Bana bir akıl verin çıldırmak üzereyim!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi cansel55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gitme sakın biryere ya bu insanalr pislik ya canım sakın sakın gitme uzak yer ablan hastanede olacak o adamın ne yapacağı belli olmaz.Allahı nasıl insanlar bunlar

asla asla susup sessiz kalman yapılacak son şey bile değil..
eniştene tepkini koy...annenlede her ne pahasına olursa olsun konuş.
anlat bu durumu..

Sakın gitme bir bahane bul gerekirse kursa yazıl, iş ara vss bi bahane bul ama gitme, pis gözü dönmüş herif sana zarar verir mutlaka.. Ablan toparlanınca anlatırsın..

pislik,inşallah onu da bu şekilde taciz ederler.

Ben gitmiycem canım annemle babam gidecek babam bebişi görüp gelecek annem orada kalacak cansel çalışıyo izin alamadı diyecekler.

ay ne pislik insanlar var ya inanmiyommm, agzim acik okudum......
ne utanmaz herifmis (

cnm annene söle hemen, annende ablana söler

saglikli dogum dilerim ablana

ay ne pislik insanlar var ya inanmiyommm, agzim acik okudum......
ne utanmaz herifmis (

cnm annene söle hemen, annende ablana söler

saglikli dogum dilerim ablana

canım benim öncelikle mutlaka konuyu annenle paylaş ama örtbas etme..çünkü bu çok ciddi bir olay....sonuç olarak bir gün bir yerde bu pis-mikrop adamla (kusura bakma ama okuyunca yazdıklarını sinirlerim bozuldu) yanlız kalacaksın..ya sana bir kötülük ederse.....
" ben ona sevdiğimi söyledim ama sessiz kaldı bunu kimseyle paylaşmadı...başka bir şey yaparsam aramızda kalır" diye düşünebilir.....lütfen kendine dikkat et ve bu adamla hiç bir şart ve koşulda yanlız kalma

İçimden bişeyler kopup giiti yaa.mafoldumben Nasıl bir nesil türüyor anlam veremiyorum bir türlü.İnsanlar bu kadar mı azmışlmaz: Artık kime güveneceğini bilmiyor insanklava: kötükedihüso

Pis herif.Böylelerini toplumdan uzaklaştırmalı.kötükedihüso Çok zor bir durum,bence mümkün olduğu kadar uzak dur. Gitme,olmazsa ablan gelsin kendi başına yanınıza. Bu ne ya,nesine güveniyosa sapık şey !!klava:

Son düzenleme:
arkadaşlar nihayet teyze oldum 2 gün oldu bugün babam geldi annem hala orada fotoğraflarına baktım
çok tatlı bu arada adı arda ablamda iyiymiş bana kızmışlar gitmedim diye ama annem idare ediyo sağolsun bende sadece telefonda görüştüm ablamla şimdilik bu kadar ablamın biraz toparlanmasını bekliycez sonrasında neler olur bilmiyorum

tüylerim diken diken oldu cansel55 çok zor bir durum. allah yardımcınız olsun. şu an gitmeyerek günü atlatmışsın ama bundan sonra ne olucak nasıl olucak. sonucta o senin ablan ve artık bi yiğenin var onları görmeden olmaz sürekli bahane uydurmakta olmaz. bence ablanın bunu bilmesi en doğrusu. kimsenin ablana ve bebeğine bunu yaşatmaya hakkı yok. bugün sana bunu yapan yarın başkasınada yapabilir yada yapıyordur bilemeyiz. hakkınızda hayırlısı olsun canım.

bence annene soyle o en azndan ablana senin gelemeyeceğini uygun bir dille anlatır.,
çok kötü bir durum
şimdi soylesen ablana sonra enişten eminimki %1000000 inkar edecek
terbiyesiz herif
annenle pylaş ve gitme canmlmaz:

Offf resmen daraldim okurken....cok zo bir durum...

Yeni evli iken esimin amca ogluda bana sürekli tuhaf bakislarda sözlerde bulunuyordu...esmin yaninda yenge yenge yanliz buldugu zaman ismim ile hitab etmesi bakislari, imali sözleri falan filan, cok igrenc bir durum...:1no2:

Esimin tepkisinin cok feci olacagini bildigim icin ben kaynanamla konusup olayi bitirdim....kaynanam onu kenara cekti benden kacmaz oglum gelinimden uzak dur yoksa kafani gözünü patlatirim, dogdugna pisman ederim dedi....
Zaten bu tipler birilerinin olaydan haberdar oldugnu anladigi vakit elini ayagini cekiyor...serefsizler.....

Ama senin durumun daha zor....arada ablan var....:1no2:

rabbim yeğenine hayırlı uzun ömürler versin....senin durumuna gelince enişten herşeyi göze almış seni kafaya takmış yoksa sana açıkça seni sevdiğini söylemezdi bence bu durumu annen gelmeden babana uygun bir zaman da anlat erkekler kadınlar kadar duygusal panik yapmaz daha akıllıca davranacağını düşünüyorum ...ben bu tür olayları eşimin işi sebebiyle çok duydum sana A llah korusun bi fenalık yapıp başkalarına anlatırsanda seni yalanlayıp iftira atma olasılığı yüksek cesaretini topla ve babana anlat..rabbim kolaylık versin...

çok zor bir durumm.. Allah yardımcın olsun,
annenle konuşsan seni göndermese oraya, belki annen gider senin yerinizee

böyle pislik insanların şeyini keseceksişn,, töbe töbeeeee

anneme anlattım zaten o yüzden annem gitti ben gidemedim işi bahane ettim, nasıl ve ne zaman söyliycez onu düşünüyoruz ablam biraz toparlansa diyorum ama korkuyorum ya, ablamla eskisi gibi olamamaktan korkuyorum.

biraz empati yaptım ve kendimi ablanın yerine koydum, bu durumu muhakkak ve kesinlikle bilmeye hakkı var canım, ilk başlarda belki o ilk şokla mantıklı düşünemeyebilir ama eninde sonunda durumu kabullenecek ve kardeşinin ona yalan söylemediğini anlayacaktır. :1no2:belki eniştenin başka davranışları tavırları da bunu destekleyecektir.ona gören gözlerle bakmaya başlayacak ve gerçekleri görecektir belkide.ablanla eskisi gibi olamasanızda sen kardeşlik görevini yap ve ablana mutlaka söyle. annenle birlikte anlatın yavaş yavaş uygun bi dille. bu senin ablana sorumluluğun aranız limoni olsa bile bu sorumluluğunu onun iyiliği için yerine getir derim ben.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…