- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
- Konu Sahibi Pink_Flamingo
Olur tabii. çok merak ediyorsan bak dediler de ondan yazdım. Kimliğini al baktır.Yarın kendimde gidebilirim aslında daha iyi olmazmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olur tabii. çok merak ediyorsan bak dediler de ondan yazdım. Kimliğini al baktır.Yarın kendimde gidebilirim aslında daha iyi olmazmı
Hımmm tamam teşekkürlerOlur tabii. çok merak ediyorsan bak dediler de ondan yazdım. Kimliğini al baktır.
O an annemin numarasını vermem lazımdı24 yaşındasınız, öğrenin bence internet bankacılığı kullanmayı. Direktifleri takip edeceksiniz zor bir şey yok. Koca insansınız. Neden kendi numaranızı vermediniz? Hesap sizin üzerinize değil mi? Bankadan aradıkları zaman sizinle görüşmek isterler mesela annenizi kabul etmezler eğer hesap sizin üzerineyse.
Hangi bankaysa onun mobil uygulamasını telefonunuza indirip bakabilirsiniz. Ya da direkt online bankacılığa girip bakıp çok kafanıza takıldıysa. Tüm işlemler gözükür ordan.O an annemin numarasını vermem lazımdı
Anladım tamamHangi bankaysa onun mobil uygulamasını telefonunuza indirip bakabilirsiniz. Ya da direkt online bankacılığa girip bakıp çok kafanıza takıldıysa. Tüm işlemler gözükür ordan.
Hesap benim adıma sadece numara onun kayıtlıHesap annenin üzerineyse sana bilgi vermezler ki bankadan. Aç internet bankacılığından annene söyle de, gir bak, ziraatın internet bankacılığı çok kolay.
Hesap benim adıma sadece numara onun kayıtlı
Evet öyle yapıcam teşekkür ederimHee telefon numarası. Müşteri hizmetlerini arayıp iletişim bilgilrini güncelle ve mobil bankacılığını kendin kullan derim
Tamam yapıcam teşekkür ederimİnternet bankacılığında telefon numarası çok önemli bir ayrıntıdır. En kısa zamanda telefon nunaranızı güncelleyin
Eğer böyle yazıyorsa birine para yollamış gibi duruyor,müşteri hizmetlerini arayın telefon numarasını değiştirin,sonrada internetten bakın nereye ne yollamış şifreyide değiştirirsin.Ama eft ıban havale falan diyordu para miktarı falan yzıyordu anlamadım tam umarım hiç bir işlem yapılmamıstır
Merhaba kızlar bana yardımcı olurmusunuz bu konulardan hiç anlamıyorum, kendime vadeli hesap açtırmıştım annemle gidip ve onun numarası üzerinden açtırmıştım kendi adıma tabi parayı yatırmıştık her neyse demin annem telefonunda ziraat bankası sayfasında bişeylere bakıyordu bende o kimin hesabı dedim benim dedi ve çıkış yaptı sonra mesajlara girip birşeyler sildi sonrasında telefonu aldım baktım eskilerde benim hesabım vardı eft havale ıban falan bişeyler yazıyordu napmış olabilir sildiği mesaj neydi yarın gidip ziraata ne yapılmış ögrenebilirmiyim hangi birime gidicem ne dicem napıyo bu kadın ya bu devirde kimseye güven yokmu bu konulardan hiç anlamıyorum lütfen biri yardım etsinn![]()
Evet ama yapcagını sanmıyodumsifre annenize gidiyorsa anneniz o parayi istedigi gibi kullanir
internet bankasini annesi kullanoyormus, banka kayitlarinda da annesinin telefon numarasi kayitli oldugu icin int banka sifresi annesinin telefonuna gidiyormusBelki paraya ihtiyacı oldu,kullanmak için aldı ne olacak ki eline geçince mutlaka yerine koyacaktır.Sizin adınıza açılmış bir hesaptan anneniz nasıl para alışverişi yapacak onu da anlamadım.Şuan bile internetten no yu değiştirip hesabınızdaki haraketleri görebilirsiniz.
Adam akıllı sordum insanlara yardım istedim zamanla ögrenirim merak etme sen