aslında bu konunun buralara gelmesini istemedim ama sonuçta sebebi var ise bişeylerin paylaşılmalı.. haklısınız..
biz çok severek evlendik ve 8 senedirde evliyiz. çocugumuz yok. iyi kötü bi ev aldık işte hala kredisini ödediğimiz başkada bir şeyimiz yok..
yalnız aramızda hala bir sevgi bağı varmı bilemiyorum. ben 4/4 lük bir insan değilim ama benim eşime benden başkasıda kolay kolay katlanmaz bunu biliyorum ki inanın geçen yıl evlenme yıldönümümüzde kendisi bile aynı şeyi söyledi.. senden başkası beni çekmez ben bile kendim gibi biriyle yaşayamazdım diyor.
eşim hep "ben,ben"diyen biridir. iyi bir insan ama bencil ve kendini etrafındaki herkesle çok kıyaslayıp hep üstün görür.
nerde nasıl davranması gerektiğini bilmez. örneğin; daha geçen hafta alışveriş yapıyoruz meyve sebze reyonunda ben salata malzemeleri alıyorken bana karşıdan meyve alacakmıyız diye seslendi bende bi dakika canım geliyorum dedim. sesim duyabileceğinden az çıkmış olacak ki bunu duymamış. ben orda salata malzemelerini poşete koyarken bir anda alışveriş arabası belime çarptı kafamı bi çevirdim sevgili eşim.. napıyosun dedim başladı söylenmeye küfürlü bir takım cümleler , ben sana soru sorunca bana cevap vereceksin demeler..
örneğin ; bundan 1,5 yıl önce bir bayram sabahı uyandık , kahvaltı edip annemlere gidecektik bayramlaşmaya. ben börek alayım dedi o çıktı bende sofrayı hazırladım güzelce domates salatalık filan sordum. hani geldiğinde hazır olsun dedim. hiçbi sorunumuz yoktu şen şakrak şakalaşarak çıktı evden , geri döndüğünde beş karış surat.. oturduk sofraya ne konuşuyor ne doğru düzgün birşey yiyor aşkım bişeymi oldu canınmı sıkkın dedim.. demez olaydım..
tabağı çatalı herşeyi fırlattı masadan. ben daha ne olduğunu anlamadım ağlayarak bilmeden bişeymi yaptım seni kızdıracak dedim beni kolumdan tutup yere fırlattı ve yemek masasının sandalyesinin ayağı ile alnıma vurdu. kafamdan bir kafa daha çıktı öyle bi şişkinlik o kadar diyeyim size.. 2,5 ay iki gözümde mosmor gezdim. aileme,ailesine mutfakta sandalyeyle dolaptan bişey alırken düştüm mermere çarptım dedim. sonrasında çok üzüldü filan ama iş işten geçince neye yarar?
arabada seyir halindeyken bişeye kızsa elini yumruk yapar bacağıma göğüs kısmıma vurur. beni 3 kez yolda e-5 in ortasında arabadan indirdi in aşağı s... git diyerek.. sonra dönüp geri alıyor.
araç kullanırkende diğer sürücülerlede kavga eder kavga etmeyi birini dövmeyide maharat gibi anlatır övünür bununla..
daha yazacağım çok şey var aslında.. anlat anlat bitmez bendeki dert..