Bana bi akıl verin :(

karmakarisik56

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
1.650
1.570
163
Kızlar okulda bi hocam var . Adamın 2 dersini aliyorum . Hem 1. Sinif hem 2. Sınıf.
Sorun şu ki. Bugün konuştuk . Ona borcluyum cok iyi biri. Ama yasli biraz ve bilgisayar konusunda pek iyi sayılmaz. . Gözleri de baya ileri numara zaten ..
Rica etti . Kabul ettim..Bi tezi varmış onu yazacağım. Yaklaşık 50 - 60 sayfa dedi.
Yani o not verecek ben de bilgisayarda evimde vs. Yazıp flash la ona geri vereceğim .
Klavyem öyle çok çok iyi değil
Ne yapacağım ben
Bu olabilir bişey mi
Daha once yazmadım bu kadar. .
Kolay yolu filan yokmudur bunun .
Kara kara düşünüyorum.
Bi halt yedim ama ne yapacağım bilmiyorum
Çalıştığım için okula zor zaman ayırıyordum şimdi ne olacak off

Ben de yavaş yazarım ama her gün 2 sayfa yazsanız 1 ayda biter.Tabi süre kısıtlaması yoksa.

Grafiker ?????
Doğu dayız biz ama.
Büyük şehirlerde mi olur ????
Internetten falan siparis olur mu ??
Parası çok önemli değil
tatlım dershanelere soru kitapçığı, test vs. hazırlarlar genelde. Bi dersaneden yardım alabilirsin. Zaten bir sayfayi en kötü 2dakikada yaziyorlar. Arkadaşımdan biliyorum. Eli klavyede, gözü tvde, kulak telefonda yazıyor.

Off..
Başıma is açtım durduk yere ya..
Burada bulur muyum bilmiyorum. .
Arkadaşın la anlasa biliriz belki.. ; )
Olma mi..

Bilgisayar program magazalarinda calisanlar yaziyor. Karsiligi ne kadar bilmiyorum ama

sen hocanın işini yapacaksın o da seni dersten mi geçirecek??? ne güzel ...
Dersten geçirecek diye birşey yok..
Zaten otomasyon 55 altını geçirmiyo..
Kendisi de söyledi bunu. Benim yapabileceğim bişey yok diye..
Sadece devamsızlık ta belki anlayış gösterir o da çalıştığım için. .
Bu arada nereden nereye bağlamışsin olayı. . Nick inin hakkını veriyorsun maşallah. .

Çok mu yavaş yazıyorsunuz mesela 1 sayfayı ne kadar sürede yazarsınız ?
Ben de yazıp alışmanız taraftarıyım ama muhtemelen size bir süre vermiştir hocanız eğer çok yavaş yazıyorsanız etrafınızdaki birilerinden yardım isteyin.Grafiker falan bulamazsanız bir de internet cafelere sorun biraz.

Ya canım 1 sayfa yi yarım saatte yazarım herhalde. .
Grafiker bulabileceğimi sanmiyorum burasi mahrumiyet bölgesi. .
Internet kafeye sorayım
Internette araştırdım 3 bin TL diyor yuh oldum ya..
Artık çayı kahveyi alacağım tıkır tıkır yazacağım ..

Yarım saat sürüyorsa eğer siz yazın :)
Hem çok keyifli gelecektir bir müddet sonra eliniz de çok alışacaktır klavyeye :) Her gün 2 3 sayfa yazsanız 1 aydan önce bitirirsiniz hem.Bunu da bir pratik gibi düşünün :)

TAMAM da neyin pratiği kanka bu ; (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…