- 29 Ocak 2013
- 2.607
- 96
- 363
sözlüm dün akşam aradı onuda teyzesi aramış gelinimizide ayarla bi gün gelin koltuk takımlarınızı seçelim alalım demiş teyzesi alıyo çünkü yetim sözlüm annesi vefat etmiş babası desen anca kendine ve yeni eşine bakıyo ondan hiçbişey istemiyo sözlüm teyzeside ben alcam oğlum demiş geçen gün. Ama bizim düğünümüze 1 sene var daha bende öyle olunca hayatım daha 1 sene var mobilyalara bişey olur dedim aşkım depoda saklarız bişey olmaz dedi. Kadın şimdi alalım diyo dedi. Heralde teyzesi taksitle alcak onada bişey diyemiyorum ki ben şimdi teyze yok şimdi almayalım desem kadın ya vazgeçerse ? nerden baksan koltuk takımı yemek odası takımı 10.000 felan tutar belkide tutmaz. İkimizinde durumu belli benim ailemde bana bi yardımda bulunamıcak ev aldılar ben onlara nasıl yardım edin bize diyim.
şimdi benim demek istediğim koltuk takımlarımı şimdiden almalı mıyım ? masa türü şeyleri şimdiden almıcam çünkü tahta sonuçta kesin bişey olur onlara. Ve alırsam eğer köşe takımı mı daha kullanışlı olur koltuk takımımı ? biz evimizin bordo beyaz olmasını istiyoruz ?
büyük ihtimal haftaya seçicez mobilyaları bana yardım eder misiniz ne tür bişey almalıyım ?
şimdi benim demek istediğim koltuk takımlarımı şimdiden almalı mıyım ? masa türü şeyleri şimdiden almıcam çünkü tahta sonuçta kesin bişey olur onlara. Ve alırsam eğer köşe takımı mı daha kullanışlı olur koltuk takımımı ? biz evimizin bordo beyaz olmasını istiyoruz ?
büyük ihtimal haftaya seçicez mobilyaları bana yardım eder misiniz ne tür bişey almalıyım ?