BANA BİR AKIL FİKİR VERİN LÜTFEN

Valla nisanlina tebrikler cocuk resti cekmis yani ama ondaki o aile yokmu o aile seni omur boyu rahat ettirmez sonucta siz evlenipo cocuk cocugua karisinca ara yumusar illaki gorusmeye baslarsiniz omur boyu kus kalacak haliniz yok yani o ailesinden kurtulusun yok ustelik senide ogullarinin evden gitmesinde falan aralarinin acilmasinda kus kaldiklari sureden falan hep sorumlu tutacaklar.
Yine ailelerin ceneleriyle ve hirslariyla yazik ettikleri bir genc ciftin hayati daha
Bosver yoluna bak

böyle olaylarda ailelerin sözüne uymak gerektiğini düşünüyorum
Dimi zengin bir adam olsa ailesi ne yaparsa yapsın, bırakma dersin. Aşk, sevgi bunların anlamı kalmamış. Lanet olası bu düzende tek dert para olmuş. Gözünüzü para bürümüş be.

Seviyorsan ne para ne aile ne olanlar kimseyi takma bekle o adamı. Ama derdin para aileni karşına alamamaksa git başkasını bul ve o adamı boş yere umut verme.

başkasını bulmak istemiyorum. aslında kavga edip küstüğümüzd hayata küsüyorum. ondan başkasını düşünemiyorum. onun elindn gelni yaptıgını düşünüyorum. gçmişteki hataları için haliyle yorum yapan arkadaşlar var. bende abimden sonra boşluğa düşüp hata yaptım. bir teselli bir arayışa giriyo insan. hele bide ailesinden ihtiyac duydugu teselliyi alamayınca. benim ailemle kişisel sıkıntılarım var bu nişanlımdan öncede vardı. onunla başlayan şeyler değil. bu yüzdn onun geçmişteki hatasını anlıyorum dedim.

Para mevzusuna birsey diyemiyecegim ama su ailemle görüsmezsin olayi tamamen uydurma. Bu görüsmeme olayi evlendikten sonra sadece bi kac gün sürüyor sonra esin ailesiyle barisiyor ee haliyle görüsüyor sonra sizi zorlamalar görüsün diye fln filan iste... Eger görüsmeyi göze aliyorsan evlenin bence

Dimi zengin bir adam olsa ailesi ne yaparsa yapsın, bırakma dersin. Aşk, sevgi bunların anlamı kalmamış. Lanet olası bu düzende tek dert para olmuş. Gözünüzü para bürümüş be.
vov mesaja bak. ne zaman demişim adam zenginse bırakma diye

6 sene önce nişan attığım zaman geldi gözümün önüne. çok şükür evlenmedim. ve iyi ki ailemin sözünü dinlemişim diyorum şuan. iyi düşün tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…