Bana bı akıl verın

Sana verdiği cevap ne peki ?
Madem bu konuda (sozde) kendisi de hassas senin yapmanı istemediği şeyi neden kendi yapıyor?

Arabayla gitmiyor artık ise diyorsun "otobüsle eslik edeyim" gibi bir dusuncesi olmaz umarim..
İlk seferde kız istemiş eşyası varmış rica etmiş bu normal buna bısey demiyorum daha sonrasında işten bırlıkte çıkınca hadi güle güle dıyememiş beyfendı

Kendinden o kadar emin konuşan hatunlar var ki.. İki karşı cins yalnız kalamaz evet, kalırsa üçüncüsü şeytandır. Siz kendinizden emin olduğunuzu sanırsınız ama o sizi bir yakaladı mi boş anınızda, bir daha bırakmaz. Şeytanı hafife almayın o kadar :KK12:
Cok duyuyoruz böyle aldatma vakalarını. Kadin ve erkek için de geçerli..
Şeytan kişinin içindedir.
Eger kisi niyeti bozmussa yapacagini her yerde yapar. Sizin düşüncenize saygi duymakla birlikte art niyetli bir bakış açısı olduğunu eklemeliyim.

Ağır saçmalamış
Yanı bana da inandırıcı gelmiyor sonuçta hadi nu şehirde bizi tanıyan kimse yok ama memleketimizde bunu yapsa ve bı tanıdık onları arabada başbaşa görse ne bilsin iş arkadaşı mı ne bak sen dedikoduya artık bunu diyorum orda yapar mıyım diyor memlekette yanlış olan burda niye doğru olsun diyorum cevap yok

Gayet normal bi durum. Yıllardır erkeklerle aynı ofiste çalışıyorum, uzun seyahatlere çıkıyorum bu durumda taşlanmam mi lazım?
Bence gayet normal

Yanı bana da inandırıcı gelmiyor sonuçta hadi nu şehirde bizi tanıyan kimse yok ama memleketimizde bunu yapsa ve bı tanıdık onları arabada başbaşa görse ne bilsin iş arkadaşı mı ne bak sen dedikoduya artık bunu diyorum orda yapar mıyım diyor memlekette yanlış olan burda niye doğru olsun diyorum cevap yok

O nasıl cevap ya..
Ordakiler tanıdık burda nede olsa kimse tanımıyor diye rahatım mi demek oluyor saçmalık.

Merhabalar iki haftadır bu kulübü takıp ediyorum kendı konuma benzer konular var mı diye arastırıyorum işin içinden çıkamadım ve sonunda üye olup belki biri derdime derman bısey söyler diye yazmaya karar verdim ben esımı çok seviyorum onunda beni sevdiğine eminim yedi yıllık evlıyız bugüne kadar bayan olan bı ortamda hıc çalışmadı zaten çekingendir öyle kimseyle kolay muhabbete giremez son uç aydır iki erkek bı bayan küçük bı ofiste çalışmaya başladılar tabı iş ortamı uzun saatler bıarada olunca samimiyet ister istemez ilerliyor bana başta söz vemıstı mesafemı her zaman korurum diye ama onun mesafeden ne anladığını anlayamıyorum ben mı abartıyorum bana söyleyin lütfen bu kızı sayısını bilmediğim kez o uç dıyorda inanmıyorum iş çıkışı evine bırakmış evi yol ustu falan değil özellıkle götürüp bırakmış benim yatıstıgım kültüre gore bır bayanla erkek yalnız kalamaz esımde normalde aynı düşünür ıs ortamı tamam mecburlar ama ıs çıkışı evine bırakması başbaşa yolculuklarını düşündükçe çıldırıyorum öyle ona baktı buna baktı diye bile kıskanacak biri değilim nolur bısey söyleyin sizce yanlış bı durum var mı ve en çok da uzuldugum bunu benden gizlemesi çünkü olay çıkaracağımı bilir bile bile yapmış kızda baya bakımlı güzel bısey çok da rahat bı kız erkek erkeğe gibi olduk diyor ama ben bunu anlayamıyorum gerçekten iş ortamı öyle mıdır derdimi paylaşacak hıc kimsem yok inanın hıc kimse o yüzden fıkırlerınıze ihtiyacım var
Siz kendiniz ne yazmissiniz OLAY CIKARACAGIMI BILE BILE.. Tepkinizin ne olacagini bildigi icin soylemiyor. Yalana tesvik ediyorsunuz. Halbuki bu tur seylerde ilimli davransaniz adam soyleyecek. Ilimli derken yanlis anlasilmasin rol bile yapsaniz yeter takipte kalacaksiniz caktirmayacaksiniz bozuldugunuzu kiskandiginizi. Adami korkutmussunuz.

Tabiki kimse kimseyi yemez de çok duyuyorum ben çevrede eslerını iş arkadaşıyla aldatan hatta çok yeni daha bı arkadaşım boşanma sürecine girdı galiba bunlarda beni çok etkılıyor
Bir kadınla bir erkek yalnız kalabilir, kişilerin niyetidir önemli olan, her iş arkadaşı evliliğin üstünde dolaşan kara bulut anlamına gelmez, eğer erkek aldatmaya niyetlenmişse iş arkadaşı olması şart değil, hergün iş icabı bindiği ve aynı toplu taşıma aracında karşılaşıp samimi olduğu herhangi bir kadınla da aldatır, arabasıyla giderken yoldan aldığı biriyle aldatır yine aldatır, aldatma niyetine girilmişse aldatacak insan bulmak zor değil.

Çalışan birinin veya samimi olunan bir arkadaşın karşı cinsten birini evine bırakmasında sakınca yok fakat eşinizin iş arkadaşı yol güzergahı üzerinde oturmuyor yanlış anlamadıysam, o zaman bence gereksiz olmuş bırakması, yol üstünde olur amenna ama diğer türlü iş arkadaşı sanki biraz iyi niyeti suistimal etmiş gibi.

Notumu da düşeyim :))) 24 yıldır evliyim, eşim de ben de edep ve adap bilen, evliliği saygı ve sevgiyle yürüten ama aynı zamanda birbirine dürüst olan güvenen bir çiftiz, zaman zaman ben samimi bir arkadaşımın evime bırakmasını kabul ederim, zaman zaman eşim bir kadın arkadaşını nezaket gereği evine bırakır, bizim için arkadaş demek kardeş demektir, yan gözle bakmaktan haya ederiz.

Son düzenleme:
Aynı şeyleri ben de yaşadım ve hamilelik sürecinde. Hatta daha fazlasini da. Önce hamilelikten diye düşündüm hassaslığım ama yok mantığa oturtamadim. Bana da bazen eve birakmak için teklifte bulunurlar ben binmem eşim geliyor derim en fazla. Eşimin bana yapma dediği bir şeyi kendisi yaparsa ona olan saygım azalır.

Bir kadınla bir erkek yalnız kalabilir, kişilerin niyetidir önemli olan, her iş arkadaşı evliliğin üstünde dolaşan kara bulut anlamına gelmez, eğer erkek aldatmaya niyetlenmişse iş arkadaşı olması şart değil, hergün iş icabı bindiği ve aynı toplu taşıma aracında karşılaşıp samimi olduğu herhangi bir kadınla da aldatır, arabasıyla giderken yoldan aldığı biriyle aldatır yine aldatır, aldatma niyetine girilmişse aldatacak insan bulmak zor değil.

Çalışan birinin veya samimi olunan bir arkadaşın karşı cinsten birini evine bırakmasında sakınca yok fakat eşinizin iş arkadaşı yol güzergahı üzerinde oturmuyor yanlış anlamadıysam, o zaman bence gereksiz olmuş bırakması, yol üstünde olur amenna ama diğer türlü iş arkadaşı sanki biraz iyi niyeti suistimal etmiş gibi.

Notumu da düşeyim :))) 24 yıldır evliyim, eşim de ben de edep ve adap bilen, evliliği saygı ve sevgiyle yürüten ama aynı zamanda birbirine dürüst olan güvenen bir çiftiz, zaman zaman ben samimi bir arkadaşımın evime bırakmasını kabul ederim, zaman zaman eşim bir kadın arkadaşını nezaket gereği evine bırakır, bizim için arkadaş demek kardeş demektir, yan gözle bakmaktan haya ederiz.

Öyle değilmiş Mune.
Modernlik adı altında biz karı koca çok genişmişiz. Öyle fetva verdi biri :)

13 yıldır iş hayatımdayım. İnsanlar çeşit çeşit. Niyet ve kalp temizliği önemli..

Bu konuda bende iz bırakan biri var ki akla zarar. Bir iş arkadaşım yeni evlenmişti 3 küsür yıl yanyana çalıştığım arkadaşım eşine 80 küsür çalışanlı iş yerinin kadın şeceresini sormuş. Beni de başka katta çalışıyor diye göstermiş. İş tanımımız aynı :)
Garip bulsam da takılmadım. Ama "inşallah buraya gelmez zor durumda kalırsın" demiştim..
Bir gün eşi aramış ben de biriyle konuşuyordum eşinin dışarı sesi geldi sesimi duyduğu anda "karı mı var orada?!" dedi. Adam şaşırdı "ne?" dedi sadece kadın devamını getirmedi. Duymamış gibi yaptım ama o kadının yerine ben utandım.

Konu sahibi arabayla bırakmaktan yakınmış ama aslında eşiyle aynı yerde çalışılmasından bile rahatsız olduğu buradan hissediliyor :)

sizin adınıza üzüldüm, çok küçük bir dünyanız var
2 yıldır erkek olan bir iş arkadaşımla gidip geliyoruz işe
eşim de kadın arkadaşlarını eve bırakır
iş yerinde erkeklerle öğle yemeğine gidiyorum
eşim de kadın arkadaşlarıyla gidebilir/gider

kimi yorumlar dehşet verici

Erkeklerle bayanların aynı ortamda çalışmaması diye bısey olamaz o zaman bayanların hiç çalışmaması hatta hıc okumaması gerekir bende ilahiyat mezun uyum hatta evlendikten sonra bitirdim ama cocuklarımdam dolayı çalışmayı dusunemefım bile dediğim gibi gurbetteyim ve onları bırakmaya guvenebılecek kimsem olmadı benim takıldıgım konu biz aynı muhitte oturmuyoruz zaten küçük bı şehir ve ulaşım çok rahat yanı çok gereksiz mantıklı bı açıklaması yok basbasa kalma olayına gelince iş mecburi diyorum ama dışarda benim hayat Görüsum yanlış görüyorum
ha yıne dedigım gibi yol ustu olsaydı yada zaruri bı neden olsaydı takılmazdım

Merhaba

Bence kadın erkek yalnız kalamaz, arkadaşlık edemez çok sığ bir düşünce. Benim çalıştığım ortamda çoğunluk erkek, sohbet muhabbet gırla. Yeri geldi arabalarına da bindim.

Eşinizin kadın iş arkadaşı olayı suistimal ediyor, sürekli eşinizden kendisini bırakmasını istiyorsa belki ona gıcık olabilirsiniz. Bir olur iki olur neyse de sürekli olursa taksi tutsun derim. Zira ben arabasız olduğum günler metro kullanıyorum, yoksa taksi

Yol üstü olsa durak olsa sorun yok ama özellikle yolunu değiştirip eve bırakması ve bunu sizden saklaması ASLA kabul edilemez Bunun kıskançlıkla ilgisi yok bence bu ciddi bi sorundur Bunu eşinizle konuşun gerekirse o kadınla tanışın hatta

Kız güzel alımlı çokta rahat bir tip ....Nedemek istiyorsun yanı ??
Eşin de o rahatlıkta demekki ,eve kadar bırakıyormuş ya hani :KK53:

Yıllarca erkek arkadaşım beni arabasıyla evime bıraktı. Eşini almaya giderdi her akşam, sadece yolunu biraz uzatarak beni de eve bırakırdı. Bir şey olmadı çünkü ikimizde güvenilirdik.
Siz kıskançsınız. Ama eşinizin huyunu suyunu bilemeyiz. Böylesine kafanızda kurduğunuza göre demek ki eşinize güvenmiyorsunuz. Öyle bir hissiniz varsa bir şey diyemem.
Ayrıca merak etmeyin, bir kadınla bir erkek yalnız kalabilirler. Artık şu zihniyetlerinizi bir kenara bırakın. Cidden sıkılmaya başladım.
Eşlerinize güvenmiyorsanız ayrı bir konu ama kadın erkek bir arada olmaz, yalnız olmaz gibi düşünceleri bırakın lütfen yahu.

Merhabalar iki haftadır bu kulübü takıp ediyorum kendı konuma benzer konular var mı diye arastırıyorum işin içinden çıkamadım ve sonunda üye olup belki biri derdime derman bısey söyler diye yazmaya karar verdim ben esımı çok seviyorum onunda beni sevdiğine eminim yedi yıllık evlıyız bugüne kadar bayan olan bı ortamda hıc çalışmadı zaten çekingendir öyle kimseyle kolay muhabbete giremez son uç aydır iki erkek bı bayan küçük bı ofiste çalışmaya başladılar tabı iş ortamı uzun saatler bıarada olunca samimiyet ister istemez ilerliyor bana başta söz vemıstı mesafemı her zaman korurum diye ama onun mesafeden ne anladığını anlayamıyorum ben mı abartıyorum bana söyleyin lütfen bu kızı sayısını bilmediğim kez o uç dıyorda inanmıyorum iş çıkışı evine bırakmış evi yol ustu falan değil özellıkle götürüp bırakmış benim yatıstıgım kültüre gore bır bayanla erkek yalnız kalamaz esımde normalde aynı düşünür ıs ortamı tamam mecburlar ama ıs çıkışı evine bırakması başbaşa yolculuklarını düşündükçe çıldırıyorum öyle ona baktı buna baktı diye bile kıskanacak biri değilim nolur bısey söyleyin sizce yanlış bı durum var mı ve en çok da uzuldugum bunu benden gizlemesi çünkü olay çıkaracağımı bilir bile bile yapmış kızda baya bakımlı güzel bısey çok da rahat bı kız erkek erkeğe gibi olduk diyor ama ben bunu anlayamıyorum gerçekten iş ortamı öyle mıdır derdimi paylaşacak hıc kimsem yok inanın hıc kimse o yüzden fıkırlerınıze ihtiyacım var
Ne var ki eve bırakmasında ... Beni de iş arkadaşlarım evime bırakıyor , bugüne kadar ne kimse bana yavşadı ne de ben kimseye ....

Back
X