bana bir akıl verin....

yanlıs anladınız heralde benı ayrılmaya karar verırsenız ve ayrılırsanız dıye dedım hem bırıyle cıkın hemde baskasına bakının demedım.ayrıca sıze ayrılında demedım ben olsam dıye cevap verdım.tşk.ederım umarım sende mutlulugu bulursun

iyi olduğunuz bir gün arkadaşın dediği gibi bir mesaj atabilirsin : fb yenillse diye dua etsem benim canıma okumaya gelsen de seni görsem sonra maçı birlikte izlesej ama şimdi değilll

başkasına çok güzel güzin abla olabilirken kendime gelince ''mum dibine ışık vermez'', ''terzi kendi söküğünü dikemez'' gibi güzide atasözlerimizi ispatlıyorum
2. sınıftayım ve gerçekten çok donanımlı yetişiyoruz. ama aşk girince işin içine ne yazık ki neyin doğru olacağını kestiremiyor insan.
o yüzden siz güzel bayanlardan yardım istedim ya
yok yok yarın gitmicem, kararlıyımdır

özür dilerim, kırdım mı seni?
ayrılma kararını böyle bir nedenden almayacağımı sanıyorum.

özür dilerim, kırdım mı seni?
ayrılma kararını böyle bir nedenden almayacağımı sanıyorum.

kırılmadım nıye kırılayım.arkadasların soyledıklerınıde deneyın bır olmadı karar senın nasıl mutlu olcaksan oyle yap ıyı dusun ama.burdakı cogu kısı gıbı bende kardesım yada ablam olsa nasıl yorum yapar nasıl yonlendırırdım dıye dusunup oyle yazıyorum.kımseye art nıyet dusunmuyorum yanı senıde oyle dusunmedım.benmı yanlıs yazdım aceba dıye dondum cevap verdım hemen

canım benim çok iyisin, teşekkür ederim.
yanlış anladığım için kusura bakma

Valla haklısın ne diyim canım ya :26: Bende senin gibi davranırdım heralde iş için biryere kadar ama maç için seni ekmesi üstelik söz vermişken hiç doğru değil. Diğer yazılanları okumadım peki geldimi yanına sonra?

canım teşekkürler, çok iyisin (kalp smiley)
bence de doğru değil, ama benim yaptığım hatalar sonucu böyle.. hayatımın merkezine koyarsam hatta üstüne sen benim her şeyimsin dersem böyle olur işte.
aradı bi şey olmamış gibi, yarın için anadolu yakasına gezmeye gidelim, seni istediğin yere götüreyim dedi, işim var vs dedim kapattım.
sanırım şimdi işten çıkmıştır, eve varınca da arar. maç bitince de sonucu iyi olursa arar mutlu mutlu çalışıyorum diye haber verir. fb yenilirse aramaz, ben ararsam ne yaptığını söyler. siniri geçene kadar da konuşmayız.

kızmakta kırılmakta haklısın bende olsam kızardım.eğer ilgiyi seven bir kızsan evlendikten sonra bu durum daha beter olacaktır emin ol. şimdiden önlemini al düzelmezse yol ver gitsin canım.belki acımasızca oldu ama ilgisiz bir erkekle ömür geçirmek zor

aslan burcuyum, çok ilgi severim gerçekten.
umarım düzelir

canım yaa kızma ama ben erkek arkadaşın şimdi böyleyse evlenincede değişceğini pek sanmıyorum.maç konusunda çok agresifleşebiliyorlar.ben fb taraftarı kız arkadasımdan biliyorum cok tartıstık maç konusunda kızlar böyleyse erkekleri düşünemiyorum.benim kız arkadasımın sevgiliside hic bulusalım demiyodu hep arkadasım hadi bulusalım diyodu kızın canına en sonunda tak etti cocuk cıkalım diyene kadar ağzını acmadıı sonunda cocuk cıkalım dedi tabi.madem bu kadar fanatik sende onunla maçlara gitsen bikac kere.acaba sen cok üstüne düştün diye mi böyle oldu hep senden bekliyo belki bu yüzden olabilir mi acaba ? bende cünkü öyleydim erkek arkadasım hep cıkalım dedi 2 sene boyunca haftasonu yaklastığında niye cıkalım demiyosun diye kıyameti kopartırdım daha 2 3 gün varken hep ondan beklerdim yani belki oda öyledir.

Ben teşekkür ederim canım Valla kendimi senin yerine koydum çıngar çıkartırdım ben sözlüme ya Erkekleri anlamak zor gerçekten, kız arkadaşlarını can sıkıntısı giderici olarak mı görüyorlar anlamış değilim? :44: Bence sen ona, sana verdiği sözleri hatırlat canım..

ben de fenerbahçeliyim ama bu kadar fanatiklik normal değil.. ben bundan sonra deneyeceğim, olay olduğundan beri hiç aramadım, o aradı.
bakalım nolucak

sen cıngarı bide bende gör
nasıl atarlandım bi bilsen, erkek söz verir, adam tutar. sen bana işten geriye kalan tüm zamanım senin demiştin. ben senden onu da istemiyorum, ilgi istiyorum vs vs
beni tekrar tekrar bunları konuşmaya zorlama, iyice düşün taşın dedim ve kendimi tebrik ettim

Benim eşim Beşiktaş aşkı uğruna iki kuzenimin düğünlerine maçları izledikten sonra geldi,ne kavgalar etmiştim..

Erkekleri anlamak zordur canım..Belki fazla sıkıntıya gelemiyordur,sık görüşerek ilişkinizi yıpratmak istemiyor olabilir..Sen görüşmelerini kıs biraz o sana yoğunlaşsın..

Bence yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…