Bana bir akıl verin

kızın ailesiyle karşılaşmamak için istiyormus bu adam ciddi düşünmüyor sanki ben burasını kaçırmışım.kız vur kıçına tekmeyi

işte hiç sebebini sormadın mı ailemle neden karşılaşmak istemiyorsun diye, ailenden neden rahatsız oluyor, yarın bi gün evlenince de mi böyle yapcak
Bence evlenmeyi düşünmüyor bu yüzden ailesiyle karşılaşmak istemiyor. Çünkü aileyle tanışıp kaynaşınca illa evlilik konuları açılır diye düşünüyordur. İşlerin ciddiye binmesini göze alamıyor yani.

işte hiç sebebini sormadın mı ailemle neden karşılaşmak istemiyorsun diye, ailenden neden rahatsız oluyor, yarın bi gün evlenince de mi böyle yapcak
Evli olmadığımız için ancak beraber yaşadığımız için ailemin ona çeşitli laflar sokmasından korktuğunu tahmin ediyorum. Evliliğe biraz alerjisi var

34 yaşındasınız birlikte yaşıyorsunuz, evlenmek için hiçbir engeliniz yoksa bence siz o gelince evlilik konusunu açın, ben nasıl annemlere gelme dicem hem ben de görmek istiyorum tabiki onları, evlensek bu yönde sorunumuz kalmaz fln derseniz bakalım ne tepki verecek

Bunuda düşündüm muhtemelen ipleri koparmak anlamına gelen bi konuşma olur bu ama bu riski almaya değer gibi duruyor.

Bence ksinlikle bu riski almalısın yoksa hayatın geçer gider böyle. Adam da kendine göre haklı, zaten birlikte yaşıyorsunuz, sen hiç evlilik lafı da etmiyosun neden evlensin ki? bu konuşmayı yap, gerekirse ayrılırsınız ama eğer kaybetmek istemiyorsa evlenir zaten

Bile bile lades demiş olurum ama haklısın, eşim bile olmayan bir adamın ne kadar sevsemde ailemle kendisi arasında beni sıkıştırmaya hakkı yok aslında.

Bu adamın sizinle resmi hiçbir bağı yok, nişanlınız değil kocanız değil. Şimdiden ailenizle ilgili sakın taviz vermeyin, çok rahatsızlık hissediyorsa evlenin böylece gidip gelmesine gerek kalmaz.

aman o da ne sizin ailenizle rahat kalıyor ne kendi ailesiyle, demek ki hamurunda var bir rahatsızlık
konuşun ama bize konuştuğunuz gibi konuşun, senede 2 hafta rahatını bozmaya tahammül edemiyorsa da ne halt ediyorsa etsin, sinir oldum kendisine

Açıkcası ben gelmesinler diyeceğini düşünmedim. Beraber yaşadığınızı ailenizle paylaşmak isteyip bende kalayım sizinle gibi bir şey sezdim ama siz daha iyi tanırsınız sevgilinizi. Önce bir konuşun duruma göre konuşursunuz. Eğer önünüzde bir engeliniz yoksa okul, maddi durum gibi ciddi bir adım atabilirsiniz ilişkiniz için.

Evli olmadığımız için ancak beraber yaşadığımız için ailemin ona çeşitli laflar sokmasından korktuğunu tahmin ediyorum. Evliliğe biraz alerjisi var
Eğer ailenizin gelmesi konusunda kısıtlamalar yaparsa sizde ailemle ilgili laf edilmesine alerjim var der evi ayırırsınız, illa evlenmek zorunda değilsiniz yetişkin kocaman insanlarsınız ama erkek olarak kendi ailesinden sizle yaşadığını saklayıp sizin aileniz gelince rahat edemiyorum deyip çekip giden adamdan ev arkadaşı bile olmaz, arkasından mendil sallasanız iyi olur bence

Karışamaz ki ailenin gelmesine . Evin kirasını filan kim ödüyor?

Ayrılın demiyorum, evlenin diyorum, olmaz mı?
Neden evlenmiyorsunuz?
Birlikte yaşıyorsunuz ama "sadece sevgilim, eşim bile değil" diye küçümsüyorsunuz. O halde birlikte yaşamak neden?
Bence sevgili bile olsanız birlikte yaşadığınıza göre gayet de değerli olmalı.
Adam aileniz her geldiğinde evinden gitmek durumunda kalıyor, ben de olsam laf ederdim. Ama kendi ailesi bilmezken sizin ailenizin bilmesi de bir tuhaf. Ayrılmak için nedenleriniz var ama erteliyor gibisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…