Bana bir akıl verin

Thyke06

Amin der susarım.. Dua'm belli Duyan belli...
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
192
91
98
iyi aksamlar hanımlar :)
Bana bir akıl verin neolur ben isin icinden çıkamıyorum
iki adam var biri benim aklımdan çıkmıyor seviyormuyum takıntımı bilmiyorum, konusmayı kestik gibi birsey ama sosyal medyada benim ona söyledigim sözleri paylasıp duruyor, numaramı hâlâ silmedi konustuğumuz zaman sürekli beni kırmaktan korktuğunu kendini cözemediğini söylüyor, ne gidiyor ne gitmeme izin veriyor !!
Diğer tarafta beni üzmekten korkan , herseyimle ilgilenen, sürekli benimle konusmak isteyen,fikirlerimi önemseyen,benimle hayal kurmayı sevdiğini söyleyen biri var ama onada sürekli dışgörünüsün önemli olmadığını söyleyen ben tamda bu sebepten bir türlü tam ısınamıyorum
artık biri olsun hayatımda istiyorum ama neyapacağımı bilmiyorum sizin fikirlerinizi merak ediyorum
sevenmi sevilenmi mutlu eder ?

Seveni deneyin belki siz de onu seversiniz diğeri tutarsız
zamanla alısırmıki insan?
Tek sorun dışgörünüş aslında yoksa cok kibar anlayıslı birisi ama iste kafam karıstı belki aynı şeyleri yasamıs hanımlar vardır diye düsündüm..

zamanla alısırmıki insan?
Tek sorun dışgörünüş aslında yoksa cok kibar anlayıslı birisi ama iste kafam karıstı belki aynı şeyleri yasamıs hanımlar vardır diye düsündüm..
Ben daha önceden hiç bepenmediğim birinin karakterini sevmiştin zamanla dış görünüşü bile sempatik güzek geldi

Bir öylr bir böyle konuşan kararsız tutarsız insanları hiç sevmiyorum sadece yorgunluk
evet bende hep öyle söylerdim ama bir baksa icim eriyo sanki onun yanında heyecanlanıyorum, bulustuğumuz zamanlar geliyor hep aklıma engel olamıyorum

Sizi önemseyen size değer veren adama şans verin derim. . Diğer kişi ne istediğini tam olarak bilmeyen, belirsiz olan bi adam bu yüzden hiç boşuna kürek çekmeyin o kişide. .
insan sevip sevmediğini anlamazmı neyin kararsızlığı ahh cözebilsem?
bazen cok ilgili beni takip ettiğini hissediyorum bazende sanki hic umurunda değilim keske hic tanımasaydım onu

Ben daha önceden hiç bepenmediğim birinin karakterini sevmiştin zamanla dış görünüşü bile sempatik güzek geldi
söylemeyi unuttum onunla aramda biraz mesafe var yanımda olsa belki ısınmak daha kolay olurdu..

Evlenmedigin surece duygularının pesinden gitmeni tavsiye ederim. Ben flörtlerimde duygularıma engel olamadığımda kendimi hic dizginlemedim. Yaşayıp gördüm. İçimde kalacağına acısıyla tatlısıyla yaşarım daha iyi..
Diğerini denesen de hep aklın diğerinde kalacak seni sevenin seni mutlu etmesine izin vermeyeceksin.

Eşim sarışındır ve ben sarışınlardan hiç hoşlanmam.
Ama ikinci kategoriye girerdi eşim.
Seveni tercih ettim hiç pişman değilim. Denemekte fayda var.

ben de hicbiri derim cunku madem seni seven cok kibar cok iyi bir insan eger sen ona sans verirsen ve yapamazsan sonucunda onu cok uzebilirsin. ve aklin gayet net bir sekilde obur kiside kaldigi icin pek mutlu olabilcegini sanmiyorum seni seven insanla, belki anlik mutluluklar olabilir ama hep eksik hissedersin. cunku ben de benzer bir sey yasamistim acikcasi benim fikrim bu yonde

Haklısınız ama artık hep adım atan taraf olmak gururumu incitmeye başladı canım yanıyor..
Hemde artık bir düzenim olsun istiyorum 29yasındayım kararsızlık icinde gidip gelmek istemiyorum

Eşim sarışındır ve ben sarışınlardan hiç hoşlanmam.
Ama ikinci kategoriye girerdi eşim.
Seveni tercih ettim hiç pişman değilim. Denemekte fayda var.
Tesekkür ederim aynı durumu yasayan insanlardan yorum almak önemli benim icin sizi ne etkiledi yada hemen fikriniz değistimi öğrenebilirmiyim ?

inanın encok onu üzmekten korkuyorum oyüzden araya mesafe koydum ama beni beklediğini canı yanacaksada yaşayıp görmek istediğini söylüyor benimde kafam karıstı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…