• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bi yardım edermisiniz lütfen canım çok sıkıldı

24 yaşındasınız, öğrenin bence internet bankacılığı kullanmayı. Direktifleri takip edeceksiniz zor bir şey yok. Koca insansınız. Neden kendi numaranızı vermediniz? Hesap sizin üzerinize değil mi? Bankadan aradıkları zaman sizinle görüşmek isterler mesela annenizi kabul etmezler eğer hesap sizin üzerineyse.

24 yaşındasınız, öğrenin bence internet bankacılığı kullanmayı. Direktifleri takip edeceksiniz zor bir şey yok. Koca insansınız. Neden kendi numaranızı vermediniz? Hesap sizin üzerinize değil mi? Bankadan aradıkları zaman sizinle görüşmek isterler mesela annenizi kabul etmezler eğer hesap sizin üzerineyse.
O an annemin numarasını vermem lazımdı

Hesap annenin üzerineyse sana bilgi vermezler ki bankadan. Aç internet bankacılığından annene söyle de, gir bak, ziraatın internet bankacılığı çok kolay.

İnternet bankacılığında telefon numarası çok önemli bir ayrıntıdır. En kısa zamanda telefon nunaranızı güncelleyin

Ama eft ıban havale falan diyordu para miktarı falan yzıyordu anlamadım tam umarım hiç bir işlem yapılmamıstır
Eğer böyle yazıyorsa birine para yollamış gibi duruyor,müşteri hizmetlerini arayın telefon numarasını değiştirin,sonrada internetten bakın nereye ne yollamış şifreyide değiştirirsin.

Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu konulardan hiç anlamıyorum, kendime vadeli hesap açtırmıştım annemle gidip ve onun numarası üzerinden açtırmıştım kendi adıma tabi parayı yatırmıştık her neyse demin annem telefonunda ziraat bankası sayfasında bişeylere bakıyordu bende o kimin hesabı dedim benim dedi ve çıkış yaptı sonra mesajlara girip birşeyler sildi sonrasında telefonu aldım baktım eskilerde benim hesabım vardı eft havale ıban falan bişeyler yazıyordu napmış olabilir sildiği mesaj neydi yarın gidip ziraata ne yapılmış ögrenebilirmiyim hangi birime gidicem ne dicem napıyo bu kadın ya bu devirde kimseye güven yokmu bu konulardan hiç anlamıyorum lütfen biri yardım etsinn :KK43:

En yakın şubeye gidip telefon numaranızı güncelletin.İnternet bankacılığı kullanırken tc ya da müşteri no yazıp internet şifrenizi yazıyorsunuz.Her girişte telefona SMS şifresi geliyor güvenlik için onu girip internet bankacılığına giriş yapabilirsiniz.Hesabınızdan başka bankaya eft ya da havale yaptığınızda banka sms şifresi yollar mesaj olarak gelir bu.Anneniz Eğer para transferi yapmışsa bu mesaj gelmiş olabilir.Gördüğünüz SMS bu olabilir.Ya da internet bankacılığına girişte gelen SMS şifresini görmüş olabilirsiniz.Şubeye başvurup hesap hareketlerinizi isteyin.İnternet bankacılığı şifrenizi değiştirip kendi telefon numaranızı hem iletişim numarası hem de internet bankacılığı telefon numarası olarak değiştirin.

Belki paraya ihtiyacı oldu,kullanmak için aldı ne olacak ki eline geçince mutlaka yerine koyacaktır.Sizin adınıza açılmış bir hesaptan anneniz nasıl para alışverişi yapacak onu da anlamadım.Şuan bile internetten no yu değiştirip hesabınızdaki haraketleri görebilirsiniz.

Belki paraya ihtiyacı oldu,kullanmak için aldı ne olacak ki eline geçince mutlaka yerine koyacaktır.Sizin adınıza açılmış bir hesaptan anneniz nasıl para alışverişi yapacak onu da anlamadım.Şuan bile internetten no yu değiştirip hesabınızdaki haraketleri görebilirsiniz.
internet bankasini annesi kullanoyormus, banka kayitlarinda da annesinin telefon numarasi kayitli oldugu icin int banka sifresi annesinin telefonuna gidiyormus
ve bence gizli sakli kullanmasi annesi bilr olsa dogru degil , benim annem bana sormadan hesabimdan para cekse cok kizarim

Back
X