- Konu Sahibi pelinimmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
Arkadaşlar benım ıkı yıllık bı ılışkim var. ama sevgilimin ailesi cok sorunlu bı aile surekli cocugun uzerınde baskı kuruyolar.annesıne kımse laf dınletemeıyor.babası yeterkı anne sussun evde dır dır etmesın dıye onun her dedıgını yapıo.anne takıntılı bı ınsan hep kendı dedıgı olsun ıstıyor.anne kendı ıstedıgı kendı buldugu kızla benım sevgılımı evlendırmek ıstıyor benım varlığımı ogrendıgı gunden beri bole.benı ogrendıgı ılk zaman anne yuzunden bı ara gorusemedık cok baskı yaptılar. anne aynı baskıyı ananeyle beraber dayıyada yapmış.dayı evi terk etmış ve sevgilisiyle evlenmiş.anane smdı evıne sokuyor gorusuyor dayılarla ama anne aynısını kendı oglunada yapıyor.
bıgun gelip benı ısyerımde buldu dısarda konustuk ve bana oglumu bırak senın gıbı kıza benım oglum yokk dedı ve benım saçlarıma yapıştı neysekı etreftakı ınsanlar onu benım sacımdan cektı.
gecen gun yıne geldi ve bana dıyokı senın annen baban yok mu oglumu bırak demedım mıı bu kadın hıc laftan anlamıyor evde cocuga o sevgılıne solee nereye gdersenız gıdın sızı bulucam rahat vermıcem ayırttırcam dıyomus. bız 24 yasındayız ve bırbırımızı sevıyoruz ayrılkmak ıstemıyoruz ama cocuga evde cokta baskı var ne yapmalıyız bıze bı akıl bı yol gosterirmısız.
ben ayrılmak ıstemıyorumm cunku o benım ılk sevgılım ve cokk sevdımm kadın bana unutrusun dıyo ben ona baska kız alıcam senı ıstemıyorum dedı olmıcak bu ıs dıyo bende dedım neden ıstemıyosun benı ole kızım dıyo ben ne yapmalıyım bız ne yapmalıyız .
bu kadın benı nasıl sevıcek nası kabul edıcek.
benii istememesinin aslında sebebı yok sordum karsıma cıtıgında nıye boyle yapıyosun ben sana ne yaptım dıye oyle işte diyo olmaz olmıcak dıyo ben sana haber gonderdım bu ıs olmıcak dıyo
ben suan acık bırısıyım kapanmamı ıstedıklerınde kapanacagımıda soyledım bu yuzden senın gıbılere oglum yok dıye dusunuorum.
cocukta bunların yzunden ne yapacagını sasırdı babasıda ayrı bı alem bu kadını kımse durduramıyo carsıya cıkıyoo bızı aramaya tum kafeleri sinemaları dolasıyo bı rahat vermıyo ki
sevgilimde hep cevresıne danısıyo napayım napmalıyımm gıbı cunkuu sureklı baskı altında yetstrmışler kendı kararını hıçbı zamn verme fırsatı olamamıs bu yuzden napacagımızı bılmıyoruz.
Canım böyle bi olaya benzer bi olay benim başıma geldi. 4 yıllık ilşkim war en başından beri annesi istemedi beni dünyanın küfürünü etti bana. Çok uzun hikaye :) kısa ve net dişini göstereceksin pasif durma. Sevgline yüklen hersey onda bitiyo. Çocuk anasına bi diklensin nasıl sana it oluyolar.Arkadaşlar benım ıkı yıllık bı ılışkim var. ama sevgilimin ailesi cok sorunlu bı aile surekli cocugun uzerınde baskı kuruyolar.annesıne kımse laf dınletemeıyor.babası yeterkı anne sussun evde dır dır etmesın dıye onun her dedıgını yapıo.anne takıntılı bı ınsan hep kendı dedıgı olsun ıstıyor.anne kendı ıstedıgı kendı buldugu kızla benım sevgılımı evlendırmek ıstıyor benım varlığımı ogrendıgı gunden beri bole.benı ogrendıgı ılk zaman anne yuzunden bı ara gorusemedık cok baskı yaptılar. anne aynı baskıyı ananeyle beraber dayıyada yapmış.dayı evi terk etmış ve sevgilisiyle evlenmiş.anane smdı evıne sokuyor gorusuyor dayılarla ama anne aynısını kendı oglunada yapıyor.
bıgun gelip benı ısyerımde buldu dısarda konustuk ve bana oglumu bırak senın gıbı kıza benım oglum yokk dedı ve benım saçlarıma yapıştı neysekı etreftakı ınsanlar onu benım sacımdan cektı.
gecen gun yıne geldi ve bana dıyokı senın annen baban yok mu oglumu bırak demedım mıı bu kadın hıc laftan anlamıyor evde cocuga o sevgılıne solee nereye gdersenız gıdın sızı bulucam rahat vermıcem ayırttırcam dıyomus. bız 24 yasındayız ve bırbırımızı sevıyoruz ayrılkmak ıstemıyoruz ama cocuga evde cokta baskı var ne yapmalıyız bıze bı akıl bı yol gosterirmısız.
ben ayrılmak ıstemıyorumm cunku o benım ılk sevgılım ve cokk sevdımm kadın bana unutrusun dıyo ben ona baska kız alıcam senı ıstemıyorum dedı olmıcak bu ıs dıyo bende dedım neden ıstemıyosun benı ole kızım dıyo ben ne yapmalıyım bız ne yapmalıyız .
bu kadın benı nasıl sevıcek nası kabul edıcek.
Canım böyle bi olaya benzer bi olay benim başıma geldi. 4 yıllık ilşkim war en başından beri annesi istemedi beni dünyanın küfürünü etti bana. Çok uzun hikaye :) kısa ve net dişini göstereceksin pasif durma. Sevgline yüklen hersey onda bitiyo. Çocuk anasına bi diklensin nasıl sana it oluyolar.
Ben annesiyle yüz göz oldum kadın üstme yürüdü evdekdik ben evi falan dağıttım vazo kırdmbenimki annesine en sonunda ddi beni bu son görüşün anası 180 derece döndü.
Şimdi nişanlıyım ve bna it köpek olmuş durumdalar. Taviz verme dişini göster... Baktın ki sevgilin arkanda durmuyo yol ver gitsin evlenince hiç arkanda durmaz.
Canım benm kaynanm olack kadın ddi evine gelirim anana babana söylerim ağza alınmayack laflar söyledi. Düşün nişanlımın teyzesi kuzenleri herkes bana zıttı.kader arkadasıyız desene ALLAH MUTLULUGUNU BOZMASIN ARKADASIM DAİM OLSUN :)
benımkıde kuduryo ıstemıyorum dıyo avmye gıttık gecen geldı buldu benı ıkıncı kez nıye bırakmıyosun dıyo bız sana naptık dıyo babayı aradı hemen babada nasıl bı ınsan anlamadım zaten her dedıgını yapıyo gel gel gıt gıt benımde ustume yurudu sokak ortasında mılleet ayırdı benımkı desede baabsı onunu kesıyo hep korkutarak buyutmusler cocugu ben varım benı ezemezsın dıyo annenle konus ıyı davran dıyo cok acayıpler cok saskın durumdayım bılemıyorumm kı ne yapayım ne edeyımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?