- 6 Şubat 2015
- 323
- 366
- 53
- 45
Birde gozunu korkut.
Bakalim kocasinin haberi varmiymis karisinin herkezle boyle konustugunun, kocasi ile konustugumda onuda anlayacagiz de. 3,5 atsin adam.
Sende haklisin ama okadar aile icine bile girmiş pislik.canım bence konu sahibi evli olsa olayı deş derim de şimdi zaten bir bağı yok hadi size iğrenç ilişkinizde mutluluklar desin arkasında bakmadan kaçsın derim ben.
Bide gercekte yapmasin tabi korkutsun sadece :))canım bence konu sahibi evli olsa olayı deş derim de şimdi zaten bir bağı yok hadi size iğrenç ilişkinizde mutluluklar desin arkasında bakmadan kaçsın derim ben.
kesınlıkle ınanma gördügüne inan yalan söylüyo bellı askım nedır yahu sen kımsınde askım dıyosun kadına bak bence daha cok kurcala arastır var bunlarda bıseylerYaklaşık 5 senedir bir birlikteliğimiz var ve 6. ayda doğum günümde yüzük takdı bana ve tüm aile biliyordu bir tek babam bilmiyordu ve babamla tanıştı..
Bir kaç gün önce onun telefonuyla bir görüşme yapmam gerekti konuşurken whatsapp da bildirim geldi bende istemsizce bakdım. Mesajları okuyunca şok oldum surat asmaya başladım neyin var dedi ve söyledim ona bunu inkar etti. Ver telefonunu dedim o ara silmiş tüm yazışmaları. Sanamı gördüğümemi inanayım dedim. Ya sen görürsün yanlış anlarsın diye sildim dedi bende asıl şimdi yanlış anladım dedim.. O kişi ortağının karısı ve aynı işyerinde çalışıyorlar çünkü şirketin muhasebeciliğini yapıyor.. imkansız öyle birşey olması o kadın şişman benden 5 yaş büyük bilirsin hoşlanmam öyle insanlardan. Ee sana özledim aşkım diye yazmış dediğimde o kadın herkesle o şekilde konuşuyor sadece bana değil ben seni aldatmadım aldatmam asla.. Herşeyin üzerine yeminler ediyor getir kurana el basayım diyor sevdiğini söylüyor ama okuduklarım? Neye inanıcam napıcam ben?
Akıllı güçlü kizmissin vesselamEvet sonuç olarak ben perşembe günü türkiyeye dönmek için havaalanına giderken nişanlım defalarca aradı cevap vermedim. En son sms yolladı seni havaalanına götürmek için aramıştım tabiki sms inede cevap vermedim. Gittim bagaj teslim ettim bir bakdım gelmiş. Ne yüzle geldin ne için geldin dedim seni yolcu etmek için dedi. Ben seni zaten yolcu ettim görmek dahi istemiyorum ama gelmen iyi olmuş Türkiyeye döndüğünde o hatunun yanına gidersin ha bu arada yüzüğüde çıkartıp verdim eline al bunuda ona takarsın iğrenç hayatınızda artık kim kimlr ne durumda olur bilemem ama yolun açık olsun sanmaki burda bitecek döndüğümde gidicem şirkete bakalım o hatun benimlede canımlı cicimli aşkımlı konuşacakmı yada kocası ne diycek bu konuşma şekline dedim... Ne yapmaya çalışıyorsun bana inanmıyormusun dedi Hayır ben söyleyeceğimi dedim hoşcakal dedim ve geçtim içeriye.. Defalarca aradı sms whatsapp yazdı cevap vermedim bugün itibariylede numaramı değiştim....
Ha bu arada ex nişanlımın telefonuna bir program yükledim şimdi tüm sms mesaj whatsapp yazışmaları benim pc me geliyor.. Onlarıda kontrol edip ex nişanlım türkiyeye döndüğünde hepsi ofisteyken gidip ortağına okutucam...
Valla helal olsun sana. Çoğu kadın inanmak ister ve susar otururdu.Evet sonuç olarak ben perşembe günü türkiyeye dönmek için havaalanına giderken nişanlım defalarca aradı cevap vermedim. En son sms yolladı seni havaalanına götürmek için aramıştım tabiki sms inede cevap vermedim. Gittim bagaj teslim ettim bir bakdım gelmiş. Ne yüzle geldin ne için geldin dedim seni yolcu etmek için dedi. Ben seni zaten yolcu ettim görmek dahi istemiyorum ama gelmen iyi olmuş Türkiyeye döndüğünde o hatunun yanına gidersin ha bu arada yüzüğüde çıkartıp verdim eline al bunuda ona takarsın iğrenç hayatınızda artık kim kimlr ne durumda olur bilemem ama yolun açık olsun sanmaki burda bitecek döndüğümde gidicem şirkete bakalım o hatun benimlede canımlı cicimli aşkımlı konuşacakmı yada kocası ne diycek bu konuşma şekline dedim... Ne yapmaya çalışıyorsun bana inanmıyormusun dedi Hayır ben söyleyeceğimi dedim hoşcakal dedim ve geçtim içeriye.. Defalarca aradı sms whatsapp yazdı cevap vermedim bugün itibariylede numaramı değiştim....
Ha bu arada ex nişanlımın telefonuna bir program yükledim şimdi tüm sms mesaj whatsapp yazışmaları benim pc me geliyor.. Onlarıda kontrol edip ex nişanlım türkiyeye döndüğünde hepsi ofisteyken gidip ortağına okutucam...
Evet sonuç olarak ben perşembe günü türkiyeye dönmek için havaalanına giderken nişanlım defalarca aradı cevap vermedim. En son sms yolladı seni havaalanına götürmek için aramıştım tabiki sms inede cevap vermedim. Gittim bagaj teslim ettim bir bakdım gelmiş. Ne yüzle geldin ne için geldin dedim seni yolcu etmek için dedi. Ben seni zaten yolcu ettim görmek dahi istemiyorum ama gelmen iyi olmuş Türkiyeye döndüğünde o hatunun yanına gidersin ha bu arada yüzüğüde çıkartıp verdim eline al bunuda ona takarsın iğrenç hayatınızda artık kim kimlr ne durumda olur bilemem ama yolun açık olsun sanmaki burda bitecek döndüğümde gidicem şirkete bakalım o hatun benimlede canımlı cicimli aşkımlı konuşacakmı yada kocası ne diycek bu konuşma şekline dedim... Ne yapmaya çalışıyorsun bana inanmıyormusun dedi Hayır ben söyleyeceğimi dedim hoşcakal dedim ve geçtim içeriye.. Defalarca aradı sms whatsapp yazdı cevap vermedim bugün itibariylede numaramı değiştim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?