Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah evladınla ve eşinle çok mutlu olursun.2.5 ay görüşme süremiz oldu 3 kez yemege çıktık bu süre zarfında gelinlik eşya vs konusunda beni hiç üzmedi oğlum la tanıştılar oğlumu okulunda görüyorum hafta sonları benimle kalıyor onun bir oğlu var 16 yaşında anneyle kalıyor oğlumu uygun okul bulunca yanıma alacagım iş arıyorum bir taraftan okul araştırıyoruz
Kendi halinde bir adam
Çok zor bir durumdasınız 1300 tl de olsa ayda işinize devam edin bir yandan da ssklı en azından asgari ücret verecek iş yerlerine başvurun eşinizle de konuşun tekrardan sonuçta o çocuğu tek başınıza yapmadınız nafaka ödemek zorunda gerekirse kanuni yollara başvurun devletten yardım isteyin en olmadı kadın sığınma evine de gidebilirsiniz ama size tavsiyem asla evlenmeyin en azındah şimdilik ve bu ruh haliyle herşey düzelir güçlü olun mantıklı düşününEşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Ben 32 yaşındayım bulaşıkci olarak çalışmaya başladım günlük 50 tl kazanıyorum ayda 1300 tl yani
Oglum ilk okula başlayacak geçici velayet bende eski eşim bir kere olsun nafaka yatırmadi
Ailem oğlumu evde istemiyor
Kızkardeşim tedavi gördüğü için oğlumu babaya gönderdim (Bana ve anneme şiddet uyguluyor )
Hastahaneye yatmasına ailem izin vermiyor
Defalarca evden kovuldum evlen git diyorlar
Ayrı eve asla müsade etmezler akraba olan erkekler rahat bırakmaz en başta
Bana bir akıl verin ne olur
1300 tl yle konya da bir Kadın 6 yaşında oğluyla tek yaşayabilir mi (Ayrı eve çıkarsam oğluma annem bakmaz şimdi dahi zorla bakıyor )
Yoksa çözüm evlilik mi ?
Aynen...işiniz çok zor valla Allah yardımcınız olsun
ama içimi en çok acıtan "ailem oğlumu evde istemiyor" cümlesi oldu
nasıl bi anneanne dede torununu istemez aklım almıyor
bu konuda başka örnekler de gördüm tek siz değilsiniz, ama yine de inanamıyorum bu zalimliğe![]()
Cevaplardan sonuncuları okursanız konu sahibi yazmış bir şeyler. Hale yola koyuyor hayatını anladığım kadarıyla.Berracim kariyerim.net işin olsun. Ve eleman net arama kismina bulasik temizlik cayci vs yaz. Aranan illere istanbul izmir atiyorum buyuk sehirleri yaz. Konyadan bir kere kesin ayrilmaliasin .bak cocugunu yaninda goturebilicgin bazi isletmeler oluyor.hatta ayvalik izmir urla gibi sehilerde lokantalarda sezonluk isler oldugu icin cocugun yabinda kalir orda bazi yerlerde kaladabiliyosun hem birikim yaparsin.ki 1.300 den fazla alacagin kesin.ev bile tuttun diyelim kaymakam devlet yardim yapar.patronun iyisini bulsan esya bile dizerler evine.bi kalk kendine gel.orda omur gecmez.sonrada ne anneni tani ne bacini ne kocani
Kendini bu ateşten baska bir ateşe at 1300 lira nedir ya asgari ücretli bir iş bak benceEşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Ben 32 yaşındayım bulaşıkci olarak çalışmaya başladım günlük 50 tl kazanıyorum ayda 1300 tl yani
Oglum ilk okula başlayacak geçici velayet bende eski eşim bir kere olsun nafaka yatırmadi
Kızkardeşim tedavi gördüğü için oğlumu babaya gönderdim (Bana ve anneme şiddet uyguluyor )
1300 tl yle konya da bir Kadın 6 yaşında oğluyla tek yaşayabilir mi (Ayrı eve çıkarsam oğluma annem bakmaz şimdi dahi zorla bakıyor )
Yoksa çözüm evlilik mi ?
Eğer bekarsa metres olmuyor ki sadece sevgilisi oluyorBelediyelere başvurun yapın durumunuzu anlatın.
Avm lerde temizlik işleri oluyor onlara başvuru yapabilirsiniz en azından asgari Ücret alırsınız.
Eşinize de dava açıp nafaka ve tazminat isteyebilirsiniz.
Dini nikah yapmış olmuyor o dini nikah kisvesi Altın'da metresi ile oturuyor demek oluyor.
Allah yardımcınız olsun.
Konu sahibi ayrılmamış kiEğer bekarsa metres olmuyor ki sadece sevgilisi oluyor
KuzuKonu sahibi ayrılmamış ki
Hala evli bir adam.
Evli adamla oturan kadına da halk dilinde pek sevgili denmiyor.
HeeKuzuBer ra bile evlenmiş tekrar ...eski eşi ile resmen boşanmış demek ki
Başka şehre gitsenEşimle ayriyiz o dini nikahla evlendi o kadınla yaşıyor
Yoksa çözüm evlilik mi ?
2 yıl dini nikahla oturdu eski eşimle ben şimdiki eşimle tanıştım ve boşadim ama nikah yapmadılar o kadınla velayet davamız devam ediyor ne olacak nasıl olacak hiç bir fikrim yok önce çocuğu istiyorum diye velayet davası açtı şimdide istemiyorum diyormus oğlumu yanıma almak istiyorum ama eşimin tavrı değişirse ne yaparım bilmiyorum insanlara güvenmemeyi öğrendim artık hiç kimseden emin olamıyorum eşim çok istiyor bir çocuk anneyle büyümeli diyor eski eşim beni aldattı velayet benimdi ama anne olduğu için velayet ten vazgeçtim diyorEğer bekarsa metres olmuyor ki sadece sevgilisi oluyor
Ailem şimdide çocuğu alma kocan değil babası büyütsün diyor adam istemiyor bende istemezsem devlet alacak diyorum olsun alsın diyorlar çok öfkeliyim eşim oğluma hediye aldı diye bintane laf söylediler o adam senin çocuğuna para harcamak zorunda değil bir daha bir şey aldırma diyorlar bu tavırlarından ötürü 1 haftadır ağlıyorumYa bu kız aileleri ne kadar iki yüzlü. Evliyken canım torunum boşanınca babasına ver biz bakamayız. Lanet olsun seni çocuğundan ayrılmak zorunda bırakan sisteme. O pislik herif nafakasını verse devlet yardım etse gül gibi geçinirsiniz. Allah yardımcın olsun inşallah çocuğunla gğzel bi hayat kurabilirsin. İmkanın olduğunda ayrı ev konusunu da kimseye sorma çık o kadar aileyseler çocuğuna sahip çıksınlar.
Adamın çocuğu vardı. Senin çocuğuna bakmayı da kabul etmişti. Yalan mı söylemiş?Ailem şimdide çocuğu alma kocan değil babası büyütsün diyor adam istemiyor bende istemezsem devlet alacak diyorum olsun alsın diyorlar çok öfkeliyim eşim oğluma hediye aldı diye bintane laf söylediler o adam senin çocuğuna para harcamak zorunda değil bir daha bir şey aldırma diyorlar bu tavırlarından ötürü 1 haftadır ağlıyorum
Tamam işte. Kocanızla anlaşmışsınız.2 yıl dini nikahla oturdu eski eşimle ben şimdiki eşimle tanıştım ve boşadim ama nikah yapmadılar o kadınla velayet davamız devam ediyor ne olacak nasıl olacak hiç bir fikrim yok önce çocuğu istiyorum diye velayet davası açtı şimdide istemiyorum diyormus oğlumu yanıma almak istiyorum ama eşimin tavrı değişirse ne yaparım bilmiyorum insanlara güvenmemeyi öğrendim artık hiç kimseden emin olamıyorum eşim çok istiyor bir çocuk anneyle büyümeli diyor eski eşim beni aldattı velayet benimdi ama anne olduğu için velayet ten vazgeçtim diyor