Bana bi çare 😥

Ayak parmak uçlarınızla yukarıya kaldırın ellerinizi apandisinde problem olanlar yapamazmis arkadaşım ameliyat oldu hastaneye gidince doktor bu hareketi yaptırmış Allah şifalar versin inşallah
Yok ayak parmak ucunda yükselebiliyorsun ama kendini bıraktığında inanilmaz bir acıya neden oluyor. Bir de elle o bölgeye bastırıyor doktor bastırırken değil elini çekerken çığlık atıyorsunuz. Bebeğim 3 aylıkken patlamak üzereyken gitmişim yarım saat içinde ameliyata almışlardı. Eğer apandist şüphesi varsa Asla ağrı kesici içmeyin bu benim hayatımı kurtarmış.

Bu arada konu sahibi ameliyat bile olmuş. Çok geçmiş olsun.

Hala inanamıyorum 😂 çok geçmiş olsun.
Sana çok teşekkür ederim ya sen apandis deyince üstten araştırdım, ağrılar çoğalınca da apandisssssss diyerek hastaneye koştum 😁
Aklıma gelmezdi doktorlar da bazen savıyor başından, Allah korusun patlar giderdi benim apandis tim 😥
Doktora bile direk apandis dedim. Adam bir kaç tahlil, ultrason tomografi ile sadece kirlenme görüldü ve kan Değerim yüksekti, şüpheyle ameliyat a aldı, iyi ki oldu şükürler olsun. Şimdi sadecee dikiş acısı ile meşgulüm.
Önerin varsa alırım canım, daha çabuk toparlanmak için vs...
Bu arada açık ameliyat oldum dikişler çekilecek daha
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Teşekkür ederim, ❤️

Yok ayak parmak ucunda yükselebiliyorsun ama kendini bıraktığında inanilmaz bir acıya neden oluyor. Bir de elle o bölgeye bastırıyor doktor bastırırken değil elini çekerken çığlık atıyorsunuz. Bebeğim 3 aylıkken patlamak üzereyken gitmişim yarım saat içinde ameliyata almışlardı. Eğer apandist şüphesi varsa Asla ağrı kesici içmeyin bu benim hayatımı kurtarmış.

Bu arada konu sahibi ameliyat bile olmuş. Çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim, evet parmak ucuyla yükseldım kendımı bıraktım sağ kasıkta ağrı oldu, ve dr muayene ederken bastırırken ağrı var mı diye sordu ben yok dedım. Elini bi çekti ben bağırdım ağrıdan 😁
Apandisittttt diye ameliyat a koştuk 😁

Sana çok teşekkür ederim ya sen apandis deyince üstten araştırdım, ağrılar çoğalınca da apandisssssss diyerek hastaneye koştum 😁
Aklıma gelmezdi doktorlar da bazen savıyor başından, Allah korusun patlar giderdi benim apandis tim 😥
Doktora bile direk apandis dedim. Adam bir kaç tahlil, ultrason tomografi ile sadece kirlenme görüldü ve kan Değerim yüksekti, şüpheyle ameliyat a aldı, iyi ki oldu şükürler olsun. Şimdi sadecee dikiş acısı ile meşgulüm.
Önerin varsa alırım canım, daha çabuk toparlanmak için vs...
Bu arada açık ameliyat oldum dikişler çekilecek daha

Teşekkür ederim, ❤
Rica ederim ne demek 🥰 iyi ki de denk gelmişim yazına. Benimde kan değerlerim Yüksek çıkmıştı. Ağrın bittiyse demekki apandisitmiş gerçekten. Ben kapalı olmuştum. Ameliyattan çıkınca o ağrının bitmiş olması hissi paha biçilemez 😄 Apandisitte birşeye dikkat etmene gerek yok canım.

Rica ederim ne demek 🥰 iyi ki de denk gelmişim yazına. Benimde kan değerlerim Yüksek çıkmıştı. Ağrın bittiyse demekki apandisitmiş gerçekten. Ben kapalı olmuştum. Ameliyattan çıkınca o ağrının bitmiş olması hissi paha biçilemez 😄 Apandisitte birşeye dikkat etmene gerek yok canım.

😘İyi ki

Aynen ameliyat öncesi o ağrılardan kurtuldum dünya benim oldu :)) bu dikiş acısı o ağrının yanında hiç bsey

Herkese iyi akşamlar.
2 hafta önce regl gecikmesi ve ağrıdan dolayı dr a gittim, 2.5 cm kist olduğunu söyledi ilaç verdi. İlaçları kullandıktan sonra regl oldum, ağrı devam ediyor halen, bugun kontrol e gittim ağrılarımın devam ettiğini söyledim, ultrasondan baktı bsey yok dedi, idrar tahlili de temiz çıktı. Ağrılarımdan dolayı yerimden zor kalkıyorum. Dün gece de istifra ettim. Bunun sebebi ne olabilir. Tahlillerim temiz ama neden bu ağrıyı yaşıyorum. Ağrının ölçüsü doğum sancısı gibi, yada sezaryen sonrası ağrılar gibi 😥
durumunuz ne oldu

Gaz sancısı olabilir mi..
Bikere yaşadımdaa ölüyodum.
İdrar torbam düşcek sandım.
Ameliyat sonrası 1 hafta sonra gaz sancılarım başladı ve felaket bi ağrıydı, sağ safra kesenin olduğu yerde taş gibi gaz vardı, yerimden kıpırdayamıyordum, hatta psikolojim bozuldu dr dr gezdim, apandisit ağrısını atlatmısken bide gaz sancısı olunca (tabi ben kuruntu yapıyodum, safra kesem yada ciğerlerim patlıcak gibi hissediyordum) baya üzüldüm, dahiliye ve kadın doğuma gittim, over kistim 5 cm büyüme yapmış+ röntgen de gaz sıkışması görüldü,
Gerçekten gaz sancısı da çok fena bseymıs, sıcak su torbası vs baya etkili oldu, şimdi uxqk duruyorum gaz yapan yiyeceklerden
durumunuz ne oldu
Teşekkür ederim, daha iyiyim, ister istemez hastalık hastası gibi bsey oldum, ağrılardan dolayı çok etkilendim, hayatımı son 2 aydır ağrıyla geçirdim. Allahım tüm hastalara şifa versin

Ameliyat sonrası 1 hafta sonra gaz sancılarım başladı ve felaket bi ağrıydı, sağ safra kesenin olduğu yerde taş gibi gaz vardı, yerimden kıpırdayamıyordum, hatta psikolojim bozuldu dr dr gezdim, apandisit ağrısını atlatmısken bide gaz sancısı olunca (tabi ben kuruntu yapıyodum, safra kesem yada ciğerlerim patlıcak gibi hissediyordum) baya üzüldüm, dahiliye ve kadın doğuma gittim, over kistim 5 cm büyüme yapmış+ röntgen de gaz sıkışması görüldü,
Gerçekten gaz sancısı da çok fena bseymıs, sıcak su torbası vs baya etkili oldu, şimdi uxqk duruyorum gaz yapan yiyeceklerden

Teşekkür ederim, daha iyiyim, ister istemez hastalık hastası gibi bsey oldum, ağrılardan dolayı çok etkilendim, hayatımı son 2 aydır ağrıyla geçirdim. Allahım tüm hastalara şifa versin
İlaç ismi vermek dığrumu bilmem ama aklınızda olsun ameliyat sonrası gaz sancısı için busc..n diye bir ilaç var o çok iyi gelir.birde dediğiniz gibi ayaklarınıza sıcak su torbası.geçmiş olsun.

İlaç ismi vermek dığrumu bilmem ama aklınızda olsun ameliyat sonrası gaz sancısı için busc..n diye bir ilaç var o çok iyi gelir.birde dediğiniz gibi ayaklarınıza sıcak su torbası.geçmiş olsun.
Kasık ağrısı için diye biliyorum onu bende var ama doktorum 3 farklı ilaç verdi, ameliyat sonrası bağırsaklarım da sorun yaşadım, gaz sancısı deyince kulağa hafif ağrılar gelebilir ama yaşayan bilir nefes alamıyosun sıkışma yüzünden 😥

Kasık ağrısı için diye biliyorum onu bende var ama doktorum 3 farklı ilaç verdi, ameliyat sonrası bağırsaklarım da sorun yaşadım, gaz sancısı deyince kulağa hafif ağrılar gelebilir ama yaşayan bilir nefes alamıyosun sıkışma yüzünden 😥
Yok valla aynende öyle yaşadım ,dış gebelik ameliyatı olmuştum , saatlerce öyle kıvrandımki doktor kesin yanlış bişey yaptı ölcem heralde dedim.gaz sancısıymış o ilaçla azalmıştı benim.

Yok valla aynende öyle yaşadım ,dış gebelik ameliyatı olmuştum , saatlerce öyle kıvrandımki doktor kesin yanlış bişey yaptı ölcem heralde dedim.gaz sancısıymış o ilaçla azalmıştı benim.
Çok geçmiş olsun 😥
Dış gebelik nasıl anlaşılıyor? Normal hamile belirtileri veriyor mu?
Apandisit ameliyatı teşhisi konulmadan önce ben kendime bir çok teşhis koymuştum.
Korkuyorum artık her türlü ağrıdan sızıdan

Çok geçmiş olsun 😥
Dış gebelik nasıl anlaşılıyor? Normal hamile belirtileri veriyor mu?
Apandisit ameliyatı teşhisi konulmadan önce ben kendime bir çok teşhis koymuştum.
Korkuyorum artık her türlü ağrıdan sızıdan
Canım hiç düşünme sen bunları.
Öyle çok sık yaşanan durum değil dışgebelik sana olmaz Allahın izniyle.
Her türlü anlaşılır çnkü gebelikte normal seyreden şeyler olmuyor.

COk geçmiş olsun size..bende 17 şubatta 5 günlük çektiğim şiddetli ağrı sonucu akut apandis teşhisi konularak üstelik usg çektirdiğim gün 4 saat içinde ameliyatta buldum kendimi.asırı enfeksiyon oluşmuş onu temizleyip kapattı doktor üstelik bağırsak Apandise yapışmış🙄şimdi bağırsagın ayrılmasını bekliyoruz mayıs haziran gibi tekrar aynı yerden kesip alacak apandisi ayrıldıysa.ilaclı tomografide belli olurmuş benim o kadar ilerlemiş ki usg de belli etti

Back
X