- 9 Kasım 2017
- 486
- 1.007
- 18
- 41
- Konu Sahibi pismanperi
Bu adamla olan iletisimini keserek başlayabilisin gerçekten.Ne gurur kaldı ne kendime saygı nasıl kazanacağım bunları geri?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu adamla olan iletisimini keserek başlayabilisin gerçekten.Ne gurur kaldı ne kendime saygı nasıl kazanacağım bunları geri?
Boğaz sıkmalı kısımlara girmiyorum; bunun haricinde:
Sevgilinizin size uyguladığı şeyin adı duygusal şiddet.
Uzun vadede insanı insanlıktan çıkaran bir şiddet türü, kolay normalleştirilir de.
Ayrılın, kendi iyiliğiniz için.
şiddete şiddetle karşılık vermek yerine terketseydiniz size şiddet gösteren insanı?? Niye hala kapısına falan dayanmalar takıntılı mısınız? Normal değil yaptıklarınız çünkü.Şiddet göstermekle haksızdım çok haklısınız ancak ben sözel ve psikolojik şiddete maruz kaldığım için bunu yaptım dayanamadım artık. İnanın tahammü etmek oldukça güçtü söylenenler karşısında
Kadın üyeyim erkek değil, Çok mahcubum yaptığımdan ama bana yapılanlar inanın boğaz sıkmaktan daha ağırBirakip gitmekte bir seçenek, bunu biliyorsunuz değil mi? Ve madem tahamül etmek bu kadar zor, ayrilin gitsin. Boğazini siktiğiniz kişinin nasil yüzüne bakmayi düsünüyorsunuz?
Ayrica erkek üye olduğunuzu düşünüyorum.
şiddete şiddetle karşılık vermek yerine terketseydiniz size şiddet gösteren insanı?? Niye hala kapısına falan dayanmalar takıntılı mısınız? Normal değil yaptıklarınız çünkü.
Evet haklısınız ben benlikten çıktım artık tahammülsüz kendine güvenini yitirmiş biri oldum ve evet boğazını sıktım çok büyük hata ancak Allah şahit böyle biri değilim bana yapılanın karşılığında tepkisiz kalamadım. İyilikle söyledim olmadı kötülükle olmadı adeta çıldırdım.
Boğazını sıkıp vuran birine ne diyebilirdi ki. Bilemedim.Ben su kavgalarda bu seviyeye nasil geliniyor anlamiyorum. Bir insan sevdigi kadina nasil kufredebilir. Siz nasil hala onunla bir de yemege gidiyorsunuz?
Bir de hala arıyorsunuz. Aramayin lutfen.
valla yapmayın bence hiç hoş gözükmüyo burdan çünkü.. Hele ki bi kadına hiç yakışmayan bişey böyle hareketler.. Kendinizi savunmak için çünkü o bana böyle şöyle yaptı diyosunuz ama zaten size öyle böyle yapan insanın yanında ne işiniz var?? Kaldı ki kapısına dayanmak?? Bırakın gitsin ne hali varsa görsün..Sanırım takıntı yaptım, hazımsızlık yaptım hiç normal davranamadım
İnsanlar yaşamadıkları şey hakkında çok kolay konuşabiliyor onları da anlıyorum belki ben de bunları daha önce yaşamamış olsaydım karşımdakini anlayamazdım. Ancak dayanılır gibi değil ben ki Peygamber sabrına sahip biriyken gözüm döndüİnsanı bazen o noktaya getiriyorlar, anlıyorum sizi. Ben hiç o derece yapmadım ama bir kere el kaldırmıştım erkek arkadaşıma, sadece el kaldırma yani vurmadım ama çok aşırı sinirlendirmişti. Burada yorum yapanları bazen anlamıyorum, hep mükemmeller sanki. Bence arama sen de , mesaj fln atma bir süre, ikinizde kafanızı dinleyin. O sana dönerse konuşursunuz, sen artık arama.
Boğazını sıkıp vuran birine ne diyebilirdi ki. Bilemedim.
Konu sahibi üstelemeyin artık en doğrusunu yapmış ayrılmakla ikiniz içinde.
Ben tüm o küfür ve hakaretlerden aşağılamalardan sonra yeter artık diye boğazını sıktım. Bana gül bahçesi sunmuştu da ben onun boğazını sıkmış değilimBoğazını sıkıp vuran birine ne diyebilirdi ki. Bilemedim.
Konu sahibi üstelemeyin artık en doğrusunu yapmış ayrılmakla ikiniz içinde.
Benimde öyle haklısın. İnsan yediremez ya elini tuttuğun insanın küfür etmesine/ küfür edilmesine. O kadar kolay çıkar oldu ki ağızdan, espriler bile böyle artık maalesef.Oncesinde kufurlesmisler ama. Bir konudan tartisiliyor bir sekilde. Cay icerken kufurlesecek seviyeye geliniyor. Aklim almiyor pek![]()
ŞöyleOncesinde kufurlesmisler ama. Bir konudan tartisiliyor bir sekilde. Cay icerken kufurlesecek seviyeye geliniyor. Aklim almiyor pek![]()
Haklısınız ne diyebilirim. Oda kendince haklı bi yerde ama.Ben tüm o küfür ve hakaretlerden aşağılamalardan sonra yeter artık diye boğazını sıktım. Bana gül bahçesi sunmuştu da ben onun boğazını sıkmış değilim
Şöyle
Ben: canım ben onu anladım açıklar mısın
O: sen zaten anlayamıyorsun ya ben sana izah edeyim. Biz şimdi böyleyiz ya hani, daha o durum olmadı ya hani, olursa diye, bak olmadı ya ...
Ben: Benimle böyle konuşma aptal mıyım da bu şkeilde açıklıyorsun lütfen bunu ypma artık tahammül edemiyorum.
O: Seninle asla konuşalamaz ben aptalım değil mi yoksa sen normalsin.
ve küsüyor
Ben: canım insanlar konuşabilmeli neden kavga haline geliyor bu olay gel çözelim kırmayalım birbirmizi
O: kalkıyoruz
hesabı istiyor üstünü giyinirken kolundan tutuyorum ve napıyosun yapma diyorum, kolumu sıkıyor Ananın A...nı yapıyorum diyor. böyle başladı
Bu adamla olan iletisimini keserek başlayabilisin gerçekten.
Siz sanirim bu iliski yuzunden böylesiniz, karsinizdaki adamin size saygisi olmadigi icin siz bu sekilde davraniyorsunuz ama bunun yerine kendinize olan inancinizi ozguvenizini ve sayginizi tam olarak kaybetmeden bu adamdan , bu iliskiden uzaklasmaniz gerekiyor. . Unutmayin sizden degerli kimse yok ..HAklısınız yapmam gereken o. İnanın içim öyle dolu ki kaç gündür göz yaşım boğazımda