- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
-
24 yaşındayım güveniyordum sadece bu durum canımı sıktı benden saklaması silmesi naptıgnı bilmek istedimSen kaç yaşındasın bu bir
İkincisi ise annene neden güven duymuyorsun hadi duymadın neden şifreni verdin
24 yaşındayım güveniyordum sadece bu durum canımı sıktı benden saklaması silmesi naptıgnı bilmek istedim
Evet yapmazdı ama bilmiyorum canım sıkıldı yarın gidicem bakalımYarın gidip öğren o halde canım ama bir anne neden kziindan para kaçırsın kki çok.sacma
Yok hiç sanmam öyle bi süpriz yapmazda şifre zaten vardı neden bida gelsinMesajla şifre nosu geliyor giriş için onu silmiştir. Belki para yatırmıştır sürpriz yapıyordur.
Yapamam çünkü zaten vadeli yatırdım vadeyi bozmycagımı biliyorBelki harcama yapiyor musun yapmiyor musun diye kontrol ediyordur. Musteri hizmetlerini arayip kendi numarani ver. Bu sayede kendi telefonundan takip edersin. Annen de giremez.
İnternet bankaciliginda her giriste akilli sms olarak sifre geliyor.Yok hiç sanmam öyle bi süpriz yapmazda şifre zaten vardı neden bida gelsin
Ama eft ıban havale falan diyordu para miktarı falan yzıyordu anlamadım tam umarım hiç bir işlem yapılmamıstırİnternet bankaciliginda her giriste akilli sms olarak sifre geliyor.
O zaman islem yapilmistir en guzeli siz yarin hesap hareketleri dokumunuzu isteyip kendi numaranizi kaydettirin sisteme. Ama bu seferde anneniz alinabilir belki numarayi degistirdiniz diye ...Ama eft ıban havale falan diyordu para miktarı falan yzıyordu anlamadım tam umarım hiç bir işlem yapılmamıstır
Yok zaten demin dedim ki ben bi yarın bankaya gidiyim ya bayadır bakmıyorum hesaba ne olmuş ne bitmiş dedim tamam git dedi... herşeyi ögrenebilirim dimi yarın söylerler ne olmuş ne bitmiş?O zaman islem yapilmistir en guzeli siz yarin hesap hareketleri dokumunuzu isteyip kendi numaranizi kaydettirin sisteme. Ama bu seferde anneniz alinabilir belki numarayi degistirdiniz diye ...
Çünkü ben anlamıyorum hiç kullanmadım hiç girmedim şifremi bile bilmiyorumBen mi anlamadim?
Bu kadar endiselendiysen neden suanda internet bankaciligina girmiyorsun?
Annene mesajla sifre gelir, hesaba girer
herseyi ogrenirsin.
Istiyorsan musteri hizmetleriyle de gorusebilirsin.
Elbette ogrenirsiniz. Çıktı isteyin dökümü muhakkak verirler incelersinizYok zaten demin dedim ki ben bi yarın bankaya gidiyim ya bayadır bakmıyorum hesaba ne olmuş ne bitmiş dedim tamam git dedi... herşeyi ögrenebilirim dimi yarın söylerler ne olmuş ne bitmiş?
Annem biliyor söyle girsin. beraber bakın. Faiziyle beraber kaç para olması gerekiyorsa bakın olmuşmu. Hesaplarıma girince hesap hareketlerinden işlemleri görürsün.Çünkü ben anlamıyorum hiç kullanmadım hiç girmedim şifremi bile bilmiyorum
+1Belki harcama yapiyor musun yapmiyor musun diye kontrol ediyordur. Musteri hizmetlerini arayip kendi numarani ver. Bu sayede kendi telefonundan takip edersin. Annen de giremez.
Anladım teşekkür ederimElbette ogrenirsiniz. Çıktı isteyin dökümü muhakkak verirler incelersiniz
Yarın kendimde gidebilirim aslında daha iyi olmazmıAnnem biliyor söyle girsin. beraber bakın. Faiziyle beraber kaç para olması gerekiyorsa bakın olmuşmu. Hesaplarıma girince hesap hareketlerinden işlemleri görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?