar. Hayır.
Şimdi konu sahibini gaza getirmek istemem ama bu durum yarın bir gün dışarda bi kahve içmeye de gider molalarda derin sohbetlere de. Sonuçta paylaşılan bi zaman aralığı. Ve is ile ilgili değil.
Eşin eğer buna devam ederse kadin belkide bu aralığı daha kotu kullanacak.
Bütün kadınları ayni kefeye tabiki koymuyorum ama bunu yapan bi erkek olsaydi da tepkim ayni olurdu.
Yok arkadaş benim düşüncem bi kadınla bi erkek arkadaş ta olamaz yan yana da masum olamaz. Yasamak gerekmiyor bunu illede. Yaşamadan önüne de geçilebilir.
Benim fikrim bu yönde.
Rahatsız olduysaniz eşinizle bunu konuşun ve olmaması konusunda ki net fikrinizi belirtin derim ben.
Ne ara unutuldu burda açılan komşu konularını ve diğer konuları.
Illede is ortamı diye gonlunuz rahat mi yani ?
Valla ben hiç masumane bulmadım. Yol ustu bile olsaydi asla masumane bulmazdim.
Illede erkek ler mi beklenti içinde olduğu kadınlara nazik kibar oluyorlar. Hayır.
Şimdi konu sahibini gaza getirmek istemem ama bu durum yarın bir gün dışarda bi kahve içmeye de gider molalarda derin sohbetlere de. Sonuçta paylaşılan bi zaman aralığı. Ve is ile ilgili değil.
Eşin eğer buna devam ederse kadin belkide bu aralığı daha kotu kullanacak.
Bütün kadınları ayni kefeye tabiki koymuyorum ama bunu yapan bi erkek olsaydi da tepkim ayni olurdu.
Yok arkadaş benim düşüncem bi kadınla bi erkek arkadaş ta olamaz yan yana da masum olamaz. Yasamak gerekmiyor bunu illede. Yaşamadan önüne de geçilebilir.
Benim fikrim bu yönde.
Rahatsız olduysaniz eşinizle bunu konuşun ve olmaması konusunda ki net fikrinizi belirtin derim ben.