bana bi akılll

sevasevo_33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2014
4
0
1
35
8 aydır cıktıgım bırı vardı. ama aılesı kendı ıstedıklerını almak ıstıyormus. benı cok sevdıgını bılıyorum ama bunu bana hep yansıttı. ben herseye ragmen ne olursa olsun senınle olmaya vardım dedım. yeterkı sen ol dedım. ama maalesefkı en ufak bıseyde terkedıldım ve 10 gundur hıc konusmuyoruz. bana bı akıl..

aynen sen üzülme bırak ailesinin istediğini alsın mutlu olamaz seni böyle üzünce merak etme bir İlahi adalet var ezikmiş ayrıca ne demek ailemın istediği hep ailesine ezdirecek seni o zmn hayırlısı de yoluna bak

AH BU DUYGULAR OLMASA.. :) DOGRU DIYOSUNUZ

sizi çocuk istese ailesine bunu anlatabilirdi ailesinin sözünü dinleyip sizden ayrılıyorsa siz unutun .her durumda ailesi karar verici i olacak .hayır o zaman niye senle beraberdi hep böyleydide durum ??

canım aile çok önemli bir faktör.. sana şimdi hoş gelir herşey. yeterki sen ol aileyi hallederiz her durumda yanında olurum dersin. buna rağmen evlendiniz diyelim o adam ana kuzusu besbelli.. evde ise istenmeyen gelin olarak senin her yaptığın o kadına batacak hep mesafel olcaklar sana. adam da seni ailesine ezdircek.. zamanla kocanın bu haksızlıklara göz yumması senin zoruna gidecek. sorunlarınız başlıcak belki tahammül edemeyip boşanacaksınız. Allah göstermesin kuzum. öyle geri kafalı insanları birbirinden ayıran ve güzel duygulara değer vermeyen bencil insanlardan uzak durman senin yararına olacaktır.

seviyorsa gelir zaaten sen yoluna bak ailesinin istediğini yapacaksa sende benim ailem seni istemiyor artık de yanına gelince

Yaslariniz kac canim?

Yaş önemli değil ailesinin istemediği bir eve gelin gitme kesinlikle.
Zaman geçer unutulur. İnsanlar annesinin-babasının vefatına alışıyor, 8 aylık sevgili ne olursa olsun unutulur.
Allah karşına hayırlısını çıkarır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…