- 13 Aralık 2016
- 60
- 745
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim kıbrısta calişmak istiyo bizim kücük bi bakkalimiz var okul karşisinda kantin kapandi belki acilmiycak işyok diye biz bu bakkali kredilerle açtik devredip gidiyim maaşı 12000 bin e denmiş son söz bende ben ne dersem o olacak napayim sizce iş inşaat işi
Büyük ihtimalle eşiniz tek gidecek inşaat işi olduğuna göre eğer giderse kalacak yerini işveren karşılayacaktır kira masrafı ve fatura masrafı olmaz,12 bin gayet iyi bir para bence gitsin derim en azından para biriktirebilir borçlarınız var ise borçlarınızı ödersiniz iş bulmak gerçekten çok zor eşinin elinede böyle bir fırsat geçmişse değerlendirsin derim.Eşim kıbrısta calişmak istiyo bizim kücük bi bakkalimiz var okul karşisinda kantin kapandi belki acilmiycak işyok diye biz bu bakkali kredilerle açtik devredip gidiyim maaşı 12000 bin e denmiş son söz bende ben ne dersem o olacak napayim sizce iş inşaat işi
Okul acikken 650.700 cumartesi 450 500Bakkalinizdan ne kadar kazaniyorsunuz?
Cok zor kimse yok uzak 2 cocuk var benim yapabilecegim bişey degil arada eşime yardima gidiyorum işin icinden zor cikiyorum bazen bankaya felan gidiyoBakkali siz isletin o insaat isine gitsin. Insaat isi surekli degildir o yuzden bakkali kapatmayin.
inşaat işi arkadaşi esimide yazdirmiş ama ben olumsuz olursa diye korkuyorumYemek ve yatacak yerde veriyorlarsa gitsin tabi çünkü Kıbrıs epey pahalı bir yer ...
Aileden yardim edecek birisi yok mu? Babaniz gibi mesela.Cok zor kimse yok uzak 2 cocuk var benim yapabilecegim bişey degil arada eşime yardima gidiyorum işin icinden zor cikiyorum bazen bankaya felan gidiyo
maaşi ni dolar olarak alacakmiş kaba hesap 12000 bin dedi biz yozgat ta yaşiyoruz burda iş imkani yok gibi birşey eşim kaynakciBüyük ihtimalle eşiniz tek gidecek inşaat işi olduğuna göre eğer giderse kalacak yerini işveren karşılayacaktır kira masrafı ve fatura masrafı olmaz,12 bin gayet iyi bir para bence gitsin derim en azından para biriktirebilir borçlarınız var ise borçlarınızı ödersiniz iş bulmak gerçekten çok zor eşinin elinede böyle bir fırsat geçmişse değerlendirsin derim.
Kıbrıs'ta hayat şartlarını bilen insanlar yazar umarım ben sadece oranın pahalı olduğunu biliyorum. Gideceğiniz yer eğer size ev imkanı sunuyorsa düşünmezdim bile çünkü şuan 72 bin civarı bir meblağ ediyorEşim kıbrısta calişmak istiyo bizim kücük bi bakkalimiz var okul karşisinda kantin kapandi belki acilmiycak işyok diye biz bu bakkali kredilerle açtik devredip gidiyim maaşı 12000 bin e denmiş son söz bende ben ne dersem o olacak napayim sizce iş inşaat işi