Bana bir akıl verin!...

pismanperi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
328
269
103
Merhaba arkadaşlar,
Size danışmak istediğim bir konu var. Hayatımdaki insanla geçen hafta dışarı çıktık ufacık bir konuyu konuşamamak kavgaya sebep oldu. Benim anlayamadığım bir şeyi adeta zihinsel engelli birine anlatır gibi tek tek beni küçümseyerek anlatmaya başlaması üzerine ona kızdım ve bana bu şekilde davranmaması gerektiğini söyleyerek tepki verdim. O da küstü ve küfür ederek bulunduğumuz yerden kalktık. arabada hiç konuşmadık 2 saat sonra yemeğe gittik orada da beni yok sayarcasına etrafı ile ilgileniyordu Ben de minicik birşey dünya meselesi haline geldi dedim ve başladı sen hastasın, en iyisi bir uzun süre görüşmeyelim, ben sana yapacağımı biliyorum sen çocuksun hiçbirşeyi anlamıyorsun demeye ve bende yine tepki verdim ona tekrar hesabı istedi ve kalktık evin orada bir kavga daha ve ona vurdum boğazını sıktım ağlamaya başladım sinir krizi geçirdim resmen. Sonra indim ve aradım bu şekilde olmaz gel konuşalım diye o günden beri ne açıyor telini ne de mesajlara cevap veriyor. Ne olursa olsun ona vurmamam gerektiğini söyleyerek özür diledim cevap vermedi evine gittim beni içeri almadı. İçim o kadar dolu ki ben hatamı kabul ediyorum ama onun bana aptal muamelesi yapmasını kaldıramıyorum. o günden beri sanki ölmüş gibi hiç ses ve cevap yok ben ne yapayım şimdi? Sürekli arayıp yazmak istiyorum ona karşı tarifsiz bir öfke duyuyorum ne yapmalıyım?

Bu ne yaa pardon ama arada sirada normal insanlar gibi iletisim kurup iliskinizi yasayabiliyormusunuz? Küfür etmek, bi ortamda bagirip cagirmak, sizin onun bogazini sıkıp birde vurmaniz sonra dengesiz insan gibi gel böyle olmaz konusalim demeniz . Pardon ama sağlıklımısınız siz ne yaşıyorsunuz iliskimi bunun adı??

Şiddet göstermekle haksızdım çok haklısınız ancak ben sözel ve psikolojik şiddete maruz kaldığım için bunu yaptım dayanamadım artık. İnanın tahammü etmek oldukça güçtü söylenenler karşısında

Erkeğe şiddet olaya gel nasıl ilişki yaşıyorsunuz Allah aşkına. Anlaşamıyorsanız ayrılın gitsin. Ne o öyle döve döve adamı yanında tutamazsın ki

evet normal insanlar gibi iletişim kurabiliyoruz. İnsanların içinde bağırıp çağırmadık sesimizi yükseltmedik ama onun bana yaklaşımı küfür etmesi sonrasında yine devam etmesi neticesinde ben ona saldırdım.

Hee insanlarin icinde bagirmadiysa size, sessizce bagirip kufur ettiyse sorun yok Allah askina bi kendinize gelin kadınlık gururunuzdamı yok??

Ben su kavgalarda bu seviyeye nasil geliniyor anlamiyorum. Bir insan sevdigi kadina nasil kufredebilir. Siz nasil hala onunla bir de yemege gidiyorsunuz?
Bir de hala arıyorsunuz. Aramayin lutfen.

umarım hiç anlayacak bir durumla karşılaşmazsınız. Şöyle geliniyor, siz ne söylerseniz içinden hata bulunmak amacıyla dinleniyor baştan aşağı her söylediğiniz ve yaptığınız eleştiriliyor devamlı suçlanıyorsunuz bu konuda rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde senin yüzünden deniyor. Sonra küsüyor canı istediğinde bir şey yokmuş gibi davranıyor sonra siz bunu çözelim dediğinizde senle birşey çözülmez deniyor ve buna da tepki gösterdiğinizde karşınızda bir duvar görüyorunuz o kadar bastırlıp öfkeleniyorsunuz ki kontrol dışı kalıyor herşey sonrasında

Şiddetın her turlusune karsıyım :/ bı kadının sıddete basvurması da en az erkegınkı kadar ıgrenc, sımarıklık yapmıssınız o hareketler hıc olmamıs acmaz acsada tekrar baslamayın bı kere yuz goz olmussunız artık daha da beter olur

Siz ayrilin bu adamdan. Birbirinize iyi gelmiyorsunuz belli ki. Bence sevgi, saygı da yok zaten aranizda. Sizi mutlu edebilecek bir suru insan var disarida.

Erkeğe şiddet olaya gel nasıl ilişki yaşıyorsunuz Allah aşkına. Anlaşamıyorsanız ayrılın gitsin. Ne o öyle döve döve adamı yanında tutamazsın ki

Ben onu dövmedim bana yapılan sözel şiddetin karşılığında kendime yakışmayan bir harekette bulundum. amaç onu yanımda tutmak değil bana yaptığının bendeki yansıması sadece

Boğaz sıkmalı kısımlara girmiyorum; bunun haricinde:

Sevgilinizin size uyguladığı şeyin adı duygusal şiddet.
Uzun vadede insanı insanlıktan çıkaran bir şiddet türü, kolay normalleştirilir de.
Ayrılın, kendi iyiliğiniz için.

Birakip gitmekte bir seçenek, bunu biliyorsunuz değil mi? Ve madem tahamül etmek bu kadar zor, ayrilin gitsin. Boğazini siktiğiniz kişinin nasil yüzüne bakmayi düsünüyorsunuz?

Ayrica erkek üye olduğunuzu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…