- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
yaz geç notları eline böyle bir fırsat geçmiş daha ne istiyosun :) hem 2 dersKızlar okulda bi hocam var . Adamın 2 dersini aliyorum . Hem 1. Sinif hem 2. Sınıf.
Sorun şu ki. Bugün konuştuk . Ona borcluyum cok iyi biri. Ama yasli biraz ve bilgisayar konusunda pek iyi sayılmaz. . Gözleri de baya ileri numara zaten ..
Rica etti . Kabul ettim..Bi tezi varmış onu yazacağım. Yaklaşık 50 - 60 sayfa dedi.
Yani o not verecek ben de bilgisayarda evimde vs. Yazıp flash la ona geri vereceğim .
Klavyem öyle çok çok iyi değil
Ne yapacağım ben
Bu olabilir bişey mi
Daha once yazmadım bu kadar. .
Kolay yolu filan yokmudur bunun .
Kara kara düşünüyorum.
Bi halt yedim ama ne yapacağım bilmiyorum
Çalıştığım için okula zor zaman ayırıyordum şimdi ne olacak off
OCR programı nedir canım internet tw bulmam mümkün mü senceGörevinizi bilmiyorum tabii ama banka çalışanıydınız,
notlar size düzgün verilirse ocr programlarını kullanarak yazma derdinden kurtulabilirsiniz, bu arada.
Çalışmıyor olsaydım hiç Usenmëzdim ama çalışıyorum vakit sıkıntısı varyaz geç notları eline böyle bir fırsat geçmiş daha ne istiyosun :) hem 2 ders
OCR programı nedir canım internet tw bulmam mümkün mü sence
Notlar kağıtta olacak büyük ihtimalle biraz da flash ya
Vaktim olsa yazardım ama çalışıyorum malesen okula zor yetişiyorumNotlar okunabilir durumdaysa fotografını çekip bılgısayara atarsınız sonra programla - nette bulabilirsiniz- metin haline döner onlar. Düzeltmeleri kalır geriye.
Ben yazmayı tercih ederdim 10 sayfadan sonra akmaya başlar zaten parmaklarınız.
Deneyeyim . Zaten pc yi götürmek gerekiyordu.. tamire .. hem program atılması lazim yazmam için. . Hemde bu işi bi sorayım bakalım ne diyecek ler..bence 60 sayfa abarttiginiz kadar surmez
1 sayfa da kac kelime olacak ki
gunde 1 saatte 5 sayfa falan bitirseniz 12 gunde biter
Dersten geçirecek diye birşey yok..
Zaten otomasyon 55 altını geçirmiyo..
Kendisi de söyledi bunu. Benim yapabileceğim bişey yok diye..
Sadece devamsızlık ta belki anlayış gösterir o da çalıştığım için. .
Bu arada nereden nereye bağlamışsin olayı. . Nick inin hakkını veriyorsun maşallah. .
Hadi ya . Bunu bilmiyordum bak. Bugün okula gidecegim hoca ya da bir sorayım. .bu tür tezlerde word'de yazım haricindeki programlar kabul edilmiyor 10 parmak klavyeye yeni başladım cnm alışsaydım yardımcı olurdum ama biraz erken oldueşinle anlaş sen oku o yazsın yada tam tersi siz bilirsiniz:)
Tez yazmak hiç kolay bir şey değil. Milyon tane kuralı bilmem neyi var. Sayfa kenarlarından bile boşlukların okul bazından limitleri var.Kızlar okulda bi hocam var . Adamın 2 dersini aliyorum . Hem 1. Sinif hem 2. Sınıf.
Sorun şu ki. Bugün konuştuk . Ona borcluyum cok iyi biri. Ama yasli biraz ve bilgisayar konusunda pek iyi sayılmaz. . Gözleri de baya ileri numara zaten ..
Rica etti . Kabul ettim..Bi tezi varmış onu yazacağım. Yaklaşık 50 - 60 sayfa dedi.
Yani o not verecek ben de bilgisayarda evimde vs. Yazıp flash la ona geri vereceğim .
Ne yapacağım ben
Bu olabilir bişey mi
Kara kara düşünüyorum.
Çok sürmez ya 50 sayfa. Nedirki? Hem klavyen gelişir sanada artı:-D kolay gele... yada fotosunu çek yolla arada bir kaç sayfayoda biz yazalım:-DKızlar okulda bi hocam var . Adamın 2 dersini aliyorum . Hem 1. Sinif hem 2. Sınıf.
Ne yapacağım ben
Bu olabilir bişey mi
Kara kara düşünüyorum.
Vallahi mi..Tatlım mümkünse sayfaları tarat, upload sitelerinden birine yukleyip bana link at özelden.
Hemen yazarım ben onu tık tık
Bunu araştıracagim bugün. . .Tez yazmak hiç kolay bir şey değil. Milyon tane kuralı bilmem neyi var. Sayfa kenarlarından bile boşlukların okul bazından limitleri var.
Çok para istemezler, okul civarında tez yazan kırtasiye gibi yerler vardır ki muhtemelen öğrenciler yazıyordur onu da.
Verirsen biraz para halledersin.
Oo büyük kıyak hrldi:-D ama bende yardımcı olurdum tabi uzman değilim öyle tık tık ama:-D yardıma ihtiyacın olursa aklında olim:-DVallahi mi..
Valla kız.Vallahi mi..
Elimizden geleni yaparız da okulun yakınındaki kırtasiyelerde tez yazma kitapçığı vardır. Orada yazım kuralları yer alır ve okul okulu tutmaz. Hangi üni senin?Bunu araştıracagim bugün. . .
Son çare sizsiniz sevgili gönül dostları. . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?