Bana bir akıl verin ne olur

ben 2 yıldır mücadele ediyorum çocuğumu istiyorum 1 ay önce çok ağladığı için babaanneme gideceğim dediği için yolladım ama her gün telefon da görüşüyorum her hafta sonu 3 gece bende kalıyor pazartesi okuluna bırakıyorum babayla görüşmüyor masraflarini ben karşılıyorum gündelik işler e gittim elbiselerimj sattım bulaşık yıkadım 2 kışı ince yazlik ceketle geçirdim ama oğlumu mağdur etmedim anneligimi ne olur sorgulamayın ailem çocuğuma iyi davransaydi evlenmezdim zaten 8 ay çalıştım sürekli maaşımı aileme verdim ama oğlumu kabullenmediklerini görünce işten ayrıldım evlendim şimdide mahkeme kararını bekliyorum oğlum 2 yıldır benimleydi sadece 1 aydır babaanne de amahep irtibatta yim hafta sonu hep bende kalıyor
Durumu tam bilmediğim için yazdıklarınıza göre yorum yaptım..Hakkınızı helal edin kirdiysam..İnşallah esiniz ve oglunuzla mutlu huzurlu bir hayatınız olur..

ben 2 yıldır mücadele ediyorum çocuğumu istiyorum 1 ay önce çok ağladığı için babaanneme gideceğim dediği için yolladım ama her gün telefon da görüşüyorum her hafta sonu 3 gece bende kalıyor pazartesi okuluna bırakıyorum babayla görüşmüyor masraflarini ben karşılıyorum gündelik işler e gittim elbiselerimj sattım bulaşık yıkadım 2 kışı ince yazlik ceketle geçirdim ama oğlumu mağdur etmedim anneligimi ne olur sorgulamayın ailem çocuğuma iyi davransaydi evlenmezdim zaten 8 ay çalıştım sürekli maaşımı aileme verdim ama oğlumu kabullenmediklerini görünce işten ayrıldım evlendim şimdide mahkeme kararını bekliyorum oğlum 2 yıldır benimleydi sadece 1 aydır babaanne de amahep irtibatta yim hafta sonu hep bende kalıyor
Ya senin ailen insan değil kusura bakma. Kazandığın üç kuruşu da onlara mı verdin çocuğuna harcamak yerine. Dik dur biraz, çocuğunu istemeyen bakmayan ailenin hala söylediklerini dikkate mi alıyorsun? Yüzlerine bakmaman gerek, zaten bir faydaları yok.

Babası istemiyor çocuğu sizde almaya cesaret edemiyorsunuz ne olacak peki?

Ailenizin ne düşüğündüğünü, ne dediğini önemsemesiniz mi artık.

Ne kadar zamandır yazık ettiniz o çocuğa kusura bakmayın.

Bu kadar güçsüz duruşunuzun da bir bahanesi olmasın artık. Evlendiniz, eşiniz çocuğu kabul ediyor ki zaten bunu kabul ediyorsa evlenmeyi kabul etmeliydiniz sizde.

Hala ailem ailem diye laf ediyorsunuz. Ne halleri varsa görsünler, sizin anne babanız insan bile değil. Çocuğu yurda ver ne demek. Şu insanları dinleyip de ayrı kalmayın çocuğunuzdan.
çocuk istiyorum istemesem mahkemede istemiyorum der çıkarım 2 yıl çocuk benimleydi
1 aydir babaanne de oda okula yakın olduğu icinkadin sen toparlana kadar be getirip götüreyim dedi okula her gün telefon da görüşüyorum her hafta sonu da bizde kalıyor

Ya senin ailen insan değil kusura bakma. Kazandığın üç kuruşu da onlara mı verdin çocuğuna harcamak yerine. Dik dur biraz, çocuğunu istemeyen bakmayan ailenin hala söylediklerini dikkate mi alıyorsun? Yüzlerine bakmaman gerek, zaten bir faydaları yok.
Belki oğluma iyi davranırlar diye verdim maaşımı n bir kısmını gerisiyke de oğlumu büyütmeye çalıştım ama onlar oğlumu hiç istemediler bizim kanımızda değil diyorlar

Belki oğluma iyi davranırlar diye verdim maaşımı n bir kısmını gerisiyke de oğlumu büyütmeye çalıştım ama onlar oğlumu hiç istemediler bizim kanımızda değil diyorlar
Ay sanki ingiliz kraliyet ailesi... çok şey sayarım da ailen diye bir şey demiyorum. Kesinlikle ne diyorlarsa tam tersini yap...

Artık size karışmalarına izin vermeyin.
Huzurunuzu bozmalarına izin vermeyin hatta yok sayın.
Çocuğunuz büyüyüp iyi yerlere gelirse (İNŞALLAH gelir) kendi kanlarından olur ama övünürler ozaman.
İnsan hiç tanımadığı çocuğa bile aile oluyor kendi evladı gibi büyütüyor ailenizin kafa yapısını anlamak çok zor.

Siz artık şu bir işe yaramayan hatta köstek olan safi zarar ailesini silip atmak için bekliyorsunuz? Eşiniz kabul etmiş çocuğunuzu ailenize ne oluyor? Neden konuşturuyorsunuz? Keşke evlenmek için başka şehir vs şartı sunsaydınız bilemiyorum da tabi durumunuzu. Eski eşinize zina davası açıp tazminat talep etmediniz mi orasını anlamadım?

38 yaşında eşi kuzeniyle aldatmış 16 yaşında bir oğlu var 4 yıl önce ayrılmış çocuk annesinde kendi halinde sakin bir adam mantık evliliği yaptım diyebilirim çok aşık değilim ama saygı duyuyorum iyi temiz biri
Çok sevindim cnm senin adına
Boşver onların kanını evlenmene sevindim kocan insan evladiymis bak çok kişi var çevremde cocuklu mutlu olan geçecek güzel günlerde yakında hadi Allah kavustursun

Ailenize rest çekin.
Benim aldığım para bu eve giriyor ise evladım da girecek deyin.

ayrı eve çıkmama karşı olacak erkek akrabalardan evvel erkek evladıma vebalim ve sorumluluğum var deyin. Adam olan anlar!

Back
X