- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
Grafiker ?????Hemen bir grafiker bulup yazdıracaksin. 1saat bile sürmez elinde
SEVGİLER;
kaç ay sürer bu dostumeğer ki zaman darlığı yoksa bence bu işi kendiniz yapın, başlarda sıkıntı çekseniz de klavye kullanımınızı hızlandırmış olursunuz, bu ileride de işinize yarar
tatlım dershanelere soru kitapçığı, test vs. hazırlarlar genelde. Bi dersaneden yardım alabilirsin. Zaten bir sayfayi en kötü 2dakikada yaziyorlar. Arkadaşımdan biliyorum. Eli klavyede, gözü tvde, kulak telefonda yazıyor.Grafiker ?????
Doğu dayız biz ama.
Büyük şehirlerde mi olur ????
Internetten falan siparis olur mu ??
Parası çok önemli değil
Off..tatlım dershanelere soru kitapçığı, test vs. hazırlarlar genelde. Bi dersaneden yardım alabilirsin. Zaten bir sayfayi en kötü 2dakikada yaziyorlar. Arkadaşımdan biliyorum. Eli klavyede, gözü tvde, kulak telefonda yazıyor.
kaç ay sürer bu dostum
Dersten geçirecek diye birşey yok..sen hocanın işini yapacaksın o da seni dersten mi geçirecek??? ne güzel ...
Ya canım 1 sayfa yi yarım saatte yazarım herhalde. .Çok mu yavaş yazıyorsunuz mesela 1 sayfayı ne kadar sürede yazarsınız ?
Ben de yazıp alışmanız taraftarıyım ama muhtemelen size bir süre vermiştir hocanız eğer çok yavaş yazıyorsanız etrafınızdaki birilerinden yardım isteyin.Grafiker falan bulamazsanız bir de internet cafelere sorun biraz.
Ya canım 1 sayfa yi yarım saatte yazarım herhalde. .
Grafiker bulabileceğimi sanmiyorum burasi mahrumiyet bölgesi. .
Internet kafeye sorayım
Internette araştırdım 3 bin TL diyor yuh oldum ya..
Artık çayı kahveyi alacağım tıkır tıkır yazacağım ..
Yarım saat sürüyorsa eğer siz yazın :)
Hem çok keyifli gelecektir bir müddet sonra eliniz de çok alışacaktır klavyeye :) Her gün 2 3 sayfa yazsanız 1 aydan önce bitirirsiniz hem.Bunu da bir pratik gibi düşünün :)
TAMAM da neyin pratiği kanka bu ; (
Vereyim sen yaz dostumHaha klavye pratiği diyelimVakit alacaktır biraz ama eğlenceli olur alıştıktan sonra cidden :) Bu tip ödevlere de bayılırım ben mesela ödevden çok hobi gibi benim için :)
TAMAM da neyin pratiği kanka bu ; (
Vereyim sen yaz dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?