Bana bir akıl verin lütfen

Kız farkında olup olmadığını öğrenmek için ara ara yoklamış seni. Yerinde olsam şu saatten sonra daha ilerisi olup olmadığını araştırırdım

O kadar tekim hiç kimse yok kız kardeşim bilyrdu ne sıkıntı yaşadığımı kaç gündür bir Kez aramadı sormadı nasılsın hiç kimsem yok gibiyim bir ben bir oğlum bu hayatta sabaha kadar ağlasam yaralarım iyileşir mi oğlum buyusun ne olur biran önce bni anlasın bna yardım etsin sessiz sessiz ağlamak bile bni mahvetti
Hayır ağlamak hiçbir şeyi çözmeyecek
Belki Sadece içine atmamış olacaksın
herzaman yalnızızdır bunu unutma
Elbette aransak sorulsak bir nebze iyi hissederiz
Şuan kız kardeşin seni arasa sen de derdini anlatsan belki rahatlayacaksın
Ama çözümü yine sen bulacaksın
Ancak sen çıkabilirsin sen çözebilirsin bu durumunu
Ve eşin konuşmaktan anlamıyorsa,susmayı deneyeceksin
Konuşma bir kaç gün,yokmuş gibi silmişsin gibi birkaç günü geçir bu şekilde
Çok zor durumun çünkü Adam karşıdaki bir duvar resmen
Sakince düşün
Eksileri artıları tart
Öyle bir karara var

once esimi sonrada o kizi paralarim neden mi ?? once benim varsa cocugumun sormadan rizkimizi gidip bir baskasi icin harcayacak?
o kizda esinizden hangi hakla hangi seyin karsiliginda borcunu odetiyor kesinn bir sey var aksi mumkun degill .. danisikli dovus bunlarinkiii..

Sakince düşün
Eksileri artıları tart
Öyle bir karara var
Bir haftadır konuşmyrm zaten ama gerçekten telafisi olmayacak şeyler yaşandı asla affetmem sadece yaşananlar zoruma gdyr duyduklarım tüm bunları yaşayıp kalmak zorunda olmak dünyanın en büyük cezası bu olmalı

Sakince düşün
Eksileri artıları tart
Öyle bir karara var
Cozum şöyle bir haftadır düşünyrm sürekli oğlumu buyutup bu evde hep bi köşede olmak ta ki günü gelene kadar sonra gitmek ama işte insanız bazen susamyrz yapılanlar karşısında bir erkek nasıl karısına der bnm hayatıma karışamazsın bunu kafana sok sabah kadar zihnimde bu cümle olacak

once esimi sonrada o kizi paralarim neden mi ?? once benim varsa cocugumun sormadan rizkimizi gidip bir baskasi icin harcayacak?
o kizda esinizden hangi hakla hangi seyin karsiliginda borcunu odetiyor kesinn bir sey var aksi mumkun degill .. danisikli dovus bunlarinkiii..
Ergenler gbi sanki ben onun annesiyim bna dyr karışamazsın bna bnm hayatıma

Bence artık kadın ne yazarsa yazsın cevap vermeyin irtibatı kesin olumlu veya olumsuz bir nokta dahi olsa konuşmayın mesaj atmayın. Eşiniz de o kadından bi kazık yemeden asla anlamayacak bir tipe benziyor. Kendinizi üzmeyin, çocuğunuzla güzel vakit geçirmeye çalışın. Gidecek, paylaşacak kimse olmayınca ancak bu yapılabilir. İnşallah eşiniz de o kişiden büyük bir kazık yer de azcık aklı başındaysa yaptığı hatayı anlar.

Ergenler gbi sanki ben onun annesiyim bna dyr karışamazsın bna bnm hayatıma
oyle bir dunya yokkkkk..ortak bir yasami paylasiyorsunuzz sonucta..nedemek bekar gibi hareket etmek saygisiz seviyesizzz .
sakinn taviz verme suanki maddi manevi durumunu bilemiyorum ama gucun varsa yeniden basla hayata..yoksada yinede agizlarinin payini ver sahsen benim anca sogur yuregimmm..

Bence artık kadın ne yazarsa yazsın cevap vermeyin irtibatı kesin olumlu veya olumsuz bir nokta dahi olsa konuşmayın mesaj atmayın. Eşiniz de o kadından bi kazık yemeden asla anlamayacak bir tipe benziyor. Kendinizi üzmeyin, çocuğunuzla güzel vakit geçirmeye çalışın. Gidecek, paylaşacak kimse olmayınca ancak bu yapılabilir. İnşallah eşiniz de o kişiden büyük bir kazık yer de azcık aklı başındaysa yaptığı hatayı anlar.
İyi ki bu sayfa var yoksa insan kafayı yer tek başına kim var etrafımda hayatımda çıkıp gidememek ne demek çok iyi bilyrm nasıl bir ceza eziyet hatasını anlasa ne olur bmm kafamda bitti bor haftadır hep düşünyrm ben oğluma nasıl anlatacağım kendimi nasıl bir köşede yaşayıp yaslandigimi

oyle bir dunya yokkkkk..ortak bir yasami paylasiyorsunuzz sonucta..nedemek bekar gibi hareket etmek saygisiz seviyesizzz .
sakinn taviz verme suanki maddi manevi durumunu bilemiyorum ama gerekirsee yeniden basla hayata..
Gecen hafta tartıştık iki yıldır bna çok değişti hep sesi yüksek hakaret vs her şeyi başıma kalkardı kavga arasında tlfn faturamı ödüyorms diye başıma kalkınca hattı çıkarıp kırdım yani öle bir haldeyim ne yazacağımı bilmyrm sacmalyr olablrm kimse k. Bakmasn

Yorumları okuyamadan kin kustum resmen..
Eşin kadar çakal sinir bozucu biri olamaz bence kusura bakma ama gerçekten adına üzüldüm bu resmen salak yerine koymak hatta sen benim yorumumu okuyup gaza gelme ben sinirimi kusup giderim..
Kızda tam işi bilen acımasız tiplerden bence ikiside tam aynı zihniyette pislikler ben böyle şeylere takıntılı insanım kızla erkek arkadaş olabilir eyvallah ama benim eşim benden gizli bi kızın borcunu ödeyemez hele de bu tekrarlıyorsa tam olarak YOLARIM.
Bence bu iş tek borç ödeme sen anlama diye mesaj atmalık bir iş değil saf olma aç gözünü canım neler duyduk buralarda eşine sorma anlatmaz araştır delil topla derim bişey yoksa yanılıyosakta o kızı ara kinini kus eşinin telefonundan engelle sil gerekirse eşinin numarasını değiştir tüm bağlantılarını kes eşininde ağzının payını ver.
İnsan çakal olmuş kim kimi salak yerine koysam diye bekliyor yazıklar olsun böyle kocalara ve kadınlara.

yaziklar olsunnnn nankorrr adammm sen namusunla otur bekle hizmetini yap karsiligi bu olsunnnn ..

İyi ki bu sayfa var yoksa insan kafayı yer tek başına kim var etrafımda hayatımda çıkıp gidememek ne demek çok iyi bilyrm nasıl bir ceza eziyet hatasını anlasa ne olur bmm kafamda bitti bor haftadır hep düşünyrm ben oğluma nasıl anlatacağım kendimi nasıl bir köşede yaşayıp yaslandigimi
Tabi kalp bir kere soğudu mu bir daha eskisi gibi olmuyor. Keşke gidecek yerin ya da sana destek olacak birileri olsaydı yanında. Böyle eşiniz gibi insanların evlenmesi büyük hata. Şu an elinizden bişey gelmiyorsa en azından moralinizi bozmayın daha fazla değmez çünkü.

Gecen hafta tartıştık iki yıldır bna çok değişti hep sesi yüksek hakaret vs her şeyi başıma kalkardı kavga arasında tlfn faturamı ödüyorms diye başıma kalkınca hattı çıkarıp kırdım yani öle bir haldeyim ne yazacağımı bilmyrm sacmalyr olablrm kimse k. Bakmasn
Senin telefon faturan kocana batıyo elalemin kadının borcu batmıyor..
Senin kocanın parası çoluğunun çocuğunun rızkı o hakaret eden dilini bükerim öyle kocanın..
Psikolojik şiddet resmen bu yaptığı.
Ay ben gelemiyorum böyle şeylere cidden kusura bakma içim kaldırmıyo resmen kendini kurtar gözünü seviyim ezdirme sakın kendini

Yorumları okuyamadan kin kustum resmen..
Eşin kadar çakal sinir bozucu biri olamaz bence kusura bakma ama gerçekten adına üzüldüm bu resmen salak yerine koymak hatta sen benim yorumumu okuyup gaza gelme ben sinirimi kusup giderim..
Kızda tam işi bilen acımasız tiplerden bence ikiside tam aynı zihniyette pislikler ben böyle şeylere takıntılı insanım kızla erkek arkadaş olabilir eyvallah ama benim eşim benden gizli bi kızın borcunu ödeyemez hele de bu tekrarlıyorsa tam olarak YOLARIM.
Bence bu iş tek borç ödeme sen anlama diye mesaj atmalık bir iş değil saf olma aç gözünü canım neler duyduk buralarda eşine sorma anlatmaz araştır delil topla derim bişey yoksa yanılıyosakta o kızı ara kinini kus eşinin telefonundan engelle sil gerekirse eşinin numarasını değiştir tüm bağlantılarını kes eşininde ağzının payını ver.
İnsan çakal olmuş kim kimi salak yerine koysam diye bekliyor yazıklar olsun böyle kocalara ve kadınlara.
Adam önümü kesyr sn kimsin dyr karışamazsın umrumda da değil bna bunu diyen adamın ne peşine düşeceğim ne kıymeti kaldı yanımda tek gerçeğim oğlum. Sadece o pislik kıza gününü göstereceğim aptal yerine koymak nedir görecek

Tabi kalp bir kere soğudu mu bir daha eskisi gibi olmuyor. Keşke gidecek yerin ya da sana destek olacak birileri olsaydı yanında. Böyle eşiniz gibi insanların evlenmesi büyük hata. Şu an elinizden bişey gelmiyorsa en azından moralinizi bozmayın daha fazla değmez çünkü.
Allah razı olsun

Ağla istersen ama kendin için rahatlamak için.
Sonra sil gözyaşlarını silkelen kendine gel. Her ne yaşarsan yaşa ölüm lafını lütfen ağzına alma insanın evladı varken hiç ölümü anar mı hiç ölmek istemeyiz elimizden gelse keşke.
Sadece sen değilsin böyle şeyler yaşayan herkesin oluyor Mecburiyet leri.
Gidemiyor musun tamam kal gitmiş gibi yok say, oğlunla ilgilen kendine bak.
Yok sayılmak nasıl olurmuş göster bakalım.

Eşinizle bu konuda konuşma niyetiniz varsa kesinlikle dik durun ve kesin bir dille konuşun. Sakin bir şekilde konuşun. Bu yaptığının ne kadar yanlış ve evlilik içinde olamayacak birşey olduğunu anlasın. Konuşurken üzülmüş kırılmış olduğunuzu asla belli etmeyin. Çünkü eşiniz bana karışamazsın istediğimi yaparım diyor sen de bu evliliğe mahkumsun gibi davranıyor. Zaten üzülmüş olmanız vs umurunda değil. Ona aslında gerekirse çekip gidebileceğini, vazgeçilmez olmadığını da net bir şekilde hatırlat.

Yaşadıkların çok ağır ama dediğin gibi oğlun için her şeyi yoluna koymak zorundasın. Kendine bir şey yapmayı falan kesinlikle düşünme. Senin ne suçun var ki onlar mutlu mesut yaşarken sen kendine hayatını zindan edeceksin?

Öncelikle sakin ol ve kanıt toplamaya çalış. Çünkü anlattığın adilikteki bir koca kimseye karşılıksız bir yardım yapmaz. Düşün kendi karısının bile telefon faturasını ödüyor diye lafını yapan başka bir kadına karşılıksız hayatta borç da vermez, ödemelerini de karşılamaz. Seni üzmek istemiyorum ama gözünün de açılması lazım. Büyük ihtimalle o kadınla eşinin arasında bir ilişki de var.Kadın sevgilisini falan anlatıyor demişsin kesinlikle ona da güvenme.Burada ne konular okuduk, neler gördük. Sen uyanma diye bile yalandan aralarında normal bir arkadaşlık varmış gibi göstermeye çalışmış olabilirler. Hani sevgilisi var onu anlatıyor benle işi yok gibi bir izlenim bırakmak için. Hem evli olup eşini aldatan bile var maalesef, belki hem eşinle beraber hem de başka sevgilisi var. Bu kadar iğrençliğe sahip insanlar var maalesef. Tek yapacağın sessiz kalıp kanıt toplamak. Eşin uyurken mesajlarına falan bak, telefonunda whatsap icin web kur. Takip et ve kanıt bulursan ona göre karar verirsin. Aldatmasa bile bana karışamazsın diyemez. Erkek arkadaşı olur o zaman diyebilir arkadaşlarımla görüşürüm karışma diye. Ama evli bir erkeğin karısından gizli saklı başka bir kadınla görüşmesi mümkün değil. Üzgün olman normal, senin gibi bir sürü kadın var. Kendini yalnız hissetme, hiç değmeyecek insanlar için aklına kötü şeyler getirme. Sana bir şey olsa sadece oğlunun hayatını mahvetmiş olursun. O yüzden sen güçlü olmak zorundasın. Kocana karşı kayıtsız ol, muhatap olma. Seni kaybettiğini hissettir. O kadın da sana yazarsa bana artık yazma senin gibi ikiyüzlü insanlarla işim yok de çıkar hayatından. Tüm suç eşinde. Sen bir erkekle yazışsan namus diye sana neler ederdi Allah bilir. O yüzden kanıt bulmaya çalış, sonra şartların iyi olup oğlun biraz büyüyünce boşanırsın.

Back
X