• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bi yardım edermisiniz lütfen canım çok sıkıldı

Eğer böyle yazıyorsa birine para yollamış gibi duruyor,müşteri hizmetlerini arayın telefon numarasını değiştirin,sonrada internetten bakın nereye ne yollamış şifreyide değiştirirsin.
Tamam yapıcam teşekkür ederim

En yakın şubeye gidip telefon numaranızı güncelletin.İnternet bankacılığı kullanırken tc ya da müşteri no yazıp internet şifrenizi yazıyorsunuz.Her girişte telefona SMS şifresi geliyor güvenlik için onu girip internet bankacılığına giriş yapabilirsiniz.Hesabınızdan başka bankaya eft ya da havale yaptığınızda banka sms şifresi yollar mesaj olarak gelir bu.Anneniz Eğer para transferi yapmışsa bu mesaj gelmiş olabilir.Gördüğünüz SMS bu olabilir.Ya da internet bankacılığına girişte gelen SMS şifresini görmüş olabilirsiniz.Şubeye başvurup hesap hareketlerinizi isteyin.İnternet bankacılığı şifrenizi değiştirip kendi telefon numaranızı hem iletişim numarası hem de internet bankacılığı telefon numarası olarak değiştirin.
Çok güzel anlatmışsınız teşekkür ederim yapıcam

Belki paraya ihtiyacı oldu,kullanmak için aldı ne olacak ki eline geçince mutlaka yerine koyacaktır.Sizin adınıza açılmış bir hesaptan anneniz nasıl para alışverişi yapacak onu da anlamadım.Şuan bile internetten no yu değiştirip hesabınızdaki haraketleri görebilirsiniz.
Alsın bişey demiyorum ki sadece gizli yapması silmesi canımı sıktı

internet bankasini annesi kullanoyormus, banka kayitlarinda da annesinin telefon numarasi kayitli oldugu icin int banka sifresi annesinin telefonuna gidiyormus
ve bence gizli sakli kullanmasi annesi bilr olsa dogru degil , benim annem bana sormadan hesabimdan para cekse cok kizarim
Oh be bi hak veren çıktı valla sagolun

internet bankasini annesi kullanoyormus, banka kayitlarinda da annesinin telefon numarasi kayitli oldugu icin int banka sifresi annesinin telefonuna gidiyormus
ve bence gizli sakli kullanmasi annesi bilr olsa dogru degil , benim annem bana sormadan hesabimdan para cekse cok kizarim
Gizli saklı birşey olduğu daha belli değil ki konu sahibinin zannedişi sadece.Umarım öyle bir şey yoktur.Tabiki hoş bir şey değil.Olayda normal değil yetişkin bir insan niye annesinin telefon numarası ile hesap açarki neyse umarım kadın öyle bir şey yapmamıştır.

Gizli saklı birşey olduğu daha belli değil ki konu sahibinin zannedişi sadece.Umarım öyle bir şey yoktur.Tabiki hoş bir şey değil.Olayda normal değil yetişkin bir insan niye annesinin telefon numarası ile hesap açarki neyse umarım kadın öyle bir şey yapmamıştır.
siz parayi almistir kullanmistir dediginiz icin fikrimi acikladim , bana ters gizlice alinmasi , konu sahibi gunceller kendi telefonuyla cozer sorununu

Onun numarası gerekiyordu işte... umarım öyle birşey yoktur

ama haklisin ki , sorun gizli sakli olmasi , zaten izin istese siz de o parayi kullanmiyorsaniz verirsiniz ihtiyaci varsa
ama gizli sakli olmasi kesinlikle kabul edilir degil benim icin
Benim içinde değil haklısınız umarım öyle birşey yoktur... yani istese söylese tamam ama bu cidden hos degil

Dün haberlerde izledim ben. Internet bankaciligi kullanan 2 kisi dolandirilmis. Adamin hesabinda 150 bin varmis. Internette dolasirken bankanin reklamina tiklamis ve hesabindaki butun para gitmis. Dolandiricilarin kurdugu sahte banka sitesi, oraya tiklar tiklamaz siteye giris yapiliyir ve hesaptaki paralar aktariliyormus. (Show haberde izledim dun aksam ) Anneniz banka reklamina mi tikladi? Hemen bi kontrol edin bence

Son düzenleme:
Back
X