Bana bir akıl verin

O bu güne kadar hiç evlilik lafı etmedi, bende beni çok rahatsız eden bi durum olmadığı için ses çıkarmadım. Evet dediğiniz doğru çok çok değerli ancak ailesine neden söylemediğini yada söyleyemediğini bilmemek beni evli olmayışımızdan daha fazla rahatsız ediyor. Evet ayrılmak için dünya kadar nedenim var ama bir şekilde olmuyor alışkanlık diyebilirsiniz, yada başka bir şeydir bilemiyorum. Sonuçta gitmesini istemiyorum ve gitmekte istemiyorum ama ailem onlar benim. Ve hayır "sadece sevgilim,eşim bile değil" derken küçümsemedim. Yanımdaki sıfatı kendisine hissettiğim şeylerden daha önemsiz ama kendisine hissettiklerim aileme hissettiklerimden de, "aile" sıfatından da daha değersiz.

Arkadaşlar Merhaba,
Erkek arkadaşım sonunda baklayı ağzından çıkardı. Dün telefonla konuşurken bana aynen şunu dedi, "bundan sonra onlar seni görmek yada sen onları görmek istediğinde biletini alırım sen gidersin" yani kibar ve politik bir dille ailemin gelmesini istemediğini açıkça belirtmiş oldu. Korkunç şekilde sinirlendim ama yüz yüze konuşmak daha doğru olur diye hiç yorum yapmadım. Ben çalışıyorum ve biletini alırım gidersin dediği yol 14 saat sürüyor. Ayrıca ben nasıl derim onlara siz gelmeyin ben gelicem diye. Bana söyleyin kızlar bu adamı nasıl yumuşatıcam, bu tutumunda ısrar ederse ayrılmak zorunda kalırım. Ben ailemi bir erkek için küstüremem.

Aradan Zaman geçmiş ama ne yaptınız?
İnşallah sorun kalmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…