- 14 Kasım 2014
- 328
- 269
- 103
- Konu Sahibi pismanperi
-
O da küstü ve küfür ederek bulunduğumuz yerden kalktık.
Bu ne yaa pardon ama arada sirada normal insanlar gibi iletisim kurup iliskinizi yasayabiliyormusunuz? Küfür etmek, bi ortamda bagirip cagirmak, sizin onun bogazini sıkıp birde vurmaniz sonra dengesiz insan gibi gel böyle olmaz konusalim demeniz . Pardon ama sağlıklımısınız siz ne yaşıyorsunuz iliskimi bunun adı??
Hee insanlarin icinde bagirmadiysa size, sessizce bagirip kufur ettiyse sorun yok Allah askina bi kendinize gelin kadınlık gururunuzdamı yok??evet normal insanlar gibi iletişim kurabiliyoruz. İnsanların içinde bağırıp çağırmadık sesimizi yükseltmedik ama onun bana yaklaşımı küfür etmesi sonrasında yine devam etmesi neticesinde ben ona saldırdım.
Ben su kavgalarda bu seviyeye nasil geliniyor anlamiyorum. Bir insan sevdigi kadina nasil kufredebilir. Siz nasil hala onunla bir de yemege gidiyorsunuz?
Bir de hala arıyorsunuz. Aramayin lutfen.
umarım hiç anlayacak bir durumla karşılaşmazsınız. Şöyle geliniyor, siz ne söylerseniz içinden hata bulunmak amacıyla dinleniyor baştan aşağı her söylediğiniz ve yaptığınız eleştiriliyor devamlı suçlanıyorsunuz bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde senin yüzünden deniyor. Sonra küsüyor canı istediğinde bir şey yokmuş gibi davranıyor sonra siz bunu çözelim dediğinizde senle birşey çözülmez deniyor ve buna da tepki gösterdiğinizde karşınızda bir duvar görüyorunuz o kadar bastırlıp öfkeleniyorsunuz ki kontrol dışı kalıyor herşey sonrasında
Hee insanlarin icinde bagirmadiysa size, sessizce bagirip kufur ettiyse sorun yok Allah askina bi kendinize gelin kadınlık gururunuzdamı yok??
Erkeğe şiddet olaya gelnasıl ilişki yaşıyorsunuz Allah aşkına. Anlaşamıyorsanız ayrılın gitsin. Ne o öyle döve döve adamı yanında tutamazsın ki
O tartışmadan sonra yemeğe gitmezdim ben kocam değil ne haddine bağrmk
Şiddet göstermekle haksızdım çok haklısınız ancak ben sözel ve psikolojik şiddete maruz kaldığım için bunu yaptım dayanamadım artık. İnanın tahammü etmek oldukça güçtü söylenenler karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?