- Konu Sahibi PrincessOfwales
-
okuluma odaklanıyorum fazlasıyla zaten, ama gözümü açık tutup etrafımda istediğim gibi biri var mı diye bakmak biraz şerefsizlik gibi geliyor bana.
beni değerli gördüğün için teşekkür ederimsen de hep mutlu olursun inşallah evliliğinde
FB için ettiğin duayı geri alır mısın canım lütfen:)) ya bu arada psikoloji okuyorum demişsin o da dikkatimi çekti... bana ek iş bulmamı kendime ayrı bi hayat kurmamı bir psikolog tavsiye etmişti..ama terzi kendi söküğünü dikemiyor sanırım
yanlıs anladınız heralde benı ayrılmaya karar verırsenız ve ayrılırsanız dıye dedım hem bırıyle cıkın hemde baskasına bakının demedım.ayrıca sıze ayrılında demedım ben olsam dıye cevap verdım.tşk.ederım umarım sende mutlulugu bulursun
iyi olduğunuz bir gün arkadaşın dediği gibi bir mesaj atabilirsin : fb yenillse diye dua etsem benim canıma okumaya gelsen de seni görsem sonra maçı birlikte izlesejama şimdi değilll
özür dilerim, kırdım mı seni?
ayrılma kararını böyle bir nedenden almayacağımı sanıyorum.
kırılmadım nıye kırılayım.arkadasların soyledıklerınıde deneyın bır olmadı karar senın nasıl mutlu olcaksan oyle yap ıyı dusun ama.burdakı cogu kısı gıbı bende kardesım yada ablam olsa nasıl yorum yapar nasıl yonlendırırdım dıye dusunup oyle yazıyorum.kımseye art nıyet dusunmuyorum yanı senıde oyle dusunmedım.benmı yanlıs yazdım aceba dıye dondum cevap verdım hemen
kız ben bunu yaparsam uçarak gelir ve canıma tükürür
ucarak gelirse istedigini elde etmis olursun isteama bu tükürük olayi hosuma gitmedi
denemede fayda var bence bi beddua yolla bakalim noluyoönyargili olmayalim dimi
hahahaha sen çok yaşa
ama canıma susamadım, lütfen gaz vermeyelim
Valla haklısın ne diyim canım ya :26: Bende senin gibi davranırdım heralde iş için biryere kadar ama maç için seni ekmesi üstelik söz vermişken hiç doğru değil. Diğer yazılanları okumadım peki geldimi yanına sonra?
kızmakta kırılmakta haklısın bende olsam kızardım.eğer ilgiyi seven bir kızsan evlendikten sonra bu durum daha beter olacaktır emin ol. şimdiden önlemini al düzelmezse yol ver gitsin canım.belki acımasızca oldu ama ilgisiz bir erkekle ömür geçirmek zor
canım teşekkürler, çok iyisin (kalp smiley)
bence de doğru değil, ama benim yaptığım hatalar sonucu böyle.. hayatımın merkezine koyarsam hatta üstüne sen benim her şeyimsin dersem böyle olur işte.
aradı bi şey olmamış gibi, yarın için anadolu yakasına gezmeye gidelim, seni istediğin yere götüreyim dedi, işim var vs dedim kapattım.
sanırım şimdi işten çıkmıştır, eve varınca da arar. maç bitince de sonucu iyi olursa arar mutlu mutluçalışıyorum diye haber verir. fb yenilirse aramaz, ben ararsam ne yaptığını söyler. siniri geçene kadar da konuşmayız.
canım yaa kızma ama ben erkek arkadaşın şimdi böyleyse evlenincede değişceğini pek sanmıyorum.maç konusunda çok agresifleşebiliyorlar.ben fb taraftarı kız arkadasımdan biliyorum cok tartıstık maç konusunda kızlar böyleyse erkekleri düşünemiyorum.benim kız arkadasımın sevgiliside hic bulusalım demiyodu hep arkadasım hadi bulusalım diyodu kızın canına en sonunda tak etti cocuk cıkalım diyene kadar ağzını acmadıı sonunda cocuk cıkalım dedi tabi.madem bu kadar fanatik sende onunla maçlara gitsen bikac kere.acaba sen cok üstüne düştün diye mi böyle oldu hep senden bekliyo belki bu yüzden olabilir mi acaba ? bende cünkü öyleydim erkek arkadasım hep cıkalım dedi 2 sene boyunca haftasonu yaklastığında niye cıkalım demiyosun diye kıyameti kopartırdım daha 2 3 gün varken hep ondan beklerdim yani belki oda öyledir.
Ben teşekkür ederim canımValla kendimi senin yerine koydum çıngar çıkartırdım ben sözlüme ya Erkekleri anlamak zor gerçekten, kız arkadaşlarını can sıkıntısı giderici olarak mı görüyorlar anlamış değilim? :44: Bence sen ona, sana verdiği sözleri hatırlat canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?