Bana bi bakın kızlar

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
Of deliricem ya havalar çok tuhaf ne giyiceğimi bulamıyorum bugünlerde :(
Düz ayakkabı sevmiyorum ama hep topuklu giymektende bıktım nasıl bi ayakkabı alsam?
Nefret eder oldum bütün kıyafetlerimden cinnet noktasına geldim :( Bide reglim üstüne ondanmıdır nedir dolabıma bakıp ağlıyorum :(
Okula gidemedim bugün resmen giyicek bişey bulamadığım için of
Sizce bu havalarda neler almak mantıklı olur? plastik kısa çizmeler hoşuma gidiyo ama bu havada olurmu ki?
Bide regl olunca kişilik değiştiriyorum herşeye ağlıyorum bunun bi çözümü varmı?
2 dert bir arada oldu ama idare edin artık :5:

Of deliricem ya havalar çok tuhaf ne giyiceğimi bulamıyorum bugünlerde :(
Düz ayakkabı sevmiyorum ama hep topuklu giymektende bıktım nasıl bi ayakkabı alsam?
Nefret eder oldum bütün kıyafetlerimden cinnet noktasına geldim :( Bide reglim üstüne ondanmıdır nedir dolabıma bakıp ağlıyorum :(
Okula gidemedim bugün resmen giyicek bişey bulamadığım için of
Sizce bu havalarda neler almak mantıklı olur? plastik kısa çizmeler hoşuma gidiyo ama bu havada olurmu ki?
Bide regl olunca kişilik değiştiriyorum herşeye ağlıyorum bunun bi çözümü varmı?
2 dert bir arada oldu ama idare edin artık :5:

Ayakkabı konusunda mantar topuk kullan düz kadar rahat oluyor hemde topuklu ikisi bir arada :) öğrencimisin ???

babet giyebilirsin ya da. düz sevmıyorum demişsin ama tek çare babet converse yada dolgu topuk.

okula bu nedenle gidemediysen senin adına üzüldüm. dış görünüşüne belli ki gerektiğinden fazla önem veriyorsun. benden ayakkabıdan daha önemli bir tavsiye kıyafet için kendini yıpratma yazık günah. bunlar kapitalizmin kandırmaları. özellikle biz kadınlar çocuk gibiyiz bu konuda. lütfen
kendine dikkat et

şimdi diğer konularına baktım da senin sorun ayakkabı değilmiş ki. ne saçını ne gözünu ne sesini:53: hiçbişeyini beğenmiyorsun. asla mutlu olamazsın böyle, lütfen dış görünüşe bu kadar dikkat etme

şimdi diğer konularına baktım da senin sorun ayakkabı değilmiş ki. ne saçını ne gözünu ne sesini:53: hiçbişeyini beğenmiyorsun. asla mutlu olamazsın böyle, lütfen dış görünüşe bu kadar dikkat etme
Ben ne zaman öyle bişey dedim? saçımı gözümü herşeyimi beğeniyorum çok şükür herkeste beğeniyo burda saç konusunda fikir almak için açtığım yada makyaj için fikir aldığım konularım var gayet doğal değil mi sitenin amacı fikir almak

Bakın sizin cümleleriniz
başım açık ama sıfır kol giymem, askılı giymem, popomun örtülmesini isterim, elbise veya etek diz altı olmalı ama gerçekten bunları bulmakta o kadar zorlanıyorum ki. ya tam tesettürlüler iiçin moda var ki bu da çok pahalı veya dekolteli kıyafetler. bir sezon da iki üç parçadan birşey bana uygun olmuyor maalesef. benim gibiler var mı acep ve bir çözümleri var mı?

Sizde benim konuma benzer konu açmışsınız şimdi gelip niye bana dikleniyosunuz

Onu sevmiyorum bunu sevmiyorum ondan bıktım bişeyim yokk......Millet neyine yardım edicek senin? Herşeye hayır demişsin :)
Ben kaç yıldır üyeyim herkese elimden geldiğince yazarım fikrim varsa
regl dönemindeyim canım yazmak istedi BELKİ SEBEP VAR BELKİ YOK BUYRUN BU ALAN SİZİN İÇİN yazıyo bdv de fark ettyisen arkadaşım

Ben seni anladım canım bu havalar zor biraz bi gün sıcak bi gün soğuk bende zorlanıyorum ama 2 haftaya soğur heralde
Şimdi alışverişe çıksak hep kışlık zaten bu sıralar bişey almamak daha doğru
Bu arada bu sitede herşeye gıcıklık yapan bi kesim var hiç takma:1:

Ben kaç yıldır üyeyim herkese elimden geldiğince yazarım fikrim varsa
regl dönemindeyim canım yazmak istedi BELKİ SEBEP VAR BELKİ YOK BUYRUN BU ALAN SİZİN İÇİN yazıyo bdv de fark ettyisen arkadaşım

Cümleden hiçbir şey anlamadım...Sen yazdığını anladıysan ne mutlu :) Konuna dönmek istemiyorum cvp vermeye de gerek yok...

Benimde derdim ayni hava ne sicak ne soguk ya kis olsun cizme bot mont giyelim ya da yaz olsun elbise babet falan giyelim bu havada ne giyecegini bulmak cok zor

Şimdi beyaz converse olmaz bence çünkü nezaman yağmur yağacağı belli olmuyo.

Borda bilekte biten converse veya superga.
Havalar için bele kadar trençkot ya da kot ceket.
Uzun kollu ama püfür püfür diye tabir edilen ince üstler.
Ayakkabı olarak şu kısacık botla çizme arası ayakkabılardan da alabilirsin onlar tam kurtarıcı.
$2012-2013-cizme-modelleri-23 (1).webp

Back
X