- Konu Sahibi PrincessOfwales
-
Benim eşim Beşiktaş aşkı uğruna iki kuzenimin düğünlerine maçları izledikten sonra geldi,ne kavgalar etmiştim..
Erkekleri anlamak zordur canım..Belki fazla sıkıntıya gelemiyordur,sık görüşerek ilişkinizi yıpratmak istemiyor olabilir..Sen görüşmelerini kıs biraz o sana yoğunlaşsın..
Bence yani...
sen cıngarı bide bende gör
nasıl atarlandım bi bilsen, erkek söz verir, adam tutar. sen bana işten geriye kalan tüm zamanım senin demiştin. ben senden onu da istemiyorum, ilgi istiyorum vs vs
beni tekrar tekrar bunları konuşmaya zorlama, iyice düşün taşın dedimve kendimi tebrik ettim
şeytan diyor ki, fenerbahçe yenildi, maçı izlemek için benimle görüşmediğine değdi mi diye mesaj at
dualarimiz kabul oldu mu
bak ben sana yaz demistim, gelmessen beddua ederim diye santaj yapardin ilerde
aptallığıma ver be kuzum
ama gerçekten duam kabul oldu, şükür sana yareppim!
konu erkekler olunca kadınlar sürekli şikayet eder diyerek konuya gireyim
öncelikle ilişkiniz yeni değil ama bu demek değildir ki daha az görüşmelisiniz. benim 2 yıldır bi ilişkim var yazlığa gidiyor bi yazın 2 hafta falan onun dışında her gün görüşüyoruz ve hiç sıkılmadık bundan
benim sevgilim de maç izlemeyi çok sever yalnız şöyle bi durum var bana söyler gel beraber gidelim izleyelim bu benim hoşuma gidiyor çünkü maç izlemek sevdiği aktivitelerden biri ve bunu benimle paylaşıyor.
erkek arkadaşınız size sanki zorla vakit ayırıyormuş gibi bu üzücü bi durum.
konuya yazdığınız cevapları okumadım ama konuşmayı deneyin şikayet etmeden konuşursanız daha bi anlayışlı olduğunuzu görür. en basitinden beraber gidip izleyelim diyin.
yalnız bi kaç yorum dikkatimi çekti gerçekten hayatınızın merkezi haline getirmeyin. kendinize ve arkadaşlarınıza vakit ayırın kafanızı biraz böyle dağıtın bazı günler aradığında buluşmak için hemen heves etmeyin burnu sürtsün ki anlasın sizin değerinizi
amma uzun yazdım yahu
Haklısınız..Sevdiğinizde kendince haklı.
Çok çalışıyor ve arta kalan zamanlarında ise tek hobisi olan maç izlemeyi tercih ediyor.
Bu size maçı tercih ettiğini göstermez bence.
Burada dikkat etmeniz gereken şey, devamlı olarak karşısındakinin buluşma talebiyle ve sık telefon görüşmeleriyle zaten sizi kaybetmeyeceği bir varlık olarak görüyor.
Tavır yaptığınızı kesinlikle belli etmeden, tlf. görüşmelerinizi düşürmeniz gerekiyor ve en önemlisi uzun bir süre ''görüşelim özledim'' cümlesini ağzınıza almamanız gerekiyor.
Bir süre geçtikten sonra o teklif edecektir ve siz bu durumda kendinize ait bir bahane uydurup kibarca ret etmelisiniz.
Sonra devamı gelirse buluşma teklifinin, üzerinize düşerse demek ki kendisinin bile fark etmediği ''üzerine düşünce burnu kalkma sendromu'' yaşıyor. :)
Yok düşmezse demek ki ya bu adamın huyu bu, ya da ilişkiniz yorulmuş.
Biraz sizden farklı bir siz görsün bu aralar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?