• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl verin...

fizyoterapi ve rehabilitasyon

Oncelikli olan senin kararlarin tabi ki. Erkek arkadasin sana saygi duymak zorunda. Hicbir sey kufurlerini hakli cikarmaz.

Ama belki ikiniz icin daha mantikli olanini istiyordur. Beraber bi yola girmissiniz ve sen yari yolda vazgecmissin. Ayni seyi o yapsaydi tepkin ne olurdu bir dusun bence.

Su an kararin kesinse kendinden eminsen yapacak bir sey yok elbette. Ama eczaciligi birakmak cok akil kari gelmedi bana.

Tip icin birak birakicaksan bence..

Insanin anne babasi bile karismamaliyken o kimmis?

benim yatay geçişimi gizlemem onu çok kızdırdı bana olurda başvurursun ve geçemezsin geri döndüğünde yüzüne bile bakmam dedi bende eğer geçemezsem onuda kaybetmeyeyim diye bu konudan hiç bahsetmedim ona saklamam yüzünden baya sinirlendi

Anlayisli olsaymis o zaman, korkutup da saklamana neden olmasaymis.geçer siniri bosver

Oncelikli olan senin kararlarin tabi ki. Erkek arkadasin sana saygi duymak zorunda. Hicbir sey kufurlerini hakli cikarmaz.

Ama belki ikiniz icin daha mantikli olanini istiyordur. Beraber bi yola girmissiniz ve sen yari yolda vazgecmissin. Ayni seyi o yapsaydi tepkin ne olurdu bir dusun bence.

Su an kararin kesinse kendinden eminsen yapacak bir sey yok elbette. Ama eczaciligi birakmak cok akil kari gelmedi bana.

Tip icin birak birakicaksan bence..
tıpı kazanabilsem keşke :) eczacılıkta ftr de çok güzel meslek ama maddi sebeplerden dolayı eczacılığı bırakıyorum o yapsa çok üzülürdüm benim tek hatam ondan gizli yapmam

Meslek insanın üstüne yapışan bi şeydir. Giydiğin elbise gibi tarzın olur. Tabi ki istediğin bölümü okumak en doğal hakkın.

Senin için erkek arkadaştan başka vasfı olmayan biri meslek konusunda yaptırımda bulunamaz.
Senin mutlu olduğun bölümde okuman için teşvik etmesi gerekirdi. Çok bencil ve saygısız biri o.

Ayrıca o seni saklamak zorunda bırakmış. Küfür edeceğine kendi hatasının farkına varsın.
Gerçi küfür ettiği ana kadar çok kere terkedilirdi öyle bencil erkek. Senin yerin onun yanı mıymış? Pardon ne sıfatla?
Bazen çok komik oluyor bu erkekler.

tıpı kazanabilsem keşke :) eczacılıkta ftr de çok güzel meslek ama maddi sebeplerden dolayı eczacılığı bırakıyorum o yapsa çok üzülürdüm benim tek hatam ondan gizli yapmam

Eczaciligi kazanabilen insan biraz daha eforla tipi cok rahat kazanir. Eczacilikta para kazanamayacagini dusundugunden mi birakiyosun?

Cok iyi dusun. Erkek arkadasin kafani karistirmasin. Ondan bagimsiz bu iste tecrubeli bilen birileriyle otur konus.

O bıraksın senin istediğin bölüme geçsin madem o kadar yanında istiyor.

Haddini aşmış. Kendini suçlu hissetme, o sana kendisini affettirene kadar tavrını koy. Senin yapmak istediğin meslekten dolayı ne hakla küfürler savurabilir? Sonuçta sen isteğini belirtmişsin. Kabul etmemesine rağmen başvurman ve hak kazanman onu çıldırtmış ama buna hakı yok. Sen ilişkinin sorumluluğuyla ona haber vermişsin belki fikir sormuşsun, o hanzo izin olarak algılamış.

gelecegıne mudahale ettırmedıgın cok iyi olmus. ilerde allah koryusun ayrılsanız sen ıstemedıgın yerde istemedıgın bolumde okuor olucaktın mutsuz olucaktın. seni mutlu eden seylerin pesınden kosmalısın. cok ısabetlı karar vermıssın.. sevdigin işi yapmak ınsanı askdan daha cok mutlu edıyor acıkcası...

Eczaciligi kazanabilen insan biraz daha eforla tipi cok rahat kazanir. Eczacilikta para kazanamayacagini dusundugunden mi birakiyosun?

Cok iyi dusun. Erkek arkadasin kafani karistirmasin. Ondan bagimsiz bu iste tecrubeli bilen birileriyle otur konus.
ben bütün yaz okul bitince eczacılarlada fizyoterapistlerle de konuştum geleceği açık bi meslek fizyoterapistlik eczacılık için yeni çıkan yasalarda bırakmama neden oldu ben bu kararı alırken erkek arkadaşımı düşünmedim duygusal olunacak bi mesele değil çünkü bu gece yola çıkıyorum kayıt için o kadar emek veripte her insan tabiki iyi kazanmak ister ayrıca engelli yürüyemeyen felçli yardıma muhtaç insanların derdine çare olmak onların hayır duasını almak her şeye değer bence...

ben bütün yaz okul bitince eczacılarlada fizyoterapistlerle de konuştum geleceği açık bi meslek fizyoterapistlik eczacılık için yeni çıkan yasalarda bırakmama neden oldu ben bu kararı alırken erkek arkadaşımı düşünmedim duygusal olunacak bi mesele değil çünkü bu gece yola çıkıyorum kayıt için o kadar emek veripte her insan tabiki iyi kazanmak ister ayrıca engelli yürüyemeyen felçli yardıma muhtaç insanların derdine çare olmak onların hayır duasını almak her şeye değer bence...

Erkek arkadasini sen bosver artik zaten. O meseleyi toparlayamazsin. Arkasindan is cevirmissin. Yatay gecis olmasa devam ederdim diye cikmissin yola.

Sen simdi bolum olarak kendin icin mantikli olani karar vermeye odaklan. Hayir duasi meselesine girersek saglik sektorunde tum meslekler kutsaldir zaten. Fizik tedavi de cok guzel bolum tabi.eczacilar eskiden cok kazaniyodu. Kazanclari azaldigi icin aglasiyolar. Ki o yasalar yarin baska hukumet gelir degisir. Fizyoterapide devlete atanicaksin. Evden cikamayanlara evde tedavi verip daha fazla kazanabilirsin. Bununzorluklarini da dusunmn lazim.

"sen ne dersen de, ben bildiğimi yaparım. . gerekirse arkandan iş çeviririm.. "
aynen bunu yapmışsınız...

tabi ki kendi hayalinizi gerçekleştirmek güzel bir şey ama ben inandığınız şeyleri savunmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum.. sonuçta çok idealist bir genç kızsınız , inandıklarınızı hedeflerinizi savunmak daha çok yakışırmış..

sevgilinizden size karşı hala sevgi oldu, saygılı,güvenen birisi olmasını da beklemek hata olur ..

neyse hakkınızda hayırlısı olsun, umarım yeni okulunuzda, meslek hayatınızda , ilişkilerinizde mutlu olursunuz :)

tebrikler :)

Erkek arkadasini sen bosver artik zaten. O meseleyi toparlayamazsin. Arkasindan is cevirmissin. Yatay gecis olmasa devam ederdim diye cikmissin yola.

Sen simdi bolum olarak kendin icin mantikli olani karar vermeye odaklan. Hayir duasi meselesine girersek saglik sektorunde tum meslekler kutsaldir zaten. Fizik tedavi de cok guzel bolum tabi.eczacilar eskiden cok kazaniyodu. Kazanclari azaldigi icin aglasiyolar. Ki o yasalar yarin baska hukumet gelir degisir. Fizyoterapide devlete atanicaksin. Evden cikamayanlara evde tedavi verip daha fazla kazanabilirsin. Bununzorluklarini da dusunmn lazim.
bence eczacılıkta fizyoterapide çok güzel meslekler çok şükür ki ikisinide kazandım yarın ftr ye kayıt yaptırıcam erkek arkadaşım için üzülmüyorum sadece onun arkasından iş çevirdiğim için bencilmişim gibi kendimi suçladım beni haklı bulanlarda oldu bulmayanlarda neyse ben üzgün değilim oda zaten bulur başkasını türkiye şartlarında bu ikisinden hangisi 4 sene sonra daha yükselişte olur onu kestiremiyorum keşke ikisinide okuyabilsem :D

"sen ne dersen de, ben bildiğimi yaparım. . gerekirse arkandan iş çeviririm.. "
aynen bunu yapmışsınız...

tabi ki kendi hayalinizi gerçekleştirmek güzel bir şey ama ben inandığınız şeyleri savunmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum.. sonuçta çok idealist bir genç kızsınız , inandıklarınızı hedeflerinizi savunmak daha çok yakışırmış..

sevgilinizden size karşı hala sevgi oldu, saygılı,güvenen birisi olmasını da beklemek hata olur ..

neyse hakkınızda hayırlısı olsun, umarım yeni okulunuzda, meslek hayatınızda , ilişkilerinizde mutlu olursunuz :)

tebrikler :)
zaten inandıklarım için böyle bişey yaşadım meslek demek hayatın demek bunu değiştiremezsin ben erkek arkadaşıma uyup onun dediğini dinleseydim hedeflerimden vazgeçmiş olurdum :(

bence eczacılıkta fizyoterapide çok güzel meslekler çok şükür ki ikisinide kazandım yarın ftr ye kayıt yaptırıcam erkek arkadaşım için üzülmüyorum sadece onun arkasından iş çevirdiğim için bencilmişim gibi kendimi suçladım beni haklı bulanlarda oldu bulmayanlarda neyse ben üzgün değilim oda zaten bulur başkasını türkiye şartlarında bu ikisinden hangisi 4 sene sonra daha yükselişte olur onu kestiremiyorum keşke ikisinide okuyabilsem :D

İnşallah senin için daha iyi olur. Önemli olan hangi mesleği seçtiğinden çok mesleğinde iyi olmak zaten. Senin de dediğin gibi tek suçun kartları açık oynamamak olmuş.

yazıldı mı bilmiyorum ama daha sevgiliyken küfreden yarın evlenince ne yapar?!? başka bişey demiyorum belki sizin için aşılabilecek bişeydir. inşallah yeni okuduğunuz bölüm hakkınızda hayırlı olur Fizyoterapi bu ara çok popüler gelecekte yığılma olacak deniyor tez zamanda hayalinizdeki mesleğe kavuşmanız dileğiyle Allah utandırmasın .

yorum yapan dua eden herkese çok teşekkür ederim sizinle paylaşmak iyi geldi inşallah eczacılığı bıraktığıma üzülmem erkek arkadaşımada üzdüm bana ayrılana kadar ufacık bir yanlışı olmamıştı haketmedi böyle terkedilmeyi keşke ben onla iki defa önceden konuştuğumda tamam geçiş yap deseydi beni de böyle yatay geçişimi saklatmak zorunda bırakmasaydı ben onu uzakta da beklerdim emek verirdim böylesi hayırlıymış kendisi ayrılmayı istedi hak veriyorum ona kızmıyorum sadece ağzını bozması gözümde kalan değerini bitirdi bunun dışında üzgün değilim sevgili yeniden bulunur unutulur ama meslek hayatını belirler suçum varsa allah affetsin inşallah yeni mesleğim benim için hayırlı olur...

Bir eczaci olarak şunu söyleyebilirim ki tercih zamanina donsem yine eczaciligi seçerdim. Her turlu zorluğuna rağmen. Çünkü mesleğimi seviyorum. Benimle tam aksi fikirde olan birisi olarak sizi de anliyorum. Sevmediginiz bir isi yapmaniz gerçekten çok zor. Benim de universiteye başlarken sevgilim vardi, kendisiyle ayni şehirde okumami istediğinden başka fakülteleri de tercih edebileceğimi soylemisti. Fakat ne oldu ben istediğim mesleği tercih ettim başka bir şehirde okudum, kendisiyle de su anda evliyiz:) karsilikli tercihlerinize saygi duyabileceginiz kişilere yer verin hayatinizda bence.

Back
X