- Konu Sahibi elifgunce78
Merhaba arkadaşlar benim ikinci evliliğim çocuğum olmuyor malesef , 2 eşimle 4 yıl önce evlendik ilk evliliğim ihanet yüzünden bitti malesef ki şimdiki evliliğimde bitecek gibi eşimin eski çalıştığı yerde bir kadın var sürekli mesaj atıyor şarkı atıyor en son kadına sardım biz arkadaşız şarkı yanlış oldu falan dedi evli ama kocası gemilerde çalışıyor bir çocuğu var işte ben çocuğum için yaşıyorum öyle birşey olmaz falan dedi sonra eşim bunu engelledi pazar günü baktım kadın teyzesi eşimi arıyor eşim açmadı tabi ama ben anladım o sürtük teyzesinin telinden arıyor eşim engellediği için bu arada benim numaramı da kaydetmiş kadın tartışmamız da benide engellemişti engeli kaldırmış aynı gün pazartesi baktım eşim engeli kaldırdı ki aynı dakkalarda watsaptalar aynı dakkalarda çıkıyorlar. Eşim beni hırpaladı daha önce aramızda birşey yok onunla sen delirdin mi diye o şarkı muhabbetinde biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın çok sinirleniyorum ne yapacağımı şaşırdım bana yardımcı olun lütfen