Bana bir akıl verin çıldırmak üzereyim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansel55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anneme anlattım zaten o yüzden annem gitti ben gidemedim işi bahane ettim, nasıl ve ne zaman söyliycez onu düşünüyoruz ablam biraz toparlansa diyorum ama korkuyorum ya, ablamla eskisi gibi olamamaktan korkuyorum.

iyi de canım senin hiç suçun yokki korkularını hepimiz anlıyoruz ablana söylemek için lohusasının bitmesini bekleyin çünkü lohusa depresyonu diye bir şey var o dönem bitince tehlike geçer o zaman söyleye bilirsiniz ablan eninde sonunda anlayacak ve sana müteşekkir olacaktır rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın

çok zor bi durum...
bunu duyunca başkalrından insan kötü oluyor bide senin canın ablanın eşi bunları yapan....
bu pislik adamdan senin ve ablanında acilen kurtulmanız lazım...
Allah yardımcınız olsun...dicek başka bişey bulamıyorum...

git bir hastaneye ayagını numaradan alçıya aldırt. şimdılık başından savarsın bu şerefsiz enişteni. ama ilerıde de kendını koruyup kollaman gerekecek. sen en iyisi ablana söyle eniştem benı kırıyor her lafında falan gıbı şeylerle tatsızlık çıkar ve küs eniştene. hadsiz şerefsiz adi. sinirimi beynime sıçrattı.

canselciğim diosun ki ablamı seviorum ama annenle yada bi büyüğünle bu olayı konuşmuyosun.ablasını seven insan bu pislik herifle aynı havayı bile solutturmaz.konuş kardeşim bi büyüğünle etrafında elbet vardır seni anlayan biri.inanmıyolarsa ispat et.o adinin maskesini düşür yaa.ablanada bişii çaktırmayın senle ve o adiyle ilgli.hayatında başkası olduğunu söleyin ne biliim gördük diyin bi kaç kişi kumpas kurun ne biliim hayatınızdan ömür boyu çıkartın ve bence ablan senle ilgili olayı hiç bilmesin.o kadın sen deilde hayatının sonuna kadar başka kadın olarak bilsin.benim bu işten midem bulandı.rabbim yardımcın olsun(

canım yazdıklarımın hepsini okusaydın eğer annemle konuştuğumu ablamın doğumuna ben değil annemin gittiğini bundan kurtulmak için ne kadar çabaladığımı ve çıldırmak üzere olduğumu görürdün ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim annemle birlikte söylüycez ama ne zaman? bilemiyorum ben kafayı yemeden bu pislikten kurtulmak istiyorum iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim...

canım bence annenle paylaş ama ablana söyleme hamileymiş mademki eniştene söyle seni herkese söylicem de bağır çağır

arkadaşlar cansel annesine söyledi ablası doğum yaptı annesi ve babası gitti o gitmedi...şuan ablasına söylemek için biraz süre geçmesini bekliyorlar....
ben bir özet geçeyim dedim :)
cansel ne durumdasınız?bir süre belirlendimi kafanızda ?

pinkystar, berbat durumdayım ablamın toparlanmasını bekliyoruz, annem geldikten sonramı söyleriz yoksa benmi giderim annem ordayken söyleriz hiç bilmiyorum annemle konuşuyoruz arada oraya gitmek istemiyorum ama daha ardayı bile göremedim fotoğraflarına bakmakla yetiniyorum nereye kadar kaçıcam ablama çok ayıp oldu yanında olmam gerekirdi ama ben gidemiyorum mafoldumben

ya dünyada ne pislik adamlar war yaaa CANSEL55CİM bencede canım annene anlat durumun ciddiyetinii yani zorla gönderecek deil ya seni o hergele eniştenin evine eğer yok zorla yollarsa ewden çık ama oraya gene gitme namusun söz konusu yanii şerefsizzzz yaaaa şerefsizzz kim bilir ne halt yiyecekde seni çağırıo bi başına ırzına mı geçicek napacak kimbilir ondan sona anlat derdini anlatabilirsen bide kocasını ayartmış ablasının olursun millet anlamazki dertten bide seni suçlu çıkartır toplumda toplu diilki be arkadaşşş!!!!!!!!!

ha canım ii sölemişsinn şükürr sewindim yaaa....

ablanın toparlanmasını beklemeniz çok iyi. annen eniştenle konuşsa bak oğlum durum böyleymiş kızlarımın üzülmesini ve birbirlerinden uzaklaşmasını istemiyorum sen kızımın eşi torunumun babasısın ve öyle kalacaksın küçük kızımı rahatsız etme yoksa kızımla konuşur kocan kardeşine asılmış diye anlatırım hepsini desin. yada ablana başkasının başına gelmiş gibi anlatın tavrı ne olurdu ona bakın ona görede söyleyin. çok zor bir durum

Ay cnm Allah yardmcn olsn.ablan inş anlayışla karşılar.(

allah yardimcin olsun kritik durum

ama ben birsey sorucam yanlis anlamayin. neden tr deki dogum yapan bayanlar illa yanina ailesinden birilerini istiyolar? merak ediyorum
bizim burda benim cevremde ablalarim olsun ben oliyim eltim görümcem olsun hic böyle bir talepde bulunmuyolar , herkes kendi bakiyo bebegine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…