- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.880
- 598
- Konu Sahibi Mutlulukmu
İli söylemek istemyrm ne olur anlayın çünkü çok detay verdim. Ailem çok uzakta gitmek istyrm ama onlar destek değil o yüzden asla da arayıp üzülme gel demyrlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İli söylemek istemyrm ne olur anlayın çünkü çok detay verdim. Ailem çok uzakta gitmek istyrm ama onlar destek değil o yüzden asla da arayıp üzülme gel demyrlar
Hayır ağlamak hiçbir şeyi çözmeyecekO kadar tekim hiç kimse yok kız kardeşim bilyrdu ne sıkıntı yaşadığımı kaç gündür bir Kez aramadı sormadı nasılsın hiç kimsem yok gibiyim bir ben bir oğlum bu hayatta sabaha kadar ağlasam yaralarım iyileşir mi oğlum buyusun ne olur biran önce bni anlasın bna yardım etsin sessiz sessiz ağlamak bile bni mahvetti
Bir haftadır konuşmyrm zaten ama gerçekten telafisi olmayacak şeyler yaşandı asla affetmem sadece yaşananlar zoruma gdyr duyduklarım tüm bunları yaşayıp kalmak zorunda olmak dünyanın en büyük cezası bu olmalıHayır ağlamak hiçbir şeyi çözmeyecek
Belki Sadece içine atmamış olacaksın
herzaman yalnızızdır bunu unutma
Elbette aransak sorulsak bir nebze iyi hissederiz
Şuan kız kardeşin seni arasa sen de derdini anlatsan belki rahatlayacaksın
Ama çözümü yine sen bulacaksın
Ancak sen çıkabilirsin sen çözebilirsin bu durumunu
Ve eşin konuşmaktan anlamıyorsa,susmayı deneyeceksin
Konuşma bir kaç gün,yokmuş gibi silmişsin gibi birkaç günü geçir bu şekilde
Çok zor durumun çünkü Adam karşıdaki bir duvar resmen
Sakince düşün
Eksileri artıları tart
Öyle bir karara var
Cozum şöyle bir haftadır düşünyrm sürekli oğlumu buyutup bu evde hep bi köşede olmak ta ki günü gelene kadar sonra gitmek ama işte insanız bazen susamyrz yapılanlar karşısında bir erkek nasıl karısına der bnm hayatıma karışamazsın bunu kafana sok sabah kadar zihnimde bu cümle olacakHayır ağlamak hiçbir şeyi çözmeyecek
Belki Sadece içine atmamış olacaksın
herzaman yalnızızdır bunu unutma
Elbette aransak sorulsak bir nebze iyi hissederiz
Şuan kız kardeşin seni arasa sen de derdini anlatsan belki rahatlayacaksın
Ama çözümü yine sen bulacaksın
Ancak sen çıkabilirsin sen çözebilirsin bu durumunu
Ve eşin konuşmaktan anlamıyorsa,susmayı deneyeceksin
Konuşma bir kaç gün,yokmuş gibi silmişsin gibi birkaç günü geçir bu şekilde
Çok zor durumun çünkü Adam karşıdaki bir duvar resmen
Sakince düşün
Eksileri artıları tart
Öyle bir karara var
Ergenler gbi sanki ben onun annesiyim bna dyr karışamazsın bna bnm hayatımaonce esimi sonrada o kizi paralarim neden mi ?? once benim varsa cocugumun sormadan rizkimizi gidip bir baskasi icin harcayacak?
o kizda esinizden hangi hakla hangi seyin karsiliginda borcunu odetiyor kesinn bir sey var aksi mumkun degill .. danisikli dovus bunlarinkiii..
oyle bir dunya yokkkkk..ortak bir yasami paylasiyorsunuzz sonucta..nedemek bekar gibi hareket etmek saygisiz seviyesizzz .Ergenler gbi sanki ben onun annesiyim bna dyr karışamazsın bna bnm hayatıma
İyi ki bu sayfa var yoksa insan kafayı yer tek başına kim var etrafımda hayatımda çıkıp gidememek ne demek çok iyi bilyrm nasıl bir ceza eziyet hatasını anlasa ne olur bmm kafamda bitti bor haftadır hep düşünyrm ben oğluma nasıl anlatacağım kendimi nasıl bir köşede yaşayıp yaslandigimiBence artık kadın ne yazarsa yazsın cevap vermeyin irtibatı kesin olumlu veya olumsuz bir nokta dahi olsa konuşmayın mesaj atmayın. Eşiniz de o kadından bi kazık yemeden asla anlamayacak bir tipe benziyor. Kendinizi üzmeyin, çocuğunuzla güzel vakit geçirmeye çalışın. Gidecek, paylaşacak kimse olmayınca ancak bu yapılabilir. İnşallah eşiniz de o kişiden büyük bir kazık yer de azcık aklı başındaysa yaptığı hatayı anlar.
Gecen hafta tartıştık iki yıldır bna çok değişti hep sesi yüksek hakaret vs her şeyi başıma kalkardı kavga arasında tlfn faturamı ödüyorms diye başıma kalkınca hattı çıkarıp kırdım yani öle bir haldeyim ne yazacağımı bilmyrm sacmalyr olablrm kimse k. Bakmasnoyle bir dunya yokkkkk..ortak bir yasami paylasiyorsunuzz sonucta..nedemek bekar gibi hareket etmek saygisiz seviyesizzz .
sakinn taviz verme suanki maddi manevi durumunu bilemiyorum ama gerekirsee yeniden basla hayata..
Tabi kalp bir kere soğudu mu bir daha eskisi gibi olmuyor. Keşke gidecek yerin ya da sana destek olacak birileri olsaydı yanında. Böyle eşiniz gibi insanların evlenmesi büyük hata. Şu an elinizden bişey gelmiyorsa en azından moralinizi bozmayın daha fazla değmez çünkü.İyi ki bu sayfa var yoksa insan kafayı yer tek başına kim var etrafımda hayatımda çıkıp gidememek ne demek çok iyi bilyrm nasıl bir ceza eziyet hatasını anlasa ne olur bmm kafamda bitti bor haftadır hep düşünyrm ben oğluma nasıl anlatacağım kendimi nasıl bir köşede yaşayıp yaslandigimi
Senin telefon faturan kocana batıyo elalemin kadının borcu batmıyor..Gecen hafta tartıştık iki yıldır bna çok değişti hep sesi yüksek hakaret vs her şeyi başıma kalkardı kavga arasında tlfn faturamı ödüyorms diye başıma kalkınca hattı çıkarıp kırdım yani öle bir haldeyim ne yazacağımı bilmyrm sacmalyr olablrm kimse k. Bakmasn
Adam önümü kesyr sn kimsin dyr karışamazsın umrumda da değil bna bunu diyen adamın ne peşine düşeceğim ne kıymeti kaldı yanımda tek gerçeğim oğlum. Sadece o pislik kıza gününü göstereceğim aptal yerine koymak nedir görecekYorumları okuyamadan kin kustum resmen..
Eşin kadar çakal sinir bozucu biri olamaz bence kusura bakma ama gerçekten adına üzüldüm bu resmen salak yerine koymak hatta sen benim yorumumu okuyup gaza gelme ben sinirimi kusup giderim..
Kızda tam işi bilen acımasız tiplerden bence ikiside tam aynı zihniyette pislikler ben böyle şeylere takıntılı insanım kızla erkek arkadaş olabilir eyvallah ama benim eşim benden gizli bi kızın borcunu ödeyemez hele de bu tekrarlıyorsa tam olarak YOLARIM.
Bence bu iş tek borç ödeme sen anlama diye mesaj atmalık bir iş değil saf olma aç gözünü canım neler duyduk buralarda eşine sorma anlatmaz araştır delil topla derim bişey yoksa yanılıyosakta o kızı ara kinini kus eşinin telefonundan engelle sil gerekirse eşinin numarasını değiştir tüm bağlantılarını kes eşininde ağzının payını ver.
İnsan çakal olmuş kim kimi salak yerine koysam diye bekliyor yazıklar olsun böyle kocalara ve kadınlara.
Allah razı olsunTabi kalp bir kere soğudu mu bir daha eskisi gibi olmuyor. Keşke gidecek yerin ya da sana destek olacak birileri olsaydı yanında. Böyle eşiniz gibi insanların evlenmesi büyük hata. Şu an elinizden bişey gelmiyorsa en azından moralinizi bozmayın daha fazla değmez çünkü.