Kurana el bassin
Sonra da ayril
Maksat carpilsin bari diyorum
Ne yazmış tam olarak? Mesajı yaz da ona göre yorumlayalım.
Yaklaşık 5 senedir bir birlikteliğimiz var ve 6. ayda doğum günümde yüzük takdı bana ve tüm aile biliyordu bir tek babam bilmiyordu ve babamla tanıştı..
Bir kaç gün önce onun telefonuyla bir görüşme yapmam gerekti konuşurken whatsapp da bildirim geldi bende istemsizce bakdım. Mesajları okuyunca şok oldum surat asmaya başladım neyin var dedi ve söyledim ona bunu inkar etti. Ver telefonunu dedim o ara silmiş tüm yazışmaları. Sanamı gördüğümemi inanayım dedim. Ya sen görürsün yanlış anlarsın diye sildim dedi bende asıl şimdi yanlış anladım dedim.. O kişi ortağının karısı ve aynı işyerinde çalışıyorlar çünkü şirketin muhasebeciliğini yapıyor.. imkansız öyle birşey olması o kadın şişman benden 5 yaş büyük bilirsin hoşlanmam öyle insanlardan. Ee sana özledim aşkım diye yazmış dediğimde o kadın herkesle o şekilde konuşuyor sadece bana değil ben seni aldatmadım aldatmam asla.. Herşeyin üzerine yeminler ediyor getir kurana el basayım diyor sevdiğini söylüyor ama okuduklarım? Neye inanıcam napıcam ben?
Selamlaşmışlar hal hatır faslı sonra demiş kadın seni özledim
Bizimki demiş bende özledim bir yanım eksik kaldı burada
kadın herkese" özledim aşkım" mı yazıyormuş
sizden de inanmanızı bekledi öyle mi
aşkımlı canımlı konuşuyorsa bile varsayalım hadi yedik diyelim,"özledim "nedir ??? bir yanım eksik burda nedir Allah aşkına...Herkesle canımlı cicimli aşkımli bir tanemli konuşurmuş.. E dedim bu kadının adamıda aynı ofiste nasıl bir mide varki karısının herkesle bu şekilde konuşmasını kabullenip sindirebiliyor masal anlatma bana dedim
Selamlaşmışlar hal hatır faslı sonra demiş kadın seni özledim
Bizimki demiş bende özledim bir yanım eksik kaldı burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?