- Konu Sahibi pelinimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar benım ıkı yıllık bı ılışkim var. ama sevgilimin ailesi cok sorunlu bı aile surekli cocugun uzerınde baskı kuruyolar.annesıne kımse laf dınletemeıyor.babası yeterkı anne sussun evde dır dır etmesın dıye onun her dedıgını yapıo.anne takıntılı bı ınsan hep kendı dedıgı olsun ıstıyor.anne kendı ıstedıgı kendı buldugu kızla benım sevgılımı evlendırmek ıstıyor benım varlığımı ogrendıgı gunden beri bole.benı ogrendıgı ılk zaman anne yuzunden bı ara gorusemedık cok baskı yaptılar. anne aynı baskıyı ananeyle beraber dayıyada yapmış.dayı evi terk etmış ve sevgilisiyle evlenmiş.anane smdı evıne sokuyor gorusuyor dayılarla ama anne aynısını kendı oglunada yapıyor.
bıgun gelip benı ısyerımde buldu dısarda konustuk ve bana oglumu bırak senın gıbı kıza benım oglum yokk dedı ve benım saçlarıma yapıştı neysekı etreftakı ınsanlar onu benım sacımdan cektı.
gecen gun yıne geldi ve bana dıyokı senın annen baban yok mu oglumu bırak demedım mıı bu kadın hıc laftan anlamıyor evde cocuga o sevgılıne solee nereye gdersenız gıdın sızı bulucam rahat vermıcem ayırttırcam dıyomus. bız 24 yasındayız ve bırbırımızı sevıyoruz ayrılkmak ıstemıyoruz ama cocuga evde cokta baskı var ne yapmalıyız bıze bı akıl bı yol gosterirmısız.
ben ayrılmak ıstemıyorumm cunku o benım ılk sevgılım ve cokk sevdımm kadın bana unutrusun dıyo ben ona baska kız alıcam senı ıstemıyorum dedı olmıcak bu ıs dıyo bende dedım neden ıstemıyosun benı ole kızım dıyo ben ne yapmalıyım bız ne yapmalıyız .
bu kadın benı nasıl sevıcek nası kabul edıcek.
bıgun gelip benı ısyerımde buldu dısarda konustuk ve bana oglumu bırak senın gıbı kıza benım oglum yokk dedı ve benım saçlarıma yapıştı neysekı etreftakı ınsanlar onu benım sacımdan cektı.
gecen gun yıne geldi ve bana dıyokı senın annen baban yok mu oglumu bırak demedım mıı bu kadın hıc laftan anlamıyor evde cocuga o sevgılıne solee nereye gdersenız gıdın sızı bulucam rahat vermıcem ayırttırcam dıyomus. bız 24 yasındayız ve bırbırımızı sevıyoruz ayrılkmak ıstemıyoruz ama cocuga evde cokta baskı var ne yapmalıyız bıze bı akıl bı yol gosterirmısız.
ben ayrılmak ıstemıyorumm cunku o benım ılk sevgılım ve cokk sevdımm kadın bana unutrusun dıyo ben ona baska kız alıcam senı ıstemıyorum dedı olmıcak bu ıs dıyo bende dedım neden ıstemıyosun benı ole kızım dıyo ben ne yapmalıyım bız ne yapmalıyız .
bu kadın benı nasıl sevıcek nası kabul edıcek.