- 19 Aralık 2018
- 103
- 45
- 18
- 35
- Konu Sahibi Mutlulukmu
-
Ben şu an daha da kötüyüm şu an kalkıp kendimi oldurmeme zor duryrm sizlere yazarken aklıma gelyr ben nasıl aptal olmuşum kör olmuşum kız aşk hayatını anlatyr bu da oturup dinlyrSinirimden yazamamışım bile
Bir cingar çıkarmanın vakti gelmişBen şu an daha da kötüyüm şu an kalkıp kendimi oldurmeme zor duryrm sizlere yazarken aklıma gelyr ben nasıl aptal olmuşum kör olmuşum kız aşk hayatını anlatyr bu da oturup dinlyr
Bağırsam ne oluyor hiç bşy şu an olduğu gbi. zoruma giden aptal yerine koyulmak adam bna dyr sna mı soracağım kimle ne konuştuğumu Allah belanı versin snin adam bni parça parca ettinBir cingar çıkarmanın vakti gelmiş
Önce eşinize haddini bildirin
Sonra o kıza,eşinizle görüşmesinden hoşlanmadığını düzgün bir dille İfade edin
Kime soracakmış acabaBağırsam ne oluyor hiç bşy şu an olduğu gbi. zoruma giden aptal yerine koyulmak adam bna dyr sna mı soracağım kimle ne konuştuğumu Allah belanı versin snin adam bni parça parca ettin
Su an bu saatte çıkıp gitmek istyrm zor duryrm bna dyr bna karışamazsın kafamna sok saatlerce ağlasam içim soğumaz Allahım dyrm sadece oğlum 8c8n yardım et bna bu ev zindan oldu bna Allah aşkına benm yerime koyun kendinizi kocanız size dese bne istediğimle istediğim konuyu konuşurum sen karışamazsın dese nasıl olursunuzKime soracakmış acaba
Terbiyesiz mi ne
cesarete bak!! Böyle saygısızlık olmaz,pişkin pişkin cevaba bak
Kız bna aşk hayatını da anlatyrmus artık ne yaşasam şaşırmam adam açık açık dyr karışamazsın şu an camdan atlayıp ölmeyi ona bunu yaşatmayı çok istyrm ama oğlum ona kim bakar kim benm gbi severBenim enistede borç ilişkisi diye diye kandırdı ablamı.
kadınla yatiyormus meğer yakaladik
Saçmalama tabi ki.niye böyle bişey yapasin mantıklı ol lutfenKız bna aşk hayatını da anlatyrmus artık ne yaşasam şaşırmam adam açık açık dyr karışamazsın şu an camdan atlayıp ölmeyi ona bunu yaşatmayı çok istyrm ama oğlum ona kim bakar kim benm gbi sever
Karisamazsin ...ne acıKız bna aşk hayatını da anlatyrmus artık ne yaşasam şaşırmam adam açık açık dyr karışamazsın şu an camdan atlayıp ölmeyi ona bunu yaşatmayı çok istyrm ama oğlum ona kim bakar kim benm gbi sever
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum kaç yıldır ne çektim ailesi hep uğraştı şimdi onları bıraktım bu bni mahvetti niye bu kadar zor çıkıp gitmek niye bir kapı yok Allahım ben kimseye zulüm etmedim kimsenin hakkına girmedim niye bunlar geldi önüme oğlumu alıp gitmek istyrm ama bu şehirde kimseyi tanımıyrm içim pare pare yanarken kalmak kalmaya devam etmekSaçmalama tabi ki.niye böyle bişey yapasin mantıklı ol lutfen
Konuştum dyr karışamazsın bnaBu tip bir olayla karsilastigim icin yaziyorum kadinla konusman daha beter olur. Kiskanclik hastasi, ruh hastasi olarak suclanirsin. Mesafeyi korumasi gereken esin. Esin hayir diyemedigi surece bu devam eder. Is esinde bitiyor. Kulkanildigi kendisinin anlamasi lazim.
Bu insanın size saygısı yokSu an bu saatte çıkıp gitmek istyrm zor duryrm bna dyr bna karışamazsın kafamna sok saatlerce ağlasam içim soğumaz Allahım dyrm sadece oğlum 8c8n yardım et bna bu ev zindan oldu bna Allah aşkına benm yerime koyun kendinizi kocanız size dese bne istediğimle istediğim konuyu konuşurum sen karışamazsın dese nasıl olursunuz
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum kaç yıldır ne çektim ailesi hep uğraştı şimdi onları bıraktım bu bni mahvetti niye bu kadar zor çıkıp gitmek niye bir kapı yok Allahım ben kimseye zulüm etmedim kimsenin hakkına girmedim niye bunlar geldi önüme oğlumu alıp gitmek istyrm ama bu şehirde kimseyi tanımıyrm içim pare pare yanarken kalmak kalmaya devam etmek
Ben de diyorum ki kadinla sizin konusmaniz hata olur. Siz kadinla iletisinizi kesin, gorusmeyin, yazismayin. Esinizin konusmasiyla olmaz. Esiniz kullanildigini kafasina dank edince otomatikman hayatindan cikaracaktir. Simdi siz esinize kadin hakkinda ne derseniz deyin sizi dinlemez, krndi fark etmeli gercekleri kendi gormeli.Konuştum dyr karışamazsın bna
O kadar tekim hiç kimse yok kız kardeşim bilyrdu ne sıkıntı yaşadığımı kaç gündür bir Kez aramadı sormadı nasılsın hiç kimsem yok gibiyim bir ben bir oğlum bu hayatta sabaha kadar ağlasam yaralarım iyileşir mi oğlum buyusun ne olur biran önce bni anlasın bna yardım etsin sessiz sessiz ağlamak bile bni mahvettiBu insanın size saygısı yok
Herşeyden önce sizi kaybetme korkusu yok
Kaybedeceğini anladığı an etekleri tutuşurda İşte
Şahsen öyle bir durumda kalsam,büyük konuşmak istemem,Tabiki başa gelmeyince insana konuşmak kolay gelir karşıdan;Muhtemelen evden giderdim yada onun gitmesini sağlardım
Aklının başına geldiğini anladığımda döner yada dönmesini sağlardım
Aklı başına gelmiyorsa zaten doğru kararı vermiş bulunurdum Çünkü böyle bir yapıda bir erkek;
Zira onu bırakır ötekiyle yazışır,ötekine sarar öbürüne gider bir tiptir
Ve bu azabı çekmeye razı gelirsiniz,yada ne hali varsa görsün dersiniz
Çocuk oluşu çoğu kararı etkiler elbette,fakat bunu İki taraf hassas bir şekilde düşünüyorsa ortak bir yol bulunur
Ama sizinki,size karşı tam bir terbiyesiz ve saygısızlık çok özür dilerim
NerdesinizO kadar tekim hiç kimse yok kız kardeşim bilyrdu ne sıkıntı yaşadığımı kaç gündür bir Kez aramadı sormadı nasılsın hiç kimsem yok gibiyim bir ben bir oğlum bu hayatta sabaha kadar ağlasam yaralarım iyileşir mi oğlum buyusun ne olur biran önce bni anlasın bna yardım etsin sessiz sessiz ağlamak bile bni mahvetti
İli söylemek istemyrm ne olur anlayın çünkü çok detay verdim. Ailem çok uzakta gitmek istyrm ama onlar destek değil o yüzden asla da arayıp üzülme gel demyrlarNerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?