- Konu Sahibi PrincessOfwales
-
Sen kendine bir hayat kurmamışsın ve onu hayatının merkezine koymuşsun...kendine bunu yaptığın için haksızsın bence
üniversite 2.sınıf öğrencisi olarak, arkadaşların olmalı. sınav zamanların dışında çok aktif olmalısın. üstelik aile yanında da değilsin... niye erkek arkadaşının peşine düşüyorsun? hatalısın. arama. bırak. ya şımarmış, ya senden soğumuş... hepsi olabilir. çok seviyor da olabilirsin ama koşma peşinden. çok pişman olursun ileride. hep içinde acaba kalır "koştum da mı oldu" diye. gençsin, sevilmek hakkın. senin peşinden koşulması gerek. ben senin yaşındayken erkekler ısrar ederdi çıkalım diye, ben ailem izin vermiyor der çıkmazdım... seni haketmeyene bu kadar değer verme. kendine hayat kur. çevre yap. üniversitte yılların bir daha geri gelmeyecek. adabınca gez toz, çık ayrıl... yaşının yaşaması gereken her şeyi yaşa... ileride bunlar için çok pişman olursun. o adam seni ararsa arar. aramazsa boşver.
tanıdıgım sıkı mac kolık arkadaslarım ve akrabalarım oldu.dolayısı ıle yasantılarını bılıyorum.malesef eslerı evde onlar mac ızlerken cay doldurup hızmet edıyodu.bunlar ıflaholmazlar yanı.ıs ve mac dısında benle ılgılenmesıne razıyım dıyosan devam et.ayrıl dıyemem ama bununla mutlu olamazsınız.ben olsam bıdaha gorusmem ılgı ısterım sevgı romantızm zaman ayırmasını vs vs.neysekı sevgılıymıssınız ya evlı olsaydınız.gecmıs olsun dıyorum daha da bısey demıyorum anlayın
Üzgünüm ama haklısın... Hadi işi gücü neyse de maç için seninle buluşmak istememesi, bir buçuk saat takılırız sonra ben maç izlemeye giderim demesi gerçekten düşüncesizlik. Otur ciddi ciddi konuş bu konuyu bence. Benim başıma gelse ben de aynı tepkiyi verirdim. İş, güç, yorgunluk sebebiyle bizim de erkek arkadaşımla buluşamadığımız zamanlar oluyor ama zaten az görüşülebilen bir durumda maç geçerli bir sebep olamaz.
evet, tam olarak bunları istiyorum. ama ben yap demeden yapmasını. psikoloji okuyorum, ailesinden sevgi görmemiş, ilgi görmemiş bilmiyo derdim ama onu da diyemiyorum. ailesinden de görmüş, çok iyi insanlar ama karakter işte.
evine gidip televizyonunu parçalamak istiyorum, sen anla artık durumumu
utku, çok teşekkür ederim ilgin ve emeğin için.
Bu tür konular daha önce de açıldı ve oralarda da kendi deneyimimi anlattım. Benim eşim de senin sevgilin gibiydi biz sevgiliyken (üniversitede). Hep ben ararım ben buluşalım derdim. Sonra kendime ek iş buldum bir de bir derneğe üye oldum. Aramaya vaktim olmuyodu doğal olarak aramaya başlıyodu. Ben de gidemiyordum bir çoğunda... Yani kaçan kovalanır atasözümüz vuku buldu sonunda. Şimdi de evlendik bilgisayara sardı. Önceleri çok kızdım..Sonra yeni geldiğim bu şehirde arkadaş ortamı kurdum..ve o gruptan bahsedince bile gıcık oluyor.. erkekleri geçti kadınlardan kıskanıyor...
benım tanıdıgım mackolıklerdense eger okuluna odaklan bı taraftanda gozunu acık tut muhakkak ıstedıgın gıbı bırı vardır etrafta.ben evlenmeden esımle 5yıl cıktım.ınan dogruyu soyluyorum mac ızlerım evde falan gıbı durumu olsaydı evlenmezdım.ha mıllı macları ızlıyosa sadece bende ızlerdım onla ama her maca bakıyosa bunu ne okursan oku halledemezsın.bosver dısarı dogru duzgun erkek dolu.gaz vermıs gıbı olmayım ama senı haketmeyenlere deger verme
2 üniversite birden okuyorum, lisans ve açıköğretim önlisans. dersler baya vaktimi alıyor ama daha önce de söylediğim gibi boş zamanlarımın hep ilk önceliği erkek arkadaşım oluyor, çok seviyorum. o da beni seviyor eminim. ama bu hastalık bence. inşallah fb yenilir bu gece
kaçıcam ben de artık. bana çok yardımın dokundu, çok teşekkürler helal et hakkını.
sana da kolay gelsin
az önce aradı, yarın erken çıkayım seni istediğin yere götüreyim dedi.
gayet normal ama otoriter bir ses tonuyla, yarın işim var, makale yazıcam ve açıköğretim sınavlarına çalışmaya başlıcam dedim.
tamam dedi, bişeyler daha söylüyordu, görüşürüz dedim ve kapattım duymamış gibi.
insallah yenilir
hatta bunu erkekarkadasina mesaj olarak yaz yolla, yenilirse anlarki bedduan tutuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?