• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bi yardım edermisiniz lütfen canım çok sıkıldı

Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu konulardan hiç anlamıyorum, kendime vadeli hesap açtırmıştım annemle gidip ve onun numarası üzerinden açtırmıştım kendi adıma tabi parayı yatırmıştık her neyse demin annem telefonunda ziraat bankası sayfasında bişeylere bakıyordu bende o kimin hesabı dedim benim dedi ve çıkış yaptı sonra mesajlara girip birşeyler sildi sonrasında telefonu aldım baktım eskilerde benim hesabım vardı eft havale ıban falan bişeyler yazıyordu napmış olabilir sildiği mesaj neydi yarın gidip ziraata ne yapılmış ögrenebilirmiyim hangi birime gidicem ne dicem napıyo bu kadın ya bu devirde kimseye güven yokmu bu konulardan hiç anlamıyorum lütfen biri yardım etsinn :KK43:
Uygulamaya kendi telefonundanda girebilirsin.Hesap senin adınaysa kendi tc yada müşteri numaranla girip annenin telefonuna gelen mesajdaki şifreyle giriş yap kontrol et.Yarında iletişim bilgilerimi değiştirmek istiyorum dersin değiştirirler.

Dün haberlerde izledim ben. Internet bankaciligi kullanan 2 kisi dolandirilmis. Adamin hesabinda 150 bin varmis. Internette dolasirken bankanin reklamina tiklamis ve hesabindaki butun para gitmis. Dolandiricilarin kurdugu sahte banka sitesi, oraya tiklar tiklamaz siteye giris yapiliyir ve hesaptaki paralar aktariliyormus. (Show haberde izledim dun aksam ) Anneniz banka reklamina mi tikladi? Hemen bi kontrol edin bence
Hayır ettim duruyor :/ sagolun bilginiz için

Uygulamaya kendi telefonundanda girebilirsin.Hesap senin adınaysa kendi tc yada müşteri numaranla girip annenin telefonuna gelen mesajdaki şifreyle giriş yap kontrol et.Yarında iletişim bilgilerimi değiştirmek istiyorum dersin değiştirirler.
Sordum bugün duruyo dediler eee ben hiçbişey anlamadım :/

Back
X