- 8 Kasım 2019
- 252
- 183
- 18
- 42
- Konu Sahibi Beril sevin
apandist şüphesi bile varsa beklemeyin.soğuk algınlığı gibi aman sabah doktora giderime benzemez.biz dayımı kaybediyorduk bu yüzden.işten izin almıyım şimdi diye bekletti bekletti 2 hafta yoğun bakımda kaldı apandisti patlayıp zehirlemeye başladığı için.
Teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun. Hayır başlarında hissetmiş olabilirsin. Son raddede olsan evde duramaz msj bile yazamazdın. Herkesin farklı oluyor neticede. Benimde ara ara ağrı ve bulantı olmuştu. İdrarımı zor tutuyordum. Birde kabıziık oluyor apandisitte. Farklı birşey de olabilir. Umarım yoktur ama kan tahlili ile anlayamayadabilirler. 5-6 ay öncesinde de gitmiştim ben ağrım vardı sadece ama birşey yok demişlerdi. Ben hala şüpheleniyorum kesin anlamadılar diye.
Teşekkür ederim arkadaşlar, kaç gündür bu ağrıyı çekiyorum be bu gece uyumucam ne olur ne olmaz diye,2 küçük çocugum var ve bulunduğum yerde kimsem yok, hastaneye gitsem çocuklara ne olacak. Bi gece daha dayanayım diyorum çünkü çarem yok. Sabah 7 de yola çıkacağım 2 saatlik yolYa bende korkutmak istemiyorum ama allahtan ben patlamadan hastaneye gidebilmişim. Normalde hiç önemi olmayan, ameliyatı çok basit bir durum ama hayati risk taşıyor ilginç bir organ.