• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bı akıl verın

Benim iş arkadaşlarım bazen yol üstü olmasa da rica ettiğimde (ama evim çok uzak değil) beni eve bırakır. Ama hepsinin eşlerini tanırım onlar beni tanır :) O yüzden sorun yaşamadım hiç. Ama aynı araçta eve bırakmış olması hemen flörtleşecekleri anlamına gelir mi? Bence gelmez. Asla yalnız kalamaz bir erkek ve bir kadın düşüncesi ise çok ağır ve gereksiz.

onun imkanı yok diye bırakıyorsa saat geç. oldu diye falansa ayrı ama gerek olmayan bir şey ise bende olay çıkartırım.

6 yıldır çalışıyorum ve bu konuların istisnai kararlara uygun olduğunu düşünüyorum. Her durum kendine özgüdür ben eşiniz yanlış doğru diyemem
Ben ilk 2 yıl yüzde 80 i 3 kişi olacak şekilde bir kişinin beni eve bırakmasına izin verdim. Ztn görseniz hiç bir yanlışı konduramazsınız. Ama sonra 2 defa 2 kişi yolculuk yaptım, ikisinde de ısrarla yemek söylemeye çalıştı, ikinci de arka koltuktan öne çağırdı. Eşi duysa oyar, kendi kızını duysa yapanı gebertir. Kendince fırsat yakaladığını düşündü pislik. Asla böyle bişeye gerek yok eve geç kalıyorum dedim tamda hatırlamıyorum. sinek küçük ama mide bulandırır.
Bir daha asla binmedim, binmem gitmem. Tüm ilişkim buz gibi / eksilerde mecburiyetten sürüyor. Bir daha çok iyi tanımadığım kimse ile de gitmedim. Hoş onuda tanıdığımı düşünüyordum, ama bence gerek yok ortam oluşturmaya.

Kendi eşim yapsa bırakmasına kızmam, söylememiştir, bizden vakit çalmıştır veya kız diğer secenekleri kullanmamıştır.
Her durum kendine özgüdür. Siz artıyı eksiyi iyi değerlendirin.

onun imkanı yok diye bırakıyorsa saat geç. oldu diye falansa ayrı ama gerek olmayan bir şey ise bende olay çıkartırım.
Aynen mantıklı hıc bı sebep yok tek sebep bizim burda oturan bı arkadaşı kızı sürekli evinden alıp goturuyormuş yanı buradan onun oturduğu semte kestirim bı yol varmış kızda alışmış ilk seferinde o rica etmiş eşyası varmış esımde o yolu ogrenınce kız uğraşmasın otobüslerde diye düşünmüş o yolda mesafeyi bı yarım misli daha uzatıyor neyse dun gece baya bı konuştuk uç veya dört dür daha fazla goturmedım diyor zaten her zaman arabayla gıtmezde bundan sonrada hıc arabayla gitmeyecek affetmek istiyorum ve bundan sonrada boyle bıseyı benden saklamayacak söz verdi ama işte cok mu kıncıyım çok mu kıskanc veya takıntılı cozemedım kendımi

Aynen mantıklı hıc bı sebep yok tek sebep bizim burda oturan bı arkadaşı kızı sürekli evinden alıp goturuyormuş yanı buradan onun oturduğu semte kestirim bı yol varmış kızda alışmış ilk seferinde o rica etmiş eşyası varmış esımde o yolu ogrenınce kız uğraşmasın otobüslerde diye düşünmüş o yolda mesafeyi bı yarım misli daha uzatıyor neyse dun gece baya bı konuştuk uç veya dört dür daha fazla goturmedım diyor zaten her zaman arabayla gıtmezde bundan sonrada hıc arabayla gitmeyecek affetmek istiyorum ve bundan sonrada boyle bıseyı benden saklamayacak söz verdi ama işte cok mu kıncıyım çok mu kıskanc veya takıntılı cozemedım kendımi
bazen insan taktı mı takıyor yapacak bir şey yok
ama güzel yanından düşünün eşiniz sayenizde eşek muamelesi görmüyor :KK71:

Merhabalar iki haftadır bu kulübü takıp ediyorum kendı konuma benzer konular var mı diye arastırıyorum işin içinden çıkamadım ve sonunda üye olup belki biri derdime derman bısey söyler diye yazmaya karar verdim ben esımı çok seviyorum onunda beni sevdiğine eminim yedi yıllık evlıyız bugüne kadar bayan olan bı ortamda hıc çalışmadı zaten çekingendir öyle kimseyle kolay muhabbete giremez son uç aydır iki erkek bı bayan küçük bı ofiste çalışmaya başladılar tabı iş ortamı uzun saatler bıarada olunca samimiyet ister istemez ilerliyor bana başta söz vemıstı mesafemı her zaman korurum diye ama onun mesafeden ne anladığını anlayamıyorum ben mı abartıyorum bana söyleyin lütfen bu kızı sayısını bilmediğim kez o uç dıyorda inanmıyorum iş çıkışı evine bırakmış evi yol ustu falan değil özellıkle götürüp bırakmış benim yatıstıgım kültüre gore bır bayanla erkek yalnız kalamaz esımde normalde aynı düşünür ıs ortamı tamam mecburlar ama ıs çıkışı evine bırakması başbaşa yolculuklarını düşündükçe çıldırıyorum öyle ona baktı buna baktı diye bile kıskanacak biri değilim nolur bısey söyleyin sizce yanlış bı durum var mı ve en çok da uzuldugum bunu benden gizlemesi çünkü olay çıkaracağımı bilir bile bile yapmış kızda baya bakımlı güzel bısey çok da rahat bı kız erkek erkeğe gibi olduk diyor ama ben bunu anlayamıyorum gerçekten iş ortamı öyle mıdır derdimi paylaşacak hıc kimsem yok inanın hıc kimse o yüzden fıkırlerınıze ihtiyacım var

iş arkadaşlarım bazen benide bırakır eve nevar bunda
eşimde iş arkadaşını evine bırakır
yolda fingirdiyorlar mı yani
bukadar adamlara baskı yapmaya ne gerek var anlamıyorum.

Back
X