Bana bi akıl verin

10nazen

ALLAH tan başka ilah yoktur
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
60
745
43
Eşim kıbrısta calişmak istiyo bizim kücük bi bakkalimiz var okul karşisinda kantin kapandi belki acilmiycak işyok diye biz bu bakkali kredilerle açtik devredip gidiyim maaşı 12000 bin e denmiş son söz bende ben ne dersem o olacak napayim sizce iş inşaat işi

Size bağlı yurtdışında yaşamayı kaldırabilirseniz neden olmasın işinde garanti olması gerek tabiki burda işsiz olmaktansa orada para kazanmak daha iyidir

12 bin maaş yanlış anlamadıysam bakkaldan daha kârlı gibi sanki..

İş ne kadar sürecek

Yani genelde kısa süreli iş alınıyor yapılıp dönülüyor

Gitsin çalışsın ama bakkalı kapatmayın okul da kapanıyor siz oturun bakkalda

Eşiniz ortama baksın daha çalışabilecekse iş vs bulursa tekrar değerlendirirsiniz

Eşim kıbrısta calişmak istiyo bizim kücük bi bakkalimiz var okul karşisinda kantin kapandi belki acilmiycak işyok diye biz bu bakkali kredilerle açtik devredip gidiyim maaşı 12000 bin e denmiş son söz bende ben ne dersem o olacak napayim sizce iş inşaat işi

12 bin maaş mı kazanacak? İyiymiş. Kıbrıs çok pahalı bir yer. Burayla aynı değil. Ama maaşı için ve Kıbrıs olduğu için giderdim ben olsam. Güneş kum deniz.

Büyük ihtimalle eşiniz tek gidecek inşaat işi olduğuna göre eğer giderse kalacak yerini işveren karşılayacaktır kira masrafı ve fatura masrafı olmaz,12 bin gayet iyi bir para bence gitsin derim en azından para biriktirebilir borçlarınız var ise borçlarınızı ödersiniz iş bulmak gerçekten çok zor eşinin elinede böyle bir fırsat geçmişse değerlendirsin derim.

Yemek ve yatacak yerde veriyorlarsa gitsin tabi çünkü Kıbrıs epey pahalı bir yer ...

Bakkali siz isletin o insaat isine gitsin. Insaat isi surekli degildir o yuzden bakkali kapatmayin.
Cok zor kimse yok uzak 2 cocuk var benim yapabilecegim bişey degil arada eşime yardima gidiyorum işin icinden zor cikiyorum bazen bankaya felan gidiyo

Babam in mandirasi var inekler felan durmaz imkansiz kayinbabama dedim beraber dursak o da olmaz ben yapamam dedi

Büyük ihtimalle eşiniz tek gidecek inşaat işi olduğuna göre eğer giderse kalacak yerini işveren karşılayacaktır kira masrafı ve fatura masrafı olmaz,12 bin gayet iyi bir para bence gitsin derim en azından para biriktirebilir borçlarınız var ise borçlarınızı ödersiniz iş bulmak gerçekten çok zor eşinin elinede böyle bir fırsat geçmişse değerlendirsin derim.
maaşi ni dolar olarak alacakmiş kaba hesap 12000 bin dedi biz yozgat ta yaşiyoruz burda iş imkani yok gibi birşey eşim kaynakci

Kıbrıs'ta hayat şartlarını bilen insanlar yazar umarım ben sadece oranın pahalı olduğunu biliyorum. Gideceğiniz yer eğer size ev imkanı sunuyorsa düşünmezdim bile çünkü şuan 72 bin civarı bir meblağ ediyor

Back
X