Bana bi akıl verin !!!

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
İkinci bebegime hamileyim ve dogumum yaklaşık 30 gün sonra. İlk bebegimi dogurduktan sonra berbat bi lohusalık dönemi geçirdim. Kayınvaldemle cok sorunlar yaşadım ve dogum yaptiktan 38 gün sonra sütüm kesildi. Affedemiyorum bir türlü onu icimde...
Bu zaman icinde samimiyetimiz cok fazla olmadı birbirimize karşı soguk tavirliyiz az ama öz konusuyoruz haftada 1 veya 15 gunde bir gorusuyoruz. Onda da biz onun evine gidiyoruz benim evime cok gelmiyor.
Şimdi ikinci dogumumda tekrar aynı seyleri yasamak istemiyorum. Ama bazen eşimin tutars9lız davranislari brni cok üzüyo. Ona gore annesi her konuda haklidir asla dinletemezsiniz dik kafali cok. Benden olmaktansa annesinden olmayi tercih eder. Olayda kim hakli kim haksiz dinlemez bile. İsine gelmez cünkü. İlk lohusalik doneminde boşanma raddesine gelmistik ve simdi tekrar ayni seyleri yaşamamak icin ne yapmalıyım. Nasil bi yol izlemeliyim. Bilmiyorum işin içinden cıkamadim bi türlü.
Siz lohusalik döneminizi nasil gecirdiniz?
Lütfen bana bi akıl verin...

Kendi anneniz sağ mı? Yanınıza gelip kalma imkanı var mı? Ve ya sizin ailenizden başka biri gelip kalabilir belki o dönemde yanınızda.. Hem çocuklarınız için yardımcı olur, hem de karşı taraf evde zaten biri var kalabalık oluruz düşüncesiyle belki sizi boşlarlar :)

Eşinizin anlayışsızlığını anlayamadım yalnız.. Madem öyle kötü günler geçirdiniz, kv.niz %100 haklı bile olsa sırf o günlere dönmemek için sizi birbirinizden uzak tutmak istemesi lazım.. Sonuçta siz tecrübeli bi annesiniz, o özel günlerinizi istediğiniz gibi yaşama hakkınız var..

Annemle alt üst oturuyoruz ayni apartmandayız. Annemin bana destegi xok büyük. Dogumda da annem kalicak yanimda. Ama icimde aklımda o kadar mimli ki, lohusalik doneminde yasattiklarini unutamiyorum soylediklerini affedemiyorum iste. Bu duygulari nasil bastiricam icimde. Kocama karşi politikacı nasil olabilirim, bilmiyorum bilmiyorum

Allah yardımcınız olsun şimdiden.. Bence iyi düşünmeye çalışın, şu anda da çok özel ve önemli günler yaşıyosunuz böyle streslerle günlerinizi zehir etmeyin kendinize.. Belki bu sefer o yaşananlardan farklı şeyler görürsünüz.. Sonuçta ikinci çocuk bu hem de aranıza zaten bi mesafe koymuşsunuz mesaj gitmiştir belki yerine :)
Benim kocam benim derdimi sessizliğimden, durgunluğumdan anlar ve en çok da o hallerime anlayış gösterir sizin eşinizin de vardır bi damarı ama işte onu siz bilebilirsiniz..
Şimdiden hayırlı olsun bebişiniz, Allah tamamına erdirsin bu arada :)

Masallah ne mutlu sana ve eşine. Bu guzel dileklerin ve ilgin için tesekkur ederim, umarım hersey güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…