- Konu Sahibi azranazeln
Merhaba arkadaşlar size benim için önemli bir şey danışıcam ben ilk okulu köyde okudum tahmin edersiniz ki eğitim berbattı çünkü beş sınıf bi arada ders işliyordk öğretmenimiz de çok umursamıyordu zaten ilk okulda bir sene idi ingizce ama bize hello dan başka bi şey öğretilmedi o yüzden ilk okulu İngilizce bakımından sıfır olarak bitirdik ortaokulu ise ilçede okudum tabi buna okumak denilirse babam yarısını zaten okula göndermeden bitirtti okulda öyle bi okulduki okadar devamsızlığa rağmen geçirdiler yine ingizce çok zayıftı çünkü derslerin çoğuna giremedim şimdi evliyim iki çocuğum var bir sene önce açık liseye yazıldım belki size tuhaf gelecek ama benim tek hayalim okumaktı şimdi diyeceksiniz ki neden okumadın daha öncede dediğim gibi babam okutmadı ama ben ders çalışmayı kitap okumayı çok seviyorum neyse şimdi soruma geleyim ben diğer dersleri çok iyi anlıyrm allaha şükür notlarımda çok iyi ama İngilizceden pek bişey anlamıyorum ben bu İngilizceyi nasil gecerim kursa gidemem çünkü çocularım çok küçük evde bırakacak kimsem yok kitap alıcam ama nasıl bi kitap almam lazım tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler