Bana bir akıl verin arkadaşlar :(

elifgunce78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
38
24
88
46
istanbul
Merhaba arkadaşlar benim ikinci evliliğim çocuğum olmuyor malesef , 2 eşimle 4 yıl önce evlendik ilk evliliğim ihanet yüzünden bitti malesef ki şimdiki evliliğimde bitecek gibi eşimin eski çalıştığı yerde bir kadın var sürekli mesaj atıyor şarkı atıyor en son kadına sardım biz arkadaşız şarkı yanlış oldu falan dedi evli ama kocası gemilerde çalışıyor bir çocuğu var işte ben çocuğum için yaşıyorum öyle birşey olmaz falan dedi sonra eşim bunu engelledi pazar günü baktım kadın teyzesi eşimi arıyor eşim açmadı tabi ama ben anladım o sürtük teyzesinin telinden arıyor eşim engellediği için bu arada benim numaramı da kaydetmiş kadın tartışmamız da benide engellemişti engeli kaldırmış aynı gün pazartesi baktım eşim engeli kaldırdı ki aynı dakkalarda watsaptalar aynı dakkalarda çıkıyorlar. Eşim beni hırpaladı daha önce aramızda birşey yok onunla sen delirdin mi diye o şarkı muhabbetinde biraz karışık yazmış olabilirim kusura bakmayın çok sinirleniyorum ne yapacağımı şaşırdım bana yardımcı olun lütfen

Arkadaşız şarkı yanlış oldu deyip engellenince teyzesinden aramak yanlışlıkla şarkı atan birinin yapmayacağı bir şey olduğuna göre aslında gözünüzle bu iki insanı yan yana samimi yada el ele fotoğraflarda görmenize gerek yok değil mi? Eşinize böyle izah ederseniz gerçekten aralarında dediği gibi bir şey yok ise mantıklı bir cevap verir şayet var ise muhtemelen üste çıkmaya çalışarak sorularınızdan kurtulmaya çalışacaktır. Bu erkekler de bizi salak kendilerini akıllı sanmıyor mu beni benden alıyorlar :KK12:

Arkadaşız şarkı yanlış oldu deyip engellenince teyzesinden aramak yanlışlıkla şarkı atan birinin yapmayacağı bir şey olduğuna göre aslında gözünüzle bu iki insanı yan yana samimi yada el ele fotoğraflarda görmenize gerek yok değil mi? Eşinize böyle izah ederseniz gerçekten aralarında dediği gibi bir şey yok ise mantıklı bir cevap verir şayet var ise muhtemelen üste çıkmaya çalışarak sorularınızdan kurtulmaya çalışacaktır. Bu erkekler de bizi salak kendilerini akıllı sanmıyor mu beni benden alıyorlar :KK12:
Gözümle gördüğüm birşey yok diye adım deliye çıktı zaten benim zoruma giden aldatması değil aptal yerine konmak zaten ,söyledim ben boşanırım yeterki dürüst olun sevgiye saygım var dedim ikisinide deli oldum

Back
X