- 19 Aralık 2018
- 103
- 45
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mutlulukmu
-
Sonradan öğrenyrm şöyle kız bir ara özel kreş açtı muhasebe işlerine eşim baktı onun vergisini kız sıkışsa eşime sen öde sonra ben öderim dyrmuş eşim de bna iki ay sonra söylerdi bende dyrdum sn nerden bulup veriyorsun yani nasıl yapyrsn dyrdum açıklaması iş bu odyr zaten geri dyrdu meğerse haberim yok kız tüm iş dışında her para işini buna yaptırmış evet geri ödemiş ama elinin altında sekiz sene boyunca hep b planı gbi bnm aptal kocamı kullanmış ve bunu yaparken bir kez konuşurken asla bna işte eşine şu kadar borcum var vs hiç demedi evet haklısınız eşim yok deseydi olmazdı demedi demediği gbi durduk yere kızın bna nasılsın sni çok sevyrm aptal hallerine inanmama da sebep oldu enayi gbi olnak nedir öğrendimEşinize karşı bir aksiyon alsanız daha mantıklı olur bence. Kim kime nerde ne zaman ne yazdı o kısmı çok anlayamadım ama iki kişi karşılıklı olarak yazışıyor anladığım kadarıyla. Eşiniz bir yazmasa iki terslese herhalde bu kadar zamandır konuşmazlardı. Bir de eşiniz hayır kurumu mu? Niye erkek/kadın fark etmez insanların borcunu ödüyor? En önemlisi siz niye sonradan öğreniyorsunuz?
Evet onu kabul edyrm onda sıkıntı yok tabiki en büyük suçlu eşim ama kız durduk yere hayatıma girip bna yağ çekti bende sekiz ay inandım son bir aydır kafamı kurcaladi samimiyeti kızın yaptığı zaten zoruma gitti aptal yerine koydu eşime dedim zwtbe diyeceğimi onu temizleyip kenara mi koyacaktım kafamda bitmiş zatenKizla bir isiniz yok bir sey gosterecekseniz esinize gosterin. Esim birinin borcunu, harcini odeyecek ben de sorun kizda diyecegim yok ya. Sorun varsa dupeduz esimin ta kendisidir.
İçime oturdu bni nasıl yıllarca uyutup işini yürütmüş Bn ses etmeyeyim diye durduk yere yere göğe sigdiramazdi bni derdim manyak mı bu bnm ne kadar taniyrda dyr kalbin temiz çok iyisin vs ordan uyandımen büyük suç eşinizde aklı yok mu koca adamin ödemesin milletin borcunu etmesin yardım falan kız az değil orası belli ama eşinizde saf iyilik meleği falan değil. Bence ikisine birden haddini bildirin kıza zaten güzel bir ayar çekin ama eşinizide iyice bir sorgulayıp eziyet edin derim vardır altinda birşey bu işin
Muhasebe işlerine hiç hakim değilim. Tahmini konuşacağım. Belki muhasebe işlerinde normaldir sonradan ödeme yapmak. Borç değil de iş ilişkisi gibi düşündüm ben. Birinin eşiyle iş kaynaklı bir sohbetim olsa eşiyle her konuşmam da bunu belirtmezdim ben de. Öyle daha tuhaf olurdu. Bak konuşuyoruz ama iş amacıyla yanlış bir şey yok ha demek gibi.Sonradan öğrenyrm şöyle kız bir ara özel kreş açtı muhasebe işlerine eşim baktı onun vergisini kız sıkışsa eşime sen öde sonra ben öderim dyrmuş eşim de bna iki ay sonra söylerdi bende dyrdum sn nerden bulup veriyorsun yani nasıl yapyrsn dyrdum açıklaması iş bu odyr zaten geri dyrdu meğerse haberim yok kız tüm iş dışında her para işini buna yaptırmış evet geri ödemiş ama elinin altında sekiz sene boyunca hep b planı gbi bnm aptal kocamı kullanmış ve bunu yaparken bir kez konuşurken asla bna işte eşine şu kadar borcum var vs hiç demedi evet haklısınız eşim yok deseydi olmazdı demedi demediği gbi durduk yere kızın bna nasılsın sni çok sevyrm aptal hallerine inanmama da sebep oldu enayi gbi olnak nedir öğrendim
Yıllar oldu iş yerini kapatali halen her kartını ödemesi ve bunları benden saklama hiç söylememe çabaları. Bende çalıştım muhasebe bende baktım o iş ilikskini bilirim onun gbi değil kız erkek arkadaşını anlatacak kadar konuşyr bunu da şimdi hatırladımMuhasebe işlerine hiç hakim değilim. Tahmini konuşacağım. Belki muhasebe işlerinde normaldir sonradan ödeme yapmak. Borç değil de iş ilişkisi gibi düşündüm ben. Birinin eşiyle iş kaynaklı bir sohbetim olsa eşiyle her konuşmam da bunu belirtmezdim ben de. Öyle daha tuhaf olurdu. Bak konuşuyoruz ama iş amacıyla yanlış bir şey yok ha demek gibi.
O zaman yazdıklarımı geri almak zorundayım. Eşinizin açıklaması ne peki tüm bu olanlara?Yıllar oldu iş yerini kapatali halen her kartını ödemesi ve bunları benden saklama hiç söylememe çabaları. Bende çalıştım muhasebe bende baktım o iş ilikskini bilirim onun gbi değil kız erkek arkadaşını anlatacak kadar konuşyr bunu da şimdi hatırladım
Bi nokta bi virgül kullanıp harfleri tam yazsanız keşke ben bir şey anlamadım valla :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?