- 19 Mart 2012
- 1.571
- 253
- 163
farkettiğine eminim. tavır almak değilde nasılsın, günaydın, iyi akşamlar gibi ifadelerin kullanılması taraftarıyım. dün biraz sinirle yaklaştım hastalığımın verdiği huysuzlukla. bugün daha sağlıklı düşünüyorum daha genel bakıyorum olaya.Öncelikle geçmiş olsun...
Belki farketmedi, belki çekindi, belki de siz hislerinizde yanılmıyorsunuzdur, bilemem.
Ancak her şeyi oluruna bırakırken en azından bir meslektaşınızın size yanlış bir davranışı olmadıgı halde ona tavır alırcasına öfkeyle yaklaşmayın bence.
Geçen gün birinden duydugum bir söz hala aklımdan çıkmıyor (çok alakasız gereksiz bir duygusallık içinde oldugumu düşünsem de... )
"Her kadının, her insan gibi şefkate ihtiyacı olduguna inanırım; sevmek sevilmek güzel şeyler, kendinize haksızlık etmeyin artık"
Yani boşluktan direttim diyerek kendinize yüklenmeyin siz de, çok dogal bir duygu bu.
erkeklerde hani ilişkiyi, olayları vs noktalamama durumu vardır ya genel olarak tam nokta koymazlar olaylara o biraz bende de var. pişmanlığım olaylara net bi şekilde noktayı koymamdan kaynaklanıyor. aslında ben koyduğum sınırı bulanıklaştırmaya çalışıyormuşum bunu farketim. bu amaçla bir iki kezban taktiği uygulamak niyetindeyim. sonuç olumlu da olsa olumsuz da olsa en azından pası karşı tarafa atmış olacağım. ben çıkacak durum. bu sayede en azından kafamın rahatlayacağını düşünüyorum