• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Bi Taktik Lazım

Öncelikle geçmiş olsun...
Belki farketmedi, belki çekindi, belki de siz hislerinizde yanılmıyorsunuzdur, bilemem.
Ancak her şeyi oluruna bırakırken en azından bir meslektaşınızın size yanlış bir davranışı olmadıgı halde ona tavır alırcasına öfkeyle yaklaşmayın bence.

Geçen gün birinden duydugum bir söz hala aklımdan çıkmıyor (çok alakasız gereksiz bir duygusallık içinde oldugumu düşünsem de... )
"Her kadının, her insan gibi şefkate ihtiyacı olduguna inanırım; sevmek sevilmek güzel şeyler, kendinize haksızlık etmeyin artık"
Yani boşluktan direttim diyerek kendinize yüklenmeyin siz de, çok dogal bir duygu bu.
farkettiğine eminim. tavır almak değilde nasılsın, günaydın, iyi akşamlar gibi ifadelerin kullanılması taraftarıyım. dün biraz sinirle yaklaştım hastalığımın verdiği huysuzlukla. bugün daha sağlıklı düşünüyorum daha genel bakıyorum olaya.

erkeklerde hani ilişkiyi, olayları vs noktalamama durumu vardır ya genel olarak tam nokta koymazlar olaylara o biraz bende de var. pişmanlığım olaylara net bi şekilde noktayı koymamdan kaynaklanıyor. aslında ben koyduğum sınırı bulanıklaştırmaya çalışıyormuşum bunu farketim. bu amaçla bir iki kezban taktiği uygulamak niyetindeyim. sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa en azından pası karşı tarafa atmış olacağım. ben çıkacak durum. bu sayede en azından kafamın rahatlayacağını düşünüyorum

Esas oglan uzerine bitirme odevi yazmissiniz masallah. Gazaniz mubarek ola. Davet edin gorun bakalim esas kiz siz misiniz yoksa baskasi mi esas kiz?

Okurken teeee geçmişe gittim. Ne güzeldir şimdi sizin için sabahlari işe gitmek :KK200:

Okurken teeee geçmişe gittim. Ne güzeldir şimdi sizin için sabahlari işe gitmek :KK200:

hem güzel hemde olçukça gergin :KK46:
Esas oglan uzerine bitirme odevi yazmissiniz masallah. Gazaniz mubarek ola. Davet edin gorun bakalim esas kiz siz misiniz yoksa baskasi mi esas kiz?

iyi analiz ederim En Büyük KK davet konusunda tereddütlerim var ama bi kaç ufak planım var. yeni yıla kadar maksimum 1.5 gün birlikteyiz. umarım uygulamaya koyabilirim. :KK49:

Esas kız esas oğlanla yapacak ortak bir iş bul

araba maç halı saha başka bi özelliğini gözlemyemedim. bende okçuluk fotoğrafçılık ve de trekking var. ayrı dünyaların insanları olabiliriz.:bicak:

olayları hem buraya yazmam hem de bir arkadaşıma anlatmam dolayısıyla farkettim ki aslında benimkisi ego savası da olabilir. tam emin olamıyorum:KK17:

Valla bana da böyle geldi sürekli bu kızın etrafında.
abi ile aramızdan cidden yaş farkı var. ben hep konuşma davranış vs olarak benim tarzımda insanları sevdiğini düşünüyorum. yanı yanlış anlamadım hiç. evet fazla dikkatli ve iltifat etmesini biliyor ama gençlerden biri iltifat etse yanlış anlaşılabilir o ise esas oğlanın yanında bile iltifat etti. çok mu safım bilemedim o_O

abi ile aramızdan cidden yaş farkı var. ben hep konuşma davranış vs olarak benim tarzımda insanları sevdiğini düşünüyorum. yanı yanlış anlamadım hiç. evet fazla dikkatli ve iltifat etmesini biliyor ama gençlerden biri iltifat etse yanlış anlaşılabilir o ise esas oğlanın yanında bile iltifat etti. çok mu safım bilemedim o_O

Valla o adamı görünce de seninki geri çekiliyor olabilir.

Daha önce de geri öevirdipin için çocuk zaten yaklaşmıyor.

O abiden uzak dur, bu çocuğu da kahveye çağır :)

Valla o adamı görünce de seninki geri çekiliyor olabilir.

Daha önce de geri öevirdipin için çocuk zaten yaklaşmıyor.

O abiden uzak dur, bu çocuğu da kahveye çağır :)
ortak görüş kahveye çağırmam yönünde. ama o beni başbaşa davet etmedi ki ben niye davet edeyim diye düşünüyorum. davet etmek yerine uygun bi strateji ile yeşil ışık yaksam yeterli. fikir verirseniz sevinirim :KK49:

Yine de keyifli ve heyecanlı emin olun flortoz bakışlar onu görünce ne yapacağıni bilememe ilk çalıştığım yer aklıma geldi güzeldi be vesselam:21:ise hergün özenerek gidiyorsun hayatında bi aksiyon var şuan benimki nekadar rutin. :KK64:bu arada sosyal medyadan ekleyebilirsin anında paylaşım yapıyorsa gittiği yere gidebilirsin ben öyle yapmıştım

gozgoze gelince gulumseyememekten ve o bakislari baska yere bakarken tesaduf olmus gibi yapmaktan vazgec goz goze geldiysen dibine kadar git.
oyle kalabalik ortamda etkinlikte falan ne kadar kendini ifade edebileceksin ki.
bakismalardan sonra basbasa etkinlik kismi kendiliginden gelir

gozgoze gelince gulumseyememekten ve o bakislari baska yere bakarken tesaduf olmus gibi yapmaktan vazgec goz goze geldiysen dibine kadar git.
oyle kalabalik ortamda etkinlikte falan ne kadar kendini ifade edebileceksin ki.
bakismalardan sonra basbasa etkinlik kismi kendiliginden gelir

bunu kesinlikle yapacağım umarım işe yarar
Yine de keyifli ve heyecanlı emin olun flortoz bakışlar onu görünce ne yapacağıni bilememe ilk çalıştığım yer aklıma geldi güzeldi be vesselam:21:ise hergün özenerek gidiyorsun hayatında bi aksiyon var şuan benimki nekadar rutin. :KK64:bu arada sosyal medyadan ekleyebilirsin anında paylaşım yapıyorsa gittiği yere gidebilirsin ben öyle yapmıştım

özenmez olur muyum hiç. küçük dağları ben yarattım havası varmış bende arkadaşlar diyor fazla artistsin fazla soğuksun ama tanıyınca öyle olmadığını görüyoruz diyorlar. işte benim bu salak hallerim önüme hep engel :kızgın:

Aslında doğru bir tutum sergilemişsin.Organizasyonlara dahil olmasının sebebi,seni orada görme yakınlık kurma ihtimali.Ama küfürlü muhabbetlerin içinde olmayabilirsin.Bence onu biraz daha tanımaya çalış ve GÜLÜMSE

Back
X