bana bir akıl verin....

kavga etmekte çok haklısın canım, ben de olsam kavga ederdim.
pek sanmıyorum ama öyle umuyorum, sıkıntıya gelemeyen, ilişkimizi yıpratmak istemeyen düşünceli(!) sevgilim benim.
evet, aramıyorum sormuyorum.
çok da iyi yapıyorum

İyi yapmışsın ne diyebilirim azcık aklını başına alsın

totem yaptım derbiyi izlemezsen kazanacaksınız diyebilirsin meselaa:)))

bilmeyenler için totem yapmak: aşk tutulması filminde fanatik sevgili yapardı,bu maçı izlemezsem kazanırız diye düşünürdü ya da şöyle şöyle yaparsak uğur getirir şeklinde.Biraz bizim yaptığımız 'allaaam nolur kazanayım,söz sadaka vericem yarabbim,nolur geçiim şu sınavı' gibi bişey:)))

ama bu tabiiki günü kurtaracak,geçici bi çözüm,sorunun kaynağına inmek gerekiyo...

canım benim..bi kere sen onun yasadığı yerde bi universite tercih etmekle bütün ipleri ona vermissin.benim için ailesini arkadaslarını bıraktı yanıma geldi diye düşünüyorsa eğer senin ona muhtaç olduğun gibi bi fikre kapılıp senden daha düşüncesizce davranabilir ilişkinizde..

ama eminim kotu niyetli değildir.uzun ve ciddi bir beraberliğiniz varmıs sonucta.bana sorarsan seni seviyor tabiki ama az biraz soğumuş yada biraz kendine vakit ayrmak istiyor da olabilir...

üstüne gitme derim, sonucta üniversitedesin arkadaslarınla cık sosyal aktivitelerde bulun hafta sonlarını onunla değil arkadaşlarınla geçir sinemaya git mesela Fetih 1453 ü kacırmayın derim hehe

kendine part time iş bulabilirsin yada kursa yazılabilirsin yabancı dil kursları olabilir çizim kursları ilgi alanın neyse.kurslar zaten hafta sonlarının büyük bi bölümünü kapsar bu sayede hem yararlı bi iş yapmış hemde aklını ondan uzak tutmuş olursun.

üstüne gitme! erkek milleti boyle kaçarsın kovalar kovalarsın kacar

o aramadıkça arama! boylece merak edicek o daha çok arayacak

kendine sıkıntı yapma bu durumu sakın, her ilişkide normal böyle şeyler... sonucta seviyor ve seviliyorsun canımm bundan değerli bişey olamaz hayatta

konu erkekler olunca kadınlar sürekli şikayet eder diyerek konuya gireyim
öncelikle ilişkiniz yeni değil ama bu demek değildir ki daha az görüşmelisiniz. benim 2 yıldır bi ilişkim var yazlığa gidiyor bi yazın 2 hafta falan onun dışında her gün görüşüyoruz ve hiç sıkılmadık bundan
benim sevgilim de maç izlemeyi çok sever yalnız şöyle bi durum var bana söyler gel beraber gidelim izleyelim bu benim hoşuma gidiyor çünkü maç izlemek sevdiği aktivitelerden biri ve bunu benimle paylaşıyor.
erkek arkadaşınız size sanki zorla vakit ayırıyormuş gibi bu üzücü bi durum.
konuya yazdığınız cevapları okumadım ama konuşmayı deneyin şikayet etmeden konuşursanız daha bi anlayışlı olduğunuzu görür. en basitinden beraber gidip izleyelim diyin.
yalnız bi kaç yorum dikkatimi çekti gerçekten hayatınızın merkezi haline getirmeyin. kendinize ve arkadaşlarınıza vakit ayırın kafanızı biraz böyle dağıtın bazı günler aradığında buluşmak için hemen heves etmeyin burnu sürtsün ki anlasın sizin değerinizi
amma uzun yazdım yahu

Haklısınız..Sevdiğinizde kendince haklı.

Çok çalışıyor ve arta kalan zamanlarında ise tek hobisi olan maç izlemeyi tercih ediyor.

Bu size maçı tercih ettiğini göstermez bence.

Burada dikkat etmeniz gereken şey, devamlı olarak karşısındakinin buluşma talebiyle ve sık telefon görüşmeleriyle zaten sizi kaybetmeyeceği bir varlık olarak görüyor.

Tavır yaptığınızı kesinlikle belli etmeden, tlf. görüşmelerinizi düşürmeniz gerekiyor ve en önemlisi uzun bir süre ''görüşelim özledim'' cümlesini ağzınıza almamanız gerekiyor.

Bir süre geçtikten sonra o teklif edecektir ve siz bu durumda kendinize ait bir bahane uydurup kibarca ret etmelisiniz.

Sonra devamı gelirse buluşma teklifinin, üzerinize düşerse demek ki kendisinin bile fark etmediği ''üzerine düşünce burnu kalkma sendromu'' yaşıyor. :)

Yok düşmezse demek ki ya bu adamın huyu bu, ya da ilişkiniz yorulmuş.

Biraz sizden farklı bir siz görsün bu aralar.

canım benim, çok teşekkürler zaman ayırıp yazdığın için.
bana da gel beraber izleyelim diyor ama hangi birini beraber izleyelim? benimki de can. u-16 ligine kadar izliyor.
evet, dün akşam aradı saat 1 gibi, özür diledi benden. daha dikkatli olucam, yarın akşam erken çıkıcam işten (erken dediği saat 19da) falan dedi. hiç gerek yok, yarın müsait değilim dedim kapattım.

ne kadar farklı bi bakış açısı kazandırdın bana
haklısın, hemde öyle çok haklısın ki.. beni kaybetmeyeceğinden emin, o yüzden kaybedebilceklerine daha çok ilgi gösteriyor, şimdi sayende farkettim bunu.
sadece maç değil, arkadaşları için de bu böyle.
ben gece çıkalım dediğimde bin türlü bahane uyduran adam, ofisinden plan yapıldığında yoklama varmış gibi gider.
sana çok teşekkür ederim. gözümü açtın

Canım ilk başta telefon görüşmelerini azalt ve bir süre sen arama. Bırak o seni arasın.
Aradığında sakın "özledim , görüşelim" falan deme. Zaten dediğin kadar demişsin. Biraz da o bunları söylesin.
Sürekli bunları söyleyince erkeğin totosu tavan yapıyor .

Asla onu hayatının merkezine koyma.
Onsuz da yaşabilirim düşüncesine sahip ol.
Emin ol böyle davranınca karşındaki peşinden koşuyor.
İpleri asla onun eline vermiceksin.
Ve bir de erkekte karşısındakini kaybetme korkusu olucak. O korkuyu ona vereceksin.

He bir de şunu söyliyim. İlgini ona belli etme.
Belli ettiğin an kaçıyorlar. Tecrübeyle sabit

hiçte haksız değilsin bence.
sevgili telefonda konuşmak için mi vardır ki?
düşüncelerini adamakıllı konuşmalısın sevgilinle yüzyüze.
seni anlaması için ciddi bir konuşma yapman gerek.
maç için sevgiliyle buluşma mı ertelenirmiş.

görüşmeme olayını ona tavır alarak değil, sanki hiçbi sorun yokmuş gibi davranarak uygulaman daha işe yarayacaktır. o şimdi düşünüyor ki sevgilim kızdı o yüzden görüşmüyor. HAYIRR sen gerçekten başka bi hayatın olduğu için bu görüşmeleri azalt. o zaman merak edecek. ne oldu acaba benden soğudu mu diye. bunu kızarak yaparsan nasılsa affettiririm deyip eski haline dönmesi an meselesi

teşekkür ederim kızlar yardımlarınız için, artık daha farklı bakıyorum olaylara, daha farklı davranıyorum.

her şey hepimiz için güzel olsun inşallah

cevap veremediklerim alınmasın bana:2:
barıştık, her şey normale döndü, özür diledi, seviyo beni seviyo
çok teşekkürler kızlar, iyi ki varsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…