Bana bi akıl verin :(

yaz geç notları eline böyle bir fırsat geçmiş daha ne istiyosun :) hem 2 ders

Görevinizi bilmiyorum tabii ama banka çalışanıydınız,

notlar size düzgün verilirse ocr programlarını kullanarak yazma derdinden kurtulabilirsiniz, bu arada.
OCR programı nedir canım internet tw bulmam mümkün mü sence
Notlar kağıtta olacak büyük ihtimalle biraz da flash ya

OCR programı nedir canım internet tw bulmam mümkün mü sence
Notlar kağıtta olacak büyük ihtimalle biraz da flash ya

Notlar okunabilir durumdaysa fotografını çekip bılgısayara atarsınız sonra programla - nette bulabilirsiniz- metin haline döner onlar. Düzeltmeleri kalır geriye.

Ben yazmayı tercih ederdim 10 sayfadan sonra akmaya başlar zaten parmaklarınız.

Vaktim olsa yazardım ama çalışıyorum malesen okula zor yetişiyorum

bence 60 sayfa abarttiginiz kadar surmez
1 sayfa da kac kelime olacak ki
gunde 1 saatte 5 sayfa falan bitirseniz 12 gunde biter

bence 60 sayfa abarttiginiz kadar surmez
1 sayfa da kac kelime olacak ki
gunde 1 saatte 5 sayfa falan bitirseniz 12 gunde biter
Deneyeyim . Zaten pc yi götürmek gerekiyordu.. tamire .. hem program atılması lazim yazmam için. . Hemde bu işi bi sorayım bakalım ne diyecek ler..

bu tür tezlerde word'de yazım haricindeki programlar kabul edilmiyor 10 parmak klavyeye yeni başladım cnm alışsaydım yardımcı olurdum ama biraz erken oldu eşinle anlaş sen oku o yazsın yada tam tersi siz bilirsiniz:)

yorumumu beğenmeyen de nickime sarıyor... tövbe yarabbim

Hadi ya . Bunu bilmiyordum bak. Bugün okula gidecegim hoca ya da bir sorayım. .

Tatlım mümkünse sayfaları tarat, upload sitelerinden birine yukleyip bana link at özelden.
Hemen yazarım ben onu tık tık

Tez yazmak hiç kolay bir şey değil. Milyon tane kuralı bilmem neyi var. Sayfa kenarlarından bile boşlukların okul bazından limitleri var.

Çok para istemezler, okul civarında tez yazan kırtasiye gibi yerler vardır ki muhtemelen öğrenciler yazıyordur onu da.

Verirsen biraz para halledersin.

Çok sürmez ya 50 sayfa. Nedirki? Hem klavyen gelişir sanada artı:-D kolay gele... yada fotosunu çek yolla arada bir kaç sayfayoda biz yazalım:-D

Bunu araştıracagim bugün. . .
Son çare sizsiniz sevgili gönül dostları. . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…