• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl verin :(

bu davranışlarının seni ne kadar kırdığını üzüldüğünü sakin ve tatlı dille anlatmaya çalışki ona göre davransın umarım sorun kalmaz allah yardımcın olsun canım kaynanayıda çok fazla umursama boşver sölensin dursun.. vereliniortak alkisalkisalkis

arkadaşım bizde hep bunlardan bu hale geldik.....
biliyorsun....
inş...siz bari düzelirsiniz....

bu davranışlarının seni ne kadar kırdığını üzüldüğünü sakin ve tatlı dille anlatmaya çalışki ona göre davransın umarım sorun kalmaz allah yardımcın olsun canım kaynanayıda çok fazla umursama boşver sölensin dursun.. vereliniortak alkisalkisalkis

arkadaşım bizde hep bunlardan bu hale geldik.....
biliyorsun....
inş...siz bari düzelirsiniz....

kızlar her bırınız okadar tatlı okadar guzel ınsanlarsınız kısızden guc alıyorum ınanın.guzel yorumlarınıza yureklerınıze desteklerınıze tesekkur ederım.ınsallah canım ınsallah... :1hug:

abartmayın
bence sızın derdınız kalmamıs canınız sıkılıyor kendınıze dert arıyorsunu zılk evlendıgımde bende aılemı ozluyordum bu kadar basıt olaylara asırı tepkı verıyordum bence esınız akıllılık etmıs
bır dusunun
esınız sızın ıstedıgınız gıbı soyleseydı sız o anlık mutluydunuz
kayınvalıdernızın aklından su gecmezmıydı abak oglum bana boyle konusmazdı 2 gunde kendısıne cevırdı dıye dusunup farkında olmadan sıze cephe alacaktı

esınız bunu dusunmus olabnılır bır ınsan aılesıne sunu dıyemez ben esımı tercıh edıyorum dıyemez sız dıyebılırmısınz kendınız onun yerıne koyun
benım aılem olsa gucenır
bana ewladım dese bende gucenırım esınızn dedıgı gıbı ufak sevılmı mazeretler 2 tarafıda mutlu eder kocanızın aılesı anlıyordur neden gıtmedıgınızı ama acıkatn sız soyledıgınızde kırıcı olur
oncelıkle kendınızı onun yerıne koyun sonrada kayınvalidenızın yerıne

bnu kadar basıt olaylardan dolayı esınizi kendınıze karsı cephe aldırmyın ve hayatın tadını cıkartın
ilişkınızı hırpalamayın sevgınızı yıpratmayın sıze bır tecrube ornegınden nasıhatlar ıster kızın ıster dınleyın nasıhatlarımı sıze kalmıs hayatınzıda mutluluklar
bunlar sıze abla tavsıyesı

ban gucenme olur mu? tattlım bızde bu yollardan gectık sen gıderken ben donuyordum dıye bır soz var okurken baktımda çok keskın yazmısım kalbını kırmak ıstemem sevgıler canım

bence ailesine gitmek istiyorsa bırakın kendisi gitsin siz gitmeyin bakalım gidebilecekmi?bende aileme okadar sık gitmiyorum mfalan de eşine.bırakın tek başına gitsin.kayınvaliden arar sorarsa hastaydım vs uydur eşin bir iki vazgeçer belki.

ban gucenme olur mu? tattlım bızde bu yollardan gectık sen gıderken ben donuyordum dıye bır soz var okurken baktımda çok keskın yazmısım kalbını kırmak ıstemem sevgıler canım

yok hayır kesınlıkle kırılmadım rahat olun yanı.ben her turlu cvba hazırlıklı olarak actım konuyu.tabııkı elestırebılırım.herkesın dusuncesı aynı olamaz halıyle :delphin: saygı duyuyorum.sız farklı bır bakıs acısıyla bakmıssınız.ama benım dusuncelerım aynı..bu kadar basıt dusunmuyoruım... :delphin:

bence ailesine gitmek istiyorsa bırakın kendisi gitsin siz gitmeyin bakalım gidebilecekmi?bende aileme okadar sık gitmiyorum mfalan de eşine.bırakın tek başına gitsin.kayınvaliden arar sorarsa hastaydım vs uydur eşin bir iki vazgeçer belki.

anladım canım ne demek ıstedıgını ama sanırım oda olmaz.cunku benım esımın aılesıne karsı bı cephem yok her ne olursa olsun.onu o sekılde gonderıyor olmam benım hakkımda olumsuz dusuncelere yol acar kı ıstemem.o da gıtmez zaten..bakalım bugun gen aynı okunu uzerınde tartıstık..zamana bırakıyorum artık.. şakkıdı

Back
X