Bana bir akıl verin lütfen

Ben şu an daha da kötüyüm şu an kalkıp kendimi oldurmeme zor duryrm sizlere yazarken aklıma gelyr ben nasıl aptal olmuşum kör olmuşum kız aşk hayatını anlatyr bu da oturup dinlyr
Bir cingar çıkarmanın vakti gelmiş
Önce eşinize haddini bildirin
Sonra o kıza,eşinizle görüşmesinden hoşlanmadığınızı düzgün bir dille İfade edin

Bir cingar çıkarmanın vakti gelmiş
Önce eşinize haddini bildirin
Sonra o kıza,eşinizle görüşmesinden hoşlanmadığını düzgün bir dille İfade edin
Bağırsam ne oluyor hiç bşy şu an olduğu gbi. zoruma giden aptal yerine koyulmak adam bna dyr sna mı soracağım kimle ne konuştuğumu Allah belanı versin snin adam bni parça parca ettin

Bağırsam ne oluyor hiç bşy şu an olduğu gbi. zoruma giden aptal yerine koyulmak adam bna dyr sna mı soracağım kimle ne konuştuğumu Allah belanı versin snin adam bni parça parca ettin
Kime soracakmış acaba
Terbiyesiz mi ne
cesarete bak!! Böyle saygısızlık olmaz,pişkin pişkin cevaba bak

Kime soracakmış acaba
Terbiyesiz mi ne
cesarete bak!! Böyle saygısızlık olmaz,pişkin pişkin cevaba bak
Su an bu saatte çıkıp gitmek istyrm zor duryrm bna dyr bna karışamazsın kafamna sok saatlerce ağlasam içim soğumaz Allahım dyrm sadece oğlum 8c8n yardım et bna bu ev zindan oldu bna Allah aşkına benm yerime koyun kendinizi kocanız size dese bne istediğimle istediğim konuyu konuşurum sen karışamazsın dese nasıl olursunuz

Benim enistede borç ilişkisi diye diye kandırdı ablamı.
kadınla yatiyormus meğer yakaladik😔
Kız bna aşk hayatını da anlatyrmus artık ne yaşasam şaşırmam adam açık açık dyr karışamazsın şu an camdan atlayıp ölmeyi ona bunu yaşatmayı çok istyrm ama oğlum ona kim bakar kim benm gbi sever

Kız bna aşk hayatını da anlatyrmus artık ne yaşasam şaşırmam adam açık açık dyr karışamazsın şu an camdan atlayıp ölmeyi ona bunu yaşatmayı çok istyrm ama oğlum ona kim bakar kim benm gbi sever
Saçmalama tabi ki.niye böyle bişey yapasin mantıklı ol lutfen

Karisamazsin ...ne acı 😔

Onunla konuşmak niye bu kadar önemli olmuş seni karistirmayacak kadar

Bu tip bir olayla karsilastigim icin yaziyorum kadinla konusman daha beter olur. Kiskanclik hastasi, ruh hastasi olarak suclanirsin. Mesafeyi korumasi gereken esin. Esin hayir diyemedigi surece bu devam eder. Is esinde bitiyor. Kulkanildigi kendisinin anlamasi lazim.

Kız kesinlikle çok çirkin davranıyor ancak en büyük hata eşinizde. Aralarında bir flört durumu olabilir diğer türlü bir erkek başka bir kadının borçlarını ödeyip niye onunla mesajlaşsın?
Kızla konuşmanın bir anlamı olmaz bence, eşinde sıkıntı. Eşinle ciddi bir şekilde konuşman gerektiğini düşünüyorum.
sevgiler

Saçmalama tabi ki.niye böyle bişey yapasin mantıklı ol lutfen
Bağıra bağıra ağlamak istiyorum kaç yıldır ne çektim ailesi hep uğraştı şimdi onları bıraktım bu bni mahvetti niye bu kadar zor çıkıp gitmek niye bir kapı yok Allahım ben kimseye zulüm etmedim kimsenin hakkına girmedim niye bunlar geldi önüme oğlumu alıp gitmek istyrm ama bu şehirde kimseyi tanımıyrm içim pare pare yanarken kalmak kalmaya devam etmek

Bu tip bir olayla karsilastigim icin yaziyorum kadinla konusman daha beter olur. Kiskanclik hastasi, ruh hastasi olarak suclanirsin. Mesafeyi korumasi gereken esin. Esin hayir diyemedigi surece bu devam eder. Is esinde bitiyor. Kulkanildigi kendisinin anlamasi lazim.
Konuştum dyr karışamazsın bna

Su an bu saatte çıkıp gitmek istyrm zor duryrm bna dyr bna karışamazsın kafamna sok saatlerce ağlasam içim soğumaz Allahım dyrm sadece oğlum 8c8n yardım et bna bu ev zindan oldu bna Allah aşkına benm yerime koyun kendinizi kocanız size dese bne istediğimle istediğim konuyu konuşurum sen karışamazsın dese nasıl olursunuz
Bu insanın size saygısı yok
Herşeyden önce sizi kaybetme korkusu yok
Kaybedeceğini anladığı an etekleri tutuşurda İşte
Şahsen öyle bir durumda kalsam,büyük konuşmak istemem,Tabiki başa gelmeyince insana konuşmak kolay gelir karşıdan;Muhtemelen evden giderdim yada onun gitmesini sağlardım
Aklının başına geldiğini anladığımda döner yada dönmesini sağlardım
Aklı başına gelmiyorsa zaten doğru kararı vermiş bulunurdum Çünkü böyle bir yapıda bir erkek;
Zira onu bırakır ötekiyle yazışır,ötekine sarar öbürüne gider bir tiptir
Ve bu azabı çekmeye razı gelirsiniz,yada ne hali varsa görsün dersiniz
Çocuk oluşu çoğu kararı etkiler elbette,fakat bunu İki taraf hassas bir şekilde düşünüyorsa ortak bir yol bulunur
Ama sizinki,size karşı tam bir terbiyesiz ve saygısızlık çok özür dilerim

Bağıra bağıra ağlamak istiyorum kaç yıldır ne çektim ailesi hep uğraştı şimdi onları bıraktım bu bni mahvetti niye bu kadar zor çıkıp gitmek niye bir kapı yok Allahım ben kimseye zulüm etmedim kimsenin hakkına girmedim niye bunlar geldi önüme oğlumu alıp gitmek istyrm ama bu şehirde kimseyi tanımıyrm içim pare pare yanarken kalmak kalmaya devam etmek

Eğer maddi özgürlüğün varsa istediğin gibi gider yaşarsın canım. Eğer ailenin evi uygunsa onlarla da yaşayabilirsiniz. Umuyorum sıkıntıların bir an önce çözülür. Karışamazsın diyorsa da karışmanı istemediği bir durum vardır, sakladığı bir şey.

Konuştum dyr karışamazsın bna
Ben de diyorum ki kadinla sizin konusmaniz hata olur. Siz kadinla iletisinizi kesin, gorusmeyin, yazismayin. Esinizin konusmasiyla olmaz. Esiniz kullanildigini kafasina dank edince otomatikman hayatindan cikaracaktir. Simdi siz esinize kadin hakkinda ne derseniz deyin sizi dinlemez, krndi fark etmeli gercekleri kendi gormeli.

Bu insanın size saygısı yok
Herşeyden önce sizi kaybetme korkusu yok
Kaybedeceğini anladığı an etekleri tutuşurda İşte
Şahsen öyle bir durumda kalsam,büyük konuşmak istemem,Tabiki başa gelmeyince insana konuşmak kolay gelir karşıdan;Muhtemelen evden giderdim yada onun gitmesini sağlardım
Aklının başına geldiğini anladığımda döner yada dönmesini sağlardım
Aklı başına gelmiyorsa zaten doğru kararı vermiş bulunurdum Çünkü böyle bir yapıda bir erkek;
Zira onu bırakır ötekiyle yazışır,ötekine sarar öbürüne gider bir tiptir
Ve bu azabı çekmeye razı gelirsiniz,yada ne hali varsa görsün dersiniz
Çocuk oluşu çoğu kararı etkiler elbette,fakat bunu İki taraf hassas bir şekilde düşünüyorsa ortak bir yol bulunur
Ama sizinki,size karşı tam bir terbiyesiz ve saygısızlık çok özür dilerim
O kadar tekim hiç kimse yok kız kardeşim bilyrdu ne sıkıntı yaşadığımı kaç gündür bir Kez aramadı sormadı nasılsın hiç kimsem yok gibiyim bir ben bir oğlum bu hayatta sabaha kadar ağlasam yaralarım iyileşir mi oğlum buyusun ne olur biran önce bni anlasın bna yardım etsin sessiz sessiz ağlamak bile bni mahvetti

O kadar tekim hiç kimse yok kız kardeşim bilyrdu ne sıkıntı yaşadığımı kaç gündür bir Kez aramadı sormadı nasılsın hiç kimsem yok gibiyim bir ben bir oğlum bu hayatta sabaha kadar ağlasam yaralarım iyileşir mi oğlum buyusun ne olur biran önce bni anlasın bna yardım etsin sessiz sessiz ağlamak bile bni mahvetti
Nerdesiniz

Back
X