- Konu Sahibi Kuklamukla
-
mevlam tez zamanda bir kapı açşın inşallah.Vakia suresini okuyunuz.Kalbinizi ferahlatın inşirah suresi ile.
birde ben şöyle dua ederim ;
Allahım rızkımız gökte ise önu indir,
Yerde işe onu çıkart;
Uzak ise yakınlaştır;
Yakın ise nasip et;
Az ise çoğalt;
Çok ise bereketlendir.AMİN
Bu zamanlar geçecek elbet.Allah bebeğinize sağlık versin.Şimdiden hayırlı doğumlar.
merhaba arkadaşlar...
ben yeni evliyim 6 ay oldu evleneli.. 5,5 aylık hamileyim... buraya kadar herşey çok güzel..
sorun şu eşimle ben gurbette yaşıyoruz.. kimsemiz yok yaşadığımız şehirde.. eşim çok çalışkan biri..ama bu kadarı yetmiyor işte... 2,5 ay önce işten çıkarıldı... ben hamileyim çalışamıyorum..offff yazarken içim şişiyor... doğalgaz elektirik su.... Allahım sen yardım et... hergün iş görüşmesine gidiyor tüm kapılar yüzüne kapanıyor birlikte ağlıyoruz evde... bebek doğacak daha bir çorap bile alamadık...Rabbim kimseye yaşatmasın... eşimi çok seviyorum o çok iyi bir ADAM... arakadaşlar bana bir akıl verin benim kafam durdu artık..(( ben çeyizlerimi gelinliğimi nişanlığımı satmak istiyorum... en azından biraz para kalsın istiyorum elime... bunu nasıl yapabilirim..aranızda önceden gelinliğini çeyizini satan oldumu??? bir akıl Allah rızası için...... birde bu mübarek gün dualarınızı esirgemeyin bizden....
Öncelikle Allah yardımcınız olsun. Daha 15 günlük evliyken hangi akla hizmet hamile kalabildiniz buna şaşırmakla birlikte,birilerine başvurup en azından yoksulluk maaşı gibi bişey alabilirsiniz. Çeyiz satmakla gelinlik satmakla olmaz bu işler. Biraz akıl biraz fikir ve çokça mantık diliyorum size ve diğerlerine. Allah yardımcın olsun
Siz mi karar vereceksiniz ne zaman hamile kalacağına?
Ortada bir problem yokken hamile kalmış, isterse evlendiği gün kalır.
Allah yardımcınız olsun.
Bebek rızkıyla gelir derler, elbet yardım eder Allah, açar bir kapı.
Ailelerden biraz yardım istemeniz mümkün değil mi bu süreçte?
Veya varsa bir beceriniz evde bir şeyler yaparak az da olsa para kazanmak?
keşkelerin bir önemi yok,konu sahibi hamile sonuç itibariyle ve hayırlısı buymuş.
Ben bebeğin rızkıyla geldiğine inanıyorum,bol bol dua edin,rabbim inşallah bir çıkış kapısı gösterir size.
Türkiyede misiniz yurt dışında mı?
Eğer türkiyedeyseniz özelden birşey görüşmek istiyorum sizinle.
canım çok sağol samimiyetini buradan hissedebiliyorum.. tek tesellim bebeğimin kıpırtılarıben eşimin hep yanındayım öğrencilik yıllarımızda bir aç bir tok geçti:)) rabbim yardımcımız olsun... birdaha göstermesin inşallah...
özelden msj ınızı aldım ..msj sayım yeterli olmadığından yazamadım.. Rabbim sizi her daim mutlu kılsın...allah bin kere razı olsun fakat ben buraya birilerinden bişeyler talep etmek için yazmadım...sizin kalbiniz çok güzel bunu hissedebiliyorum... Bizden daha çok ihtiyacı olan bir bebeğe nasip olur inşallah... Rabbim sizi ve bebeğinizi korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?